Prof. Dr. ŞEBNEM BUDAK


Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü

Süt Teknolojisi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi


Yayınlardaki İsimler: Oeztuerkoglu Sebneml, Ozturkoglu S, Ozturkoglu-Budak, Sebnem, Budak Ş, Ozturkoglu S., Ozturkoglu Sebnem

Metrikler

Yayın

104

Yayın (WoS)

33

Yayın (Scopus)

28

Atıf (WoS)

448

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

506

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

19

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2016

2011 - 2016

Doktora

Universiteit Utrecht, Molecular Microbiology, Hollanda

2007 - 2014

2007 - 2014

Doktora

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2002 - 2004

2002 - 2004

Yüksek Lisans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1997 - 2001

1997 - 2001

Lisans

Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2016

2016

Doktora

Dynamics of complex microbiota and enzymes in Divle Cave cheese and their biochemical consequences

Universiteit Utrecht, Molecular Microbiology

2014

2014

Doktora

Divle Obruk peynirinin bazı özelliklerinin belirlenmesi

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

2004

2004

Yüksek Lisans

Behaviour and control of listeria ınnocua during manafacture and storage of Turkish white cheese

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Genel Biyoloji Anabilim Dalı, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

Araştırma Alanları

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Teknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü

2018 - 2023

2018 - 2023

Doç. Dr.

Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü

2010 - 2018

2010 - 2018

Öğretim Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Teknofest ve Yarışmalar Koordinatörü

Ankara Üniversitesi

2018 - 2021

2018 - 2021

Bölüm Başkan Yardımcısı

Ankara Üniversitesi

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Mikotoksinler, Sağlık Etkileri Ve Tespit Yöntemleri

Gıdalarda Gerçeklik, Taklit Ve Tağşiş

Süt Endüstrisinde Toplam Kalite Yönetimi

Süt Ve Ürünleri Analitik Uygulamalarında Metot Geliştirme Ve Validasyonu

İleri Süt Biyoteknolojisi

Lisans

Lisans

Süt Endüstrisinde Kalite Yönetim Sistemleri

Mesleki Uygulama 1

Süt Teknolojisi

Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji

Süt Analizlerinde Metodoloji

Biotechnology in Dairy Industry

Süt Endüstrisi İşletmeciliği

MESLEKİ UYGULAMA 2

Enstrümental Analize Giriş

Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji

Makaleler

Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (32)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (33)
ESCI (1)
Scopus (28)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)

2012

2012

33. Alternatif bir süt: Eşek sütü

Öztürkoğlu Budak Ş., Gürsel A.

GIDA , cilt.37, sa.4, ss.243-250, 2012 (TRDizin) identifier

2012

2012

35. Gıda Biliminde Omik Teknolojileri

ÖZTÜRKOĞLU BUDAK Ş., DÖNMEZ S.

GIDA , cilt.37, sa.3, ss.173-179, 2012 (TRDizin)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

3. Prebiotic potential of hawthorn in in-vitro and in-situ systems.

Tariq A., Tahran M. N., Ozturkoglu-Budak Ş.

12th Probiotics, Prebiotics & New Food., Rome, İtalya, 15 - 19 Eylül 2023, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

4. Evaluation of autochthonous Lactococcus lactis subsp. lactis strain as a candidate starter culture in white-brined cheese

Budak Ş., Altın C.

12th Probiotics Prebiotics and New Foods, Rome, İtalya, 16 - 19 Eylül 2023, ss.6-10, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

5. Traditional vs. Industrial Divle Obruk Cheese Production: Quality, Risk Factors, Health Effects.

Budak Ş., Akal Demirdöğen H. C., Kıran F.

7th International Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.15-16, (Özet Bildiri)

2020

2020

6. Use of lysozyme extracted from donkey milk as antimicrobial agent in the production of dairy products

BUDAK Ş., AKAL DEMİRDÖĞEN H. C., BERELİ N., ÇİMEN D., AKGÖNÜLLÜ S., YETİŞEMİYEN A.

8TH IDF International Symposium on Sheep, Goat And Other Non-Cow Milk, Belçika, 4 - 06 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

2019

2019

10. Divle Obruk Peynirinin endüstriyel koşullarda üretiminin standardizasyonu

BUDAK Ş., AKAL H. C., TÜRKMEN N., ÖZER H. B.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

12. Afyon Manda Yoğurdunun Bazı Karakteristik Özellikleri

ARKADAŞ M., BUDAK Ş., AVŞAR Y. K.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

13. Quality Characteristics of Synbiotic Kefir Produced from Goat Milk

Buran İ., AKAL H. C., BUDAK Ş., YETİŞEMİYEN A.

3rd International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, 19 - 21 Nisan 2019

2018

2018

15. Proteolytic and Lipolytic Activities of Individual Strains Present in The Microbiota of a Raw Ewe’s Milk Cheese.

BUDAK Ş.

1st International Food and Medicine Congress., 24 - 27 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

16. Production and characterization of Quark cheese made from kefir, buttermilk, and cultured skim-milk. Lisbon, Portugal.

BUDAK Ş., AKAL H. C., TÜRKMEN N.

7th International Conference on Nutrition and Food Sciences, 13 - 15 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

17. The characteristics of Divle Cave Cheese, a PDO product in Turkey

BUDAK Ş., AKAL H. C., TÜRKMEN N.

7th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 13 - 15 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

18. Production and characterization of Quark cheese made from kefir, buttermilk, and cultured skim-milk

BUDAK Ş., TÜRKMEN N., AKAL H. C.

7th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 13 - 15 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

19. Effect of Synbiotic Usage of Prebiotic and Probiotics on Some Product Characteristics of Kefir Produced from Cow Milk

buran i., AKAL H. C., BUDAK Ş., YETİŞEMİYEN A.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

20. Sensory properties of yogurt enriched with different kinds of nuts

BUDAK Ş., AKAL H. C., YETİŞEMİYEN A.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

21. Farklı muhafaza tekniklerinin eşek sütündeki temel antimikrobiyel maddeler üzerine etkisi

BUDAK Ş.

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

22. Utilization of the by-products of whey and cream obtained during the production of an ewe’xxs milk cheese

BUDAK Ş., AKAL H. C., TÜRKMEN N.

6th Int Conference on Nutrition and Food sciences, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

23. Utilization of the by-products of whey and cream obtained during the production of an ewes’xx milk cheese

BUDAK Ş., AKAL H. C., TÜRKMEN N.

6th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

24. Production and characterization of Quark cheese made from kefir and buttermilk with two different techniques

OZTURKOGLU BUDAK Ş., TÜRKMEN N.

IDF Parallel Symposia Conference 2016, Dublin, İrlanda, 11 - 13 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

25. Biodiversity of the characteristic microbiota in refrigerated frozen and heat treated donkey milk

OZTURKOGLU BUDAK Ş.

VI International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Barcelona, İspanya, 28 - 30 Ekim 2015, ss.131, (Özet Bildiri)

2015

2015

26. Effect of dried nut enrichment of yogurts on folic acid and vitamine E content

AKAL H. C., ÖZTÜRKOĞLU BUDAK Ş., YETİŞEMİYEN A.

3rd Int. Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

27. Laktik Asit Bakterilerinin Aflatoksin B1 ve Aflatoksin M1 Bağlama Yetenekleri

AKAL H. C., EMİNOĞLU G., BUDAK Ş., TABAN B.

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

28. Biodiversity of bacterial and fungal microbiota in Turkish Divle Cave cheese

OZTURKOGLU BUDAK Ş., Marian F., Jos H., Ronald d. V.

7th IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow milk, Limassol, Kıbrıs (Gkry), 23 - 25 Mart 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

29. Donkey milk and dairy donkey farming in Mediterranean Countries current situation challenges and prospects

SALIMEI E., MALISSIOVA E., PAPADEMAS P., COLAVITA G., GALAVERNA G., FLETOURIS D., et al.

7th IDF International Symposium on Sheep, Goat and other Non-Cow Milk., Limassol, Kıbrıs (Gkry), 23 - 25 Mart 2015, (Özet Bildiri)

2014

2014

30. Fortification of yogurts with dried nuts rich in bioactive compounds

OZTURKOGLU BUDAK Ş., AKAL H. C., YETİŞEMİYEN A.

2nd International Congress on Food Technology, Antalya, Kuşadası, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

2013

2013

31. Lipolytic Activities Of Some Microorganisms Isolated From Divle Obruk Cheese

OZTURKOGLU BUDAK Ş., HOUBRAKEN J., FIGGE M. J., DE VRIES R.

8th NIZO Dairy Programme, Papendal, Hollanda, 11 - 13 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

32. Eşek Sütünün Fonksiyonel Özellikleri

ÖZTÜRKOĞLU BUDAK Ş., GÜRSEL KIRAL Z. A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar, Denizli, Türkiye, 15 - 17 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

2011

2011

34. İçeceklerde Kafein Düzeyinin HPLC ile Belirlenmesi ve Validasyonu

ÖZTÜRKOĞLU BUDAK Ş., ÇİMEN D.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

35. Multivariate characterization of fresh tomatoes and tomato based products based on mineral and trace element contents

ÖZTÜRKOĞLU BUDAK Ş., AKŞAHİN İ.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

2009

2009

36. Pul biberde toksijenik küflerin izolasyonu tanımlanması ve oluşturduğu sekonder metabolitler ile Pb ve NO3 ın Karakterizasyonu

AVCI B., SARICA D., Şenyuva H., ÖZTÜRKOĞLU BUDAK Ş.

7th International participated Turkish Toxicology Symposium, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2009, (Özet Bildiri)

2009

2009

37. Geleneksel ve Ticari Türk Gıda Ürünlerinde Aflatoksin ve Okratoksin A Varlığının Değerlendirilmesi

BUDAK Ş., ÇİMEN D.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

38. Geleneksel ve Ticari Türk Gıda Ürünlerinde Aflatoksin ve Okratoksin A Varlığının Belirlenmesi

BUDAK Ş., ÇİMEN D., SENYUVA H.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

40. Design of PRPs and HACCP Plan For The Implementation Of ISO 22000 2005 A Case Study For Dry Chilli Pepper Production

ÖZTÜRKOĞLU Ş., Şenyuva H., John G.

2nd International Congress on Food and Nutrition, TÜBİTAK- Marmara Research Center, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

2007

2007

41. Studies of fungal metabolite production on inoculated figs using LC TOF MS

ŞENYUVA H., GILBERT J., ÖZTÜRKOĞLU Ş.

3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis., 7 - 09 Kasım 2007, (Özet Bildiri)

2006

2006

42. Implementation of HACCP During Manufacture of Olive Oil

ÖZTÜRKOĞLU Ş., YARALI A., ÖZTAN A.

26th World Congress and Exhibition of The International Society for Fat Research, Modern Aspects of Fats and Oils, 25 - 28 Eylül 2006, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Postbiotics: Types, Mechanisms of Action, and Applications

Tariq A., Budak Ş.

The Functional Foods: Nutrient and Health Benefits, Anu Kumari, Editör, Academic Press , Florida, ss.257-270, 2024

2024

2024

2. AI methods in microbial metabolite determination

Akal Demirdöğen H. C., Kara Aktaş R. N., Budak Ş.

Methods in Microbiology, Akanksha Srivastava,Vaibhav Mishra, Editör, Elsevier, Amsterdam, ss.75-84, 2024

2024

2024

3. MILK DERIVED BIOACTIVE PEPTIDES: A FOCUS ON FORMATION AND SOME FUNCTIONAL BENEFITS

Kabwanga I. T., Budak Ş., Kesari K.

Bioactive Microbial Metabolites: Scope and Challenges, Vaibhav Mishra Jitendra Mishra Naven Kumar Arora, Editör, Academic Press , London, ss.212-225, 2024

2023

2023

4. Role of Microbes in Sustainable Food Preservation

Öztürk H. İ., Budak Ş.

Food Microbial Sustainability, Arun Karnwall, Editör, Springer, London/Berlin , London, ss.33-67, 2023

2023

2023

5. Sensory Profiles of Middle Eastern and Related Cheeses

Özer H. B., Budak Ş., Ghoddusi H.

Sensory Profiling of Dairy Products, John J. Tuohy, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , London, ss.212-229, 2023

2022

2022

7. Dairy-derived antimicrobial substances: microorganisms, applications and recent trends

AKAL DEMİRDÖĞEN H. C., BUDAK Ş.

Advances in Dairy Microbial Products,, Joginder Singh, Ashish Vyas, Editör, Woodhead publishing, ss.212-238, 2022

2021

2021

8. Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri

AKAL DEMİRDÖĞEN H. C., BUDAK Ş.

Gıda Biyoteknolojisi, Zümrüt Begüm ÖGEL, Editör, Dijital Akademi, ss.1-20, 2021

2020

2020

9. Non-Thermal Preservationof Dairy Products:Principles, Recent Advances,and Future Prospects

Koker A., Okur İ., BUDAK Ş., ALPAS H.

Technological Developments in Food Preservation, Processing,and Storage, Seydi Yıkmış, Editör, IGI-GLOBAL, ss.45-60, 2020

2020

2020

10. Novel Packaging Technologiesin Dairy Products:Principles and Recent Advances

TÜRKMEN N., BUDAK Ş.

Technological Developments in Food Preservation, Processing,and Storage, Seydi Yıkmış, Editör, IGI-GLOBAL, ss.78-90, 2020

2019

2019

11. Peynir

GÜRSOY A., BUDAK Ş.

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, R.Ertan Anlı, Pınar Şanlıbaba, Editör, NOBEL, ss.88-105, 2019

2018

2018

12. Süt ve Süt ürünlerinde Bazı Kalıntı ve Bulaşan Analizleri

BUDAK Ş.

Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Editör, Sidas, ss.156-170, 2018

2018

2018

13. Role of Microbial Cultures and Enzymes During Cheese Production and Ripening

BUDAK Ş., KOÇAK C.

Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology, Sebnem Ozturkoglu Budak and H. Ceren Akal., Editör, IGI-GLOBAL, ss.50-70, 2018

2018

2018

14. Potential Probiotic Microorganisms in Kefir

AKAL H. C., BUDAK Ş., YETİŞEMİYEN A.

Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology, , Editör, IGI-GLOBAL, ss.60-85, 2018

2018

2018

15. Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Mikrobileşen Analizler

BUDAK Ş.

Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu., Editör, Sidas, ss.170-190, 2018

2017

2017

16. Beneficial and Toxic Compounds Released byStarter and Secondary Microbiota in DairyProducts

BUDAK Ş.

Nutrients in Dairy and Their Implications for Health and Disease, Ronald Ross Watson, Editör, Academic Press , Londrina, ss.333-340, 2017

2017

2017

17. Mold-Ripened and Raw Milk Cheeses:Production, Risks, and Benefits toHuman Health

BUDAK Ş., de Vries R. P.

Dairy in Human Health and Disease Across the Lifespan, Ronald Ross Watson, Robert J. Collier, Editör, Academic Press , London, ss.353-360, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

18. Biodiversity of the characteristic microbiota in refrigerated, frozen and heat-treated donkey milk

OZTURKOGLU BUDAK Ş.

Microbes in the Spotlight Recent progress in the understanding of beneficial and harmful microorganisms, A. Méndez-Vilas, Editör, BrownWalker Press, Florida, ss.175-179, 2016

Desteklenen Projeler

2023 - 2026

2023 - 2026

Analitik Mikotoksin Standartlarının Yerli Olarak Üretilmesi

TÜBİTAK Projesi , 1007 - Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini D.P.

Budak Ş.

2021 - 2023

2021 - 2023

An Integrative Database for milk

TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2523 - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) İkili İşbirliği Programı

Budak Ş.

2020 - 2021

2020 - 2021

Geleneksel Tulum Peynirinden İzole Edilen Mikrobiyal Suşların Sitotoksik Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

BUDAK Ş. (Yürütücü)

2020 - 2021

2020 - 2021

Geleneksel Tulum Peynirinden İzole Edilen Mikrobiyal Suşların Sitotoksik Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

BUDAK Ş. (Yürütücü)

2019 - 2020

2019 - 2020

Divle Obruk peyniri üretim prosesinin pilot ölçekte

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

BUDAK Ş. (Yürütücü)

2018 - 2020

2018 - 2020

Eşek Sütü Antimikrobiyel Proteinlerinin Süt Ürünleri Üretiminde Koruyucu Katkı Maddesi Olarak Kullanımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

BUDAK Ş. (Yürütücü)

2011 - 2016

2011 - 2016

The role of fungi during the ripening of Divle Obruk cheese

Diğer Uluslararası Fon Programları

BUDAK Ş.

2012 - 2014

2012 - 2014

Divle Obruk Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Gürsoy A., Budak Ş.

2003 - 2004

2003 - 2004

Behaviour and control of Listeria innocua during the manufacture and storage of Turkish White cheese ODTÜ BAP Y lisans tez projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

"Gıda Katkı Maddeleri Komisyonu"

Üye

2021 - 2023

2021 - 2023

Ulusal Süt Konseyi

Danışma Kurulu Üyesi

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Temmuz 2023

Temmuz 2023

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2023

Ocak 2023

FOOD SCIENCE & NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Mayıs 2023

Mayıs 2023

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Ankara Üniversitesi, Türkiye

Şubat 2023

Şubat 2023

TÜBİTAK Projesi

3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı, Ankara Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2023

Ocak 2023

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

Ankara Üniversitesi, Türkiye



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 484

h-indeksi (SCOPUS): 11

Jüri Üyelikleri

Aralık-2023

Aralık 2023

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik - Ankara Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Tez Savunma (Doktora)

Handan ERKAN ŞAHİN Doktora Tez Savunma Jürisi - Ankara Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Tez Savunma (Doktora)

Haktan AKTAŞ Doktora Tez Savunma Jüri Üyeliği - Ankara Üniversitesi

Nisan-2021

Nisan 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Bilgesu BEKREMEN Doktora TİK Üyeliği - Ankara Üniversitesi