Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüş...
Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları
Atıf İçin Kopyala
ÖZKAYA B.
,
ÖZKAYA H.
,
EKŞİ A.
S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, 1999 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
1999
Dergi Adı:
S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet