Makaleler
40
Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (32)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (33)
ESCI (1)
Scopus (28)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)
5. Effects of high hydrostatic pressure on antimicrobial protein stability and the rheological and shelf-life properties of donkey milk
JOURNAL OF DAIRY RESEARCH
, cilt.1, sa.1, ss.292-302, 2023 (SCI-Expanded)
23. Geleneksellikten Refaha, Yerellikten Küreselliğe.
Türk Standartları Enstitüsü Dergisi: Coğrafi İşaretli Ürünler
, ss.48-55, 2017 (Hakemsiz Dergi)
27. Occurrence of Foodborne Pathogens and Molds in Turkish Foods
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.4, sa.6, ss.498-503, 2016 (Hakemli Dergi)
35. Gıda Biliminde Omik Teknolojileri
GIDA
, cilt.37, sa.3, ss.173-179, 2012 (Hakemli Dergi)
36. İnsan Sütüne Alternatif Bir Ürün Eşek Sütü
GIDA
, cilt.37, sa.4, ss.243-250, 2012 (Hakemli Dergi)
37. Changes in Free Amino Acid and Sugar Levels of Dried Figs during Aflatoxin B(1) Production by Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
, cilt.56, sa.20, ss.9661-9666, 2008 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
44
3. Prebiotic potential of hawthorn in in-vitro and in-situ systems.
12th Probiotics, Prebiotics & New Food., Rome, İtalya, 15 - 19 Eylül 2023, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
5. Traditional vs. Industrial Divle Obruk Cheese Production: Quality, Risk Factors, Health Effects.
7th International Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.15-16, (Özet Bildiri)
6. Use of lysozyme extracted from donkey milk as antimicrobial agent in the production of dairy products
8TH IDF International Symposium on Sheep, Goat And Other Non-Cow Milk, Belçika, 4 - 06 Kasım 2020, (Özet Bildiri)
7. Influence of indigenous microbial culture addition on physicochemical and sensory properties of white-brined ewe’s milk cheese.
8TH IDF International Symposium on Sheep, Goat And Other Non-Cow Milk, Belçika, 4 - 06 Kasım 2020, (Özet Bildiri)
8. Sensorial comparison of traditional and controlled produced Divle Cave cheeses
IDF World Dairy Summit, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2019
9. Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
10. Divle Obruk Peynirinin endüstriyel koşullarda üretiminin standardizasyonu
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
11. Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Süt Yağının Sindirim ve Emilim Düzeyleri Üzerine Etkileri
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
12. Afyon Manda Yoğurdunun Bazı Karakteristik Özellikleri
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
13. Quality Characteristics of Synbiotic Kefir Produced from Goat Milk
3rd International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, 19 - 21 Nisan 2019
15. Proteolytic and Lipolytic Activities of Individual Strains Present in The Microbiota of a Raw Ewe’s Milk Cheese.
1st International Food and Medicine Congress., 24 - 27 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
16. Production and characterization of Quark cheese made from kefir, buttermilk, and cultured skim-milk. Lisbon, Portugal.
7th International Conference on Nutrition and Food Sciences, 13 - 15 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
17. The characteristics of Divle Cave Cheese, a PDO product in Turkey
7th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 13 - 15 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
18. Production and characterization of Quark cheese made from kefir, buttermilk, and cultured skim-milk
7th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 13 - 15 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
19. Effect of Synbiotic Usage of Prebiotic and Probiotics on Some Product Characteristics of Kefir Produced from Cow Milk
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
20. Sensory properties of yogurt enriched with different kinds of nuts
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
21. Farklı muhafaza tekniklerinin eşek sütündeki temel antimikrobiyel maddeler üzerine etkisi
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
22. Utilization of the by-products of whey and cream obtained during the production of an ewe’xxs milk cheese
6th Int Conference on Nutrition and Food sciences, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
23. Utilization of the by-products of whey and cream obtained during the production of an ewes’xx milk cheese
6th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
24. Production and characterization of Quark cheese made from kefir and buttermilk with two different techniques
IDF Parallel Symposia Conference 2016, Dublin, İrlanda, 11 - 13 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
25. Biodiversity of the characteristic microbiota in refrigerated frozen and heat treated donkey milk
VI International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Barcelona, İspanya, 28 - 30 Ekim 2015, ss.131, (Özet Bildiri)
26. Effect of dried nut enrichment of yogurts on folic acid and vitamine E content
3rd Int. Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
27. Laktik Asit Bakterilerinin Aflatoksin B1 ve Aflatoksin M1 Bağlama Yetenekleri
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
28. Biodiversity of bacterial and fungal microbiota in Turkish Divle Cave cheese
7th IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow milk, Limassol, Kıbrıs (Gkry), 23 - 25 Mart 2015, (Özet Bildiri)
29. Donkey milk and dairy donkey farming in Mediterranean Countries current situation challenges and prospects
7th IDF International Symposium on Sheep, Goat and other Non-Cow Milk., Limassol, Kıbrıs (Gkry), 23 - 25 Mart 2015, (Özet Bildiri)
30. Fortification of yogurts with dried nuts rich in bioactive compounds
2nd International Congress on Food Technology, Antalya, Kuşadası, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
31. Lipolytic Activities Of Some Microorganisms Isolated From Divle Obruk Cheese
8th NIZO Dairy Programme, Papendal, Hollanda, 11 - 13 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
32. Eşek Sütünün Fonksiyonel Özellikleri
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar, Denizli, Türkiye, 15 - 17 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
33. Domates ve Ürünlerinde Karotenoid ve Fenolik Bileşiklerin LC MS ile tespit edilmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
34. İçeceklerde Kafein Düzeyinin HPLC ile Belirlenmesi ve Validasyonu
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
35. Multivariate characterization of fresh tomatoes and tomato based products based on mineral and trace element contents
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
36. Pul biberde toksijenik küflerin izolasyonu tanımlanması ve oluşturduğu sekonder metabolitler ile Pb ve NO3 ın Karakterizasyonu
7th International participated Turkish Toxicology Symposium, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2009, (Özet Bildiri)
38. Geleneksel ve Ticari Türk Gıda Ürünlerinde Aflatoksin ve Okratoksin A Varlığının Belirlenmesi
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)
39. Isolation Identification and Characterisation of Toxigenic Fungi and Their Secondary Metabolites in Dried Figs by LC TOF MS
XII. International Congress of Mycology, İstanbul, Türkiye, 5 - 09 Ağustos 2008, (Özet Bildiri)
40. Design of PRPs and HACCP Plan For The Implementation Of ISO 22000 2005 A Case Study For Dry Chilli Pepper Production
2nd International Congress on Food and Nutrition, TÜBİTAK- Marmara Research Center, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)
41. Studies of fungal metabolite production on inoculated figs using LC TOF MS
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis., 7 - 09 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
42. Implementation of HACCP During Manufacture of Olive Oil
26th World Congress and Exhibition of The International Society for Fat Research, Modern Aspects of Fats and Oils, 25 - 28 Eylül 2006, (Özet Bildiri)
43. Türkiye de Üretilen Beyaz peynirlerde Listeria innocua nın Üretim ve Depolama Süresine Bağlı Olarak Yaşama Durumu ve Kontrolu
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, (Tam Metin Bildiri)
44. Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü
Türkiye 8. Gıda Kongresi., Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, (Özet Bildiri)
Kitaplar
18
3. MILK DERIVED BIOACTIVE PEPTIDES: A FOCUS ON FORMATION AND SOME FUNCTIONAL BENEFITS
Bioactive Microbial Metabolites: Scope and Challenges, Vaibhav Mishra Jitendra Mishra Naven Kumar Arora, Editör, Academic Press , London, ss.212-225, 2024
6. 2021 Süt Raporu Dünya ve Türkiye'deki Süt Sektör İstatistikleri
Ultra Baskı ve Tasarım, Ankara, 2022
7. Dairy-derived antimicrobial substances: microorganisms, applications and recent trends
Advances in Dairy Microbial Products,, Joginder Singh, Ashish Vyas, Editör, Woodhead publishing, ss.212-238, 2022
8. Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri
Gıda Biyoteknolojisi, Zümrüt Begüm ÖGEL, Editör, Dijital Akademi, ss.1-20, 2021
12. Süt ve Süt ürünlerinde Bazı Kalıntı ve Bulaşan Analizleri
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Editör, Sidas, ss.156-170, 2018
15. Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Mikrobileşen Analizler
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu., Editör, Sidas, ss.170-190, 2018
16. Beneficial and Toxic Compounds Released byStarter and Secondary Microbiota in DairyProducts
Nutrients in Dairy and Their Implications for Health and Disease, Ronald Ross Watson, Editör, Academic Press , Londrina, ss.333-340, 2017
17. Mold-Ripened and Raw Milk Cheeses:Production, Risks, and Benefits toHuman Health
Dairy in Human Health and Disease Across the Lifespan, Ronald Ross Watson, Robert J. Collier, Editör, Academic Press , London, ss.353-360, 2017
18. Biodiversity of the characteristic microbiota in refrigerated, frozen and heat-treated donkey milk
Microbes in the Spotlight Recent progress in the understanding of beneficial and harmful microorganisms, A. Méndez-Vilas, Editör, BrownWalker Press, Florida, ss.175-179, 2016