Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

TAHIL ÜRÜNLERİNDE MİKROFLUDİZASYON UYGULAMALARI

türkiye 14. gıda kongresi, Türkiye, 19 Ekim 2022, ss.36

BUĞDAY KABUĞUNUN TEKNOLOJİK VE FONKSİYONEL AÇIDAN ÖNEMİ

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020

Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing

4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties

4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, 19 - 21 Nisan 2018

Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread

4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Microfluidized Chickpea Bran as a Functional Ingredient

15tdınternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016

The Importance of Bulgur Bran as a Source of Dietary Fiber

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Effects of Yeast Types on Phytic Acid Content of Traditional Cornbread

The 2. international symposium on ”traditional foods from Adriatic to Caucasus”., 24 - 26 Ekim 2013

Technological and Sensory Properties of Corn Bazlama Turkish Flatbread Made with Sourdough and Compressed Yeast

The 2. international symposium on ”traditional foods from Adriatic to Caucasus”, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Use of dietary fiber in bakery products

2nd ınternational Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007

Farklı ekstraksiyonlu unlardan yapılan ekmeklerin fitik asit miktarları

Hububat 2006 hububat ürünleri teknolojisi kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006

Hamur reolojisini etkileyen fiziksel ve kimyasal faktörler

Hububat 2006 hububat ürünleri teknolojisi kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006

Hazır karışım unları ve özellikleri

Hububat 2006 hububat ürünleri teknolojisi kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006

Gluten ve Çölyak Hastalığı

9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006

Destruciton Of Phytic Acid In Leavened And Unleavened Turkish Flat Breads

EURO FOOD CHEM XIII“Macromolecules And Their Degradation Products In Food–Physiological, Analytical And Technological Aspects”, 21 - 23 Eylül 2005

Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004

Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004

Bulgurun Fitik Asit İçeriğine Prosesin Etkisi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004

Ekmeğin Fitik Asit Miktarına Etkili Bazı Faktörlere Grafiksel Model ile Yaklaşım

Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002

Fitik Asit ve Tahıl Ürünlerindeki Önemi

Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002

Buğday Polipeptidleri ve Önemi

Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002

Buğday tane sertliğinin teknolojik açıdan önemi

Türkiye 2. Değirmencilik Sanayii ve Teknolojisi Sempozyumu, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 1997

Depolanmış buğday kalitesine depo zararlılarının etkileri

2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 1996

Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi

2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 1996

Bulgur işleme tekniğinin besleme kalitesi açısından önemi

2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 1996

Makarna kalitesinde buğday bileşiminin önemi

Makarnalık Buğday ve Mamulleri Simpozyumu, Türkiye, 30 Kasım - 03 Aralık 1993

buğday irmik ve makarna kalitesini değerlendirme yöntemleri

Makarnalık Buğday ve Mamulleri Simpozyumu, Türkiye, 29 Kasım - 03 Aralık 1993

Öğütme sırasındaki nişasta zedelenmesi ve ekmekçilikteki önemi

I. Türkiye Değirmencilik Sanayii ve Teknolojisi Sempozyumu, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 1994

Ekmek zenginleştirmede dozlama alternatifleri ve sistemleri

beslenme ve uygulama açısından ekmeğin zenginleştirilmesi, Türkiye, 29 - 30 Haziran 1992

Ekmek katkı maddeleri önemi ve kullanımındaki sorunlar

gıda mevzuatımızda aksayan hususlar ve çözüm yolları sempozyumu, Türkiye, 2 - 03 Haziran 1992

Kitap & Kitap Bölümleri

un teknolojisi

Endüstriyel gıda üretim teknikleri, pınar şanlıbaba,yalçın güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.215-236, 2022

Un teknolojisi

Endüstriyel gıda üretim teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel, Ankara, ss.215-236, 2022

Bölüm 11 - Buğday Öğütme Teknolojisi

Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Editör, SİDAŞ, ss.207-245, 2021

Bölüm 14 - Ekmek Üretim Teknolojisi

Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Editör, SİDAŞ, ss.291-311, 2021

Ekmek

Fermente gıdalar, Ertan Anlı, Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.501-542, 2019

Metrikler

Yayın

116

Atıf (WoS)

410

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

447

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

19

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları