Yayınlar & Eserler

Makaleler 24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (19)
ESCI (1)
Scopus (19)
TRDizin (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 62

7. Development of breader formulation for low-fat coated chicken wings.

International Congress on Food Researches (ICONFOOD’22), 14 - 16 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

12. GIDALARDAKİ TEHLİKE: AMBALAJ MATERYALİNDEN BULAŞAN MİGRASYONU

Ulusal Sempozyum «Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önemi», Trabzon, Türkiye, 24 Haziran 2021, ss.77-84, (Tam Metin Bildiri)

13. Stilbenler ve stilbenlerin kanatlı etlerinde kullanımı

5th International Poultry Meat Congress, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

18. Different system in meat packaging

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

20. Proteomic approach in meat science and technology

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

22. Volatile compounds of Inegöl meatball enriched with green tea extract during storage at 4°C

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

23. Influence of various packaging systems and microwave heating on quality characteristics of frozen döner.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

27. Microbiological and physicochemical changes in Turkish fermented sausages (sucuk) coated with chitosan-essential oils

19th International Congress on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, cilt.8, ss.85, (Özet Bildiri)

32. Kanatlı etinde oksidatif bozulmalar ve antioksidan kullanımı ile önlenmesi

4rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)

34. Microbiological physicochemical and sensorial characteristics of sous vide doner

62nd International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST2016)., 14 - 19 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)

37. Microbial Quality of Traditional Turkish Meat Product Döner Cooked Under Different Conditions

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

38. Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Döner Cooked with Different Methods and Times

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

40. Sous vide teknoloji ve et endüstrisinde kullanımı

III. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”., Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.58-59, (Özet Bildiri)

50. An overview of the pros and cons of red meat consumption

4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Eylül 2011, (Özet Bildiri)

52. Sodium tripolyphosphate and tumbling influence on microbiological quality and sensory properties of döner

International Food Congress “Novel Approaches in Food Industry”, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

53. One of the health risks of meat products Cancer

International Food Congress “Novel Approaches in Food Industry”, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

54. Sucukta sağlık risklerinin azaltılmasında yeni yaklaşımlar

1. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, (Özet Bildiri)

57. Meat quality assessment using biophysical methods

1st International Congress on Food Technology, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

58. Nanotechnology applications in meat technology

1st International Congress on Food Technology, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

59. The effects of sodium tripolyphosphate and tumbling on binding properties and cooking yield of döner

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

60. Çemengilik'in (Çemen köftesi) mikrobiyolojik özellikleri

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

61. Çemengilik in Çemen Köftesi Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

62. Conjugated linoleic acid in meat and meat products and its importance for human health

3rd International Congress on Food and Nutrition, 22 - 25 Nisan 2009, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 4

2. Meat Based Fermented Food Products

fermented foods, R.E. ANLI,P. ŞANLIBABA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.77-115, 2024

3. Sucuk

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, Anlı, R.E. Şanlıbaba P, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, ss.271-293, 2019

4. Fermente Sosis

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, Anlı, R.E. Şanlıbaba P., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., ss.295-340, 2019
Metrikler

Yayın

91

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

19

Atıf (WoS)

329

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

350

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

9

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları