Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Different system in meat packaging

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018

Proteomic approach in meat science and technology

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018

Influence of various packaging systems and microwave heating on quality characteristics of frozen döner.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018

Microbiological physicochemical and sensorial characteristics of sous vide doner

62nd International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST2016)., 14 - 19 Ağustos 2016

Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Döner Cooked with Different Methods and Times

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Microbial Quality of Traditional Turkish Meat Product Döner Cooked Under Different Conditions

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015

Sous vide teknoloji ve et endüstrisinde kullanımı

III. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”., Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.58-59

An overview of the pros and cons of red meat consumption

4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Eylül 2011

One of the health risks of meat products Cancer

International Food Congress “Novel Approaches in Food Industry”, 26 - 29 Mayıs 2011 Sürdürülebilir Kalkınma

Sucukta sağlık risklerinin azaltılmasında yeni yaklaşımlar

1. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010

Meat quality assessment using biophysical methods

1st International Congress on Food Technology, 3 - 06 Kasım 2010

Nanotechnology applications in meat technology

1st International Congress on Food Technology, 3 - 06 Kasım 2010

The effects of sodium tripolyphosphate and tumbling on binding properties and cooking yield of döner

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 15 - 17 Nisan 2010

Çemengilik'in (Çemen köftesi) mikrobiyolojik özellikleri

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Kitap & Kitap Bölümleri

Sucuk

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, Anlı, R.E. Şanlıbaba P, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, ss.271-293, 2019

Fermente Sosis

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, Anlı, R.E. Şanlıbaba P., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., ss.295-340, 2019

Metrikler

Yayın

72

Atıf (WoS)

168

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

194

H-İndeks (Scopus)

9

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları