Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama
Metrikler

Yayın

91

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

19

Atıf (WoS)

329

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

350

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

9

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim