Makaleler
55
Tümü (55)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (1)
Scopus (26)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (27)
2. Farklı Kavuzsuz Arpa Çeşitlerinin Bisküvinin Teknolojik, Tekstürel ve Besin Değerleri Üzerine Etkisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
, cilt.12, sa.1, ss.51-61, 2025 (Hakemli Dergi)
9. Recent strategies for tackling the problems in gluten-free diet and products
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
, cilt.62, sa.3, ss.571-597, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
18. Mısır Ekmeğinin Fitik Asit Miktarını Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesinde Yanıt Yüzey Yöntemi Yaklaşımı
Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi,Fen Dergisi
, cilt.44, sa.2, ss.121-134, 2018 (Hakemli Dergi)
19. Effect of Dephytinization by Fermentation and Hydrothermal Autoclaving Treatments on the Antioxidant Activity, Dietary Fiber, and Phenolic Content of Oat Bran
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
, cilt.65, sa.28, ss.5713-5719, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
26. Productivity in the first degree orthe optimum point determination of factorial trials : An aplication ’xxBirinci derece faktöriyel denemelerde verimlilik için optimum noktaların belirlenmesi bir uygulama’xx
Türkiye Klinikleri Biyoistatistik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.18-27, 2010 (Hakemli Dergi)
29. Die kocheigenschaften von traditionell hergestellten türkischen nudeln Erişte
Getreide Mehl und Brot
, cilt.55, sa.2, ss.120-125, 2001 (Hakemsiz Dergi)
30. Abbau der Phytinsaure in gelockerten und nicht gelockerten türkischen Flachbroten
Getreide Mehl und Brot
, cilt.55, sa.4, ss.225-227, 2001 (Hakemli Dergi)
31. Zum phytinsauregehalt in bulgur
Getreide Mehl und Brot
, cilt.54, sa.4, ss.254-257, 2000 (Hakemli Dergi)
32. Makarnanın diyet lifçe zenginleştirilmesi üzerine araştırma
Food Hi-Tech.
, 1999 (Hakemli Dergi)
40. Einflu der herstellungsbedingungen auf den phytinsauregehalt im bulgur
Getreide Mehl und Brot
, cilt.52, sa.3, ss.182-184, 1998 (Hakemli Dergi)
41. Physikalische und chemische eigenschaften von Firiks Grünkern
Getreide Mehl und Brot.
, cilt.52, sa.5, ss.298-301, 1998 (Hakemli Dergi)
45. riboflavin thiamin und mineralstoffgehalte in bulgur ausverschiedenen durum weizensorten
Getreide Mehl und Brot.
, cilt.50, sa.6, ss.347-349, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
57
5. Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread
4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
6. Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing
4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
7. leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties
4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
9. EFFECT OF FIBER CONCENTRATED AND DEPHYTINIZED WHEAT BRAN ON BREAD TEXTURE
FOOD INOVA- 2017, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, (Özet Bildiri)
10. Effect of concentrated and dephytinized oat bran on bread textural properties
15th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
11. Microfluidized Chickpea Bran as a Functional Ingredient
15tdınternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
12. The Effect of Microfluidization Process on the Functional Properties of Bulgur Bran
15tdınternational cereal and bread congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
13. The Importance of Bulgur Bran as a Source of Dietary Fiber
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
14. Factors Affecting on Chemical Composition and Functional Properties of Traditional Product Firik
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus., 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
15. The Effect of Carrot Fiber on Fiber Content Cooking Quality and Sensorial Properties of Erişte
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus., 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
16. Effects of Yeast Types on Phytic Acid Content of Traditional Cornbread
The 2. international symposium on ”traditional foods from Adriatic to Caucasus”., 24 - 26 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
17. Technological and Sensory Properties of Corn Bazlama Turkish Flatbread Made with Sourdough and Compressed Yeast
The 2. international symposium on ”traditional foods from Adriatic to Caucasus”, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
18. Determination of the effect of the flour extraction and drying method on quality characteristics of erişte Turkish noodle with factorial design
The 2. international symposium on ”traditional foods from Adriatic to Caucasus”., Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
19. Turunçgil Lif Konsantrelerinin Bisküvilerde Reolojik ve Termal Özelliklere Etkisi
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Tam Metin Bildiri)
20. Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 Ekim 2012 - 12 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
21. Effects of dietary fibre powders from citrusfruits on the selected properties of cookies
5th International Dietary Fibre Conference, 7 - 09 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
22. Effects of pumpkin and carrot fibres addition on the thermal properties and quality characteristics of wire cut cookies
5th International Dietary Fibre Conference, 7 - 09 Mayıs 2012
23. Effects of pumpkin and carrot fibres addition on the thermal properties and quality characteristics of wire cut cookies
5th International Dietary Fibre Conference 2012, 7 - 09 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
24. Determination of suitability of different flour streams of a commercial mill for Yufka making
Traditional foods from adriatic to caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
25. The effect of wheat bran addition on the phytic acid content of flat bread bazlama
Traditional foods from adriatic to caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
26. The effect of black carrot pomace powder addition on polyphonel content antioxidant capacity and quality characteristics of cookie
2009 IFT Annual meeting Food expo. Anaheim, USA, 6 - 09 Haziran 2009, (Tam Metin Bildiri)
27. The effect of bread making process on phytic acid content of bran supplemented bread
2009 IFT Annual meeting Food expo. Anaheim, USA, 6 - 09 Haziran 2009, (Özet Bildiri)
30. Effects of variety and flour extraction rate on the phytic acid content of yufka Turkish flat bread
Bosphorus 2008, ICC ınternational conference, 24 - 26 Nisan 2008
31. Phytic acid content of bazlama made from different extraction rates of flour
Bosphorus 2008, ICC ınternational conference, 24 - 26 Nisan 2008
32. Determination of suitability of flour streams of durum and common wheat blends for bazlama making
Bosphorus 2008, ICC ınternational conference, 24 - 26 Nisan 2008
33. Use of dietary fiber in bakery products
2nd ınternational Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007
34. Farklı ekstraksiyonlu unlardan yapılan ekmeklerin fitik asit miktarları
Hububat 2006 hububat ürünleri teknolojisi kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
35. Hamur reolojisini etkileyen fiziksel ve kimyasal faktörler
Hububat 2006 hububat ürünleri teknolojisi kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006
36. Hazır karışım unları ve özellikleri
Hububat 2006 hububat ürünleri teknolojisi kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006
37. Gluten ve Çölyak Hastalığı
9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
38. Bazı buğday çeşitleri ve bunlardan yapılan ekmeklerin fitik asit miktarları
G.A.P. IV. Tarım kongresi, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2005, (Tam Metin Bildiri)
40. Effects Of Wheat Variety Extraction Rate And Drying Method On Quality The Chracteristics Of Eriste
ICC-Jubilee Conference, Cereals-the Future Challenge, 3 - 06 Temmuz 2005
41. Bulgurun Fitik Asit İçeriğine Prosesin Etkisi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004
42. Bulgurun Besin Değeri Ve Prosesin Bileşim Üzerine Etkileri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, (Tam Metin Bildiri)
43. Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004
44. Buğday Polipeptidleri ve Önemi
Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, (Tam Metin Bildiri)
45. Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi
Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi., Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, (Tam Metin Bildiri)
46. Ekmeğin Fitik Asit Miktarına Etkili Bazı Faktörlere Grafiksel Model ile Yaklaşım
Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, (Tam Metin Bildiri)
47. Fitik Asit ve Tahıl Ürünlerindeki Önemi
Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, (Tam Metin Bildiri)
48. Effects of wheat maturation stage and cooking method on the dietary fiber and phytic acid contents of firiks
AACC Annual Meeting Charlotte North Carolina Charlotte Convention Center, 14 - 18 Ekim 2001, (Tam Metin Bildiri)
49. Buğday tane sertliğinin teknolojik açıdan önemi
Türkiye 2. Değirmencilik Sanayii ve Teknolojisi Sempozyumu, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 1997, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
3. Un teknolojisi
Endüstriyel gıda üretim teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel, Ankara, ss.215-236, 2022
4. Bölüm 11 - Buğday Öğütme Teknolojisi
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Editör, SİDAŞ, ss.207-245, 2021
5. Bölüm 14 - Ekmek Üretim Teknolojisi
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Editör, SİDAŞ, ss.291-311, 2021