Akademik Unvanlar
-
1985 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR UYGULAMALARI-2
-
Yüksek Lisans UZMANLIK ALANI DERSİ
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ
-
Lisans GIDA TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans TAHIL TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans BİSKÜVİ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR UYGULAMALARI-!
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ-2
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ-1
-
Yüksek Lisans DENEYSEL EKMEKÇİLİK
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR UYGULAMALARI-1
Yönetilen Tezler
-
Defitinize buğday kepeği katkılı, ekşi hamur ilavesi ile üretilen ekmeklerin kalitesinin ve fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi
ÖZKAYA B. (Danışman)
H.ÇETİN(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Mikrofludizasyon işlemi uygulanmış keten tohumu unu ilavesinin bisküvi özelliklerine etkisi
ÖZKAYA B. (Danışman)
G.KARAKURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kavuzsuz arpanın fonksiyonel özelliklerinin iyileştirilmesi ve bisküvide kullanılabilme olanaklarının araştırılması
ÖZKAYA B. (Danışman)
-
Yulaf kepeği katkılı ekmeklerin fonksiyonel ve kalite özelliklerine ekmek yapım yöntemlerinin etkisi
ÖZKAYA B. (Danışman)
-
Mikrofludizasyon ve mekanik öğütme uygulanmış bulgur ve nohut kepeğinin ekmeğin fonksiyonel özellikleri ve kalitesi üzerine etkisi
ÖZKAYA B. (Danışman)
-
Meyve ve sebze lif konsantreleri ilavesinin hamurun reolojik özellikleri ve bisküvi kalitesine etkileri
ÖZKAYA B. (Danışman)
-
Kepekli ekmeğin fitik asit miktarına prosesin etkisi
ÖZKAYA B. (Danışman)
P.ÇAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Değişik un pasajlarının bazı geleneksel ekmek çeşitlerine uygunluğunun belirlenmesi
ÖZKAYA B. (Danışman)
-
Ekmeğin fitik asit miktarına buğday çeşidi ve un ekstraksiyon oranının etkisi
ÖZKAYA B. (Danışman)
S.TÜRKSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Erişte kalitesini etkileyen bazı faktörler üzerine araştırma
ÖZKAYA B. (Danışman)
N.UZUNOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Mısır ekmeğinin bazı özellikleri ve yapım yöntemlerinin fitik asit miktarı üzerine etkileri
ÖZKAYA B. (Danışman)
E.AKBAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Makarnanın diyet lifçe zenginleştirilmesi üzerine araştırma
ÖZKAYA B. (Danışman)
Y.ŞAMLIOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998