-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2018 - 2023 Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2010 - 2018 Öğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Teknofest ve Yarışmalar Koordinatörü
Ankara Üniversitesi
-
2018 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ankara Üniversitesi
-
Lisans Süt Endüstrisinde Kalite Yönetim Sistemleri
-
Lisans Mesleki Uygulama 1
-
Lisans Süt Teknolojisi
-
Lisans Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji
-
Lisans Süt Analizlerinde Metodoloji
-
Yüksek Lisans Mikotoksinler, Sağlık Etkileri Ve Tespit Yöntemleri
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Gerçeklik, Taklit Ve Tağşiş
-
Lisans Biotechnology in Dairy Industry
-
Lisans Süt Endüstrisi İşletmeciliği
-
Lisans MESLEKİ UYGULAMA 2
-
Yüksek Lisans Süt Endüstrisinde Toplam Kalite Yönetimi
-
Lisans Enstrümental Analize Giriş
-
Yüksek Lisans Süt Ve Ürünleri Analitik Uygulamalarında Metot Geliştirme Ve Validasyonu
-
Lisans Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans İleri Süt Biyoteknolojisi
-
Enkapsüle Aronya Meyvesi ile Zenginleştirilen Yoğurdun Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi.
Budak Ş. (Danışman)
A.Merve(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
ENDEMİK MİKROBİYAL KAYNAKLI EKSTRASELÜLER PROTEAZ ENZİM ÜRETİMİNİN OPTİMİZASYONU
E.Güngör(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
DETERMINATION OF BIOACTIVE PEPTIDE PRODUCTION POTENTIALS OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM SOME TRADITIONAL DAIRY PRODUCTS
Budak Ş. (Danışman)
I.TIJJANI(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Determination of some functional properties and bioprotective potential of metabolites of native lactic acid bacteria isolates
Budak Ş. (Danışman)
A.TARIQ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Lactococcus lactis subsp. lactis NCCB 100539 suşunun beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanımı
Budak Ş. (Danışman)
C.ALTIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yarrowia lipolytica, Debaryomyces hansenii ve Kluyveromyces lactis suşlarının beyaz peynir üretiminde yardımcı kültür olarak kullanımı
BUDAK Ş. (Danışman)
B.SEVİNÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Effect of high hydrostatic pressure and heat treatment on antimicrobial protein stability, shelf-life and rheological characteristics of donkey milk
Budak Ş. (Danışman), Alpas H.(Danışman)
A.KÖKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021