Akademik Unvanlar
-
2024 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2018 - 2023 Doç.Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2010 - 2018 Öğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2018 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ankara Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Mikrobiyoloji
-
Lisans Mesleki Uygulama 1
-
Lisans Süt Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Peynir Teknolojisi
-
Lisans MESLEKİ UYGULAMA 2
-
Lisans Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans İleri Süt Biyoteknolojisi
-
Lisans İçme Sütü Teknolojisi Uygulama
-
Lisans Süt Mikrobiyolojisi Uygulama
-
Lisans Süt Teknolojisi Uygulama
-
Lisans Mikrobiyoloji Uygulama
-
Lisans Süt Endüstrisinde Projelendirme Uygulama
-
Lisans Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol Uygulama
-
Lisans Süt Endüstrisinde Sanitasyon Uygulama
-
Lisans Peynir Teknolojisi Uygulama
-
Lisans Fermente Süt ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Dondurma Teknolojisi Uygulama
Yönetilen Tezler
-
DETERMINATION OF BIOACTIVE PEPTIDE PRODUCTION POTENTIALS OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM SOME TRADITIONAL DAIRY PRODUCTS
Budak Ş. (Danışman)
I.TIJJANI(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Determination of some functional properties and bioprotective potential of metabolites of native lactic acid bacteria isolates
Budak Ş. (Danışman)
A.TARIQ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Effect of high hydrostatic pressure and heat treatment on antimicrobial protein stability, shelf-life and rheological characteristics of donkey milk
Budak Ş. (Danışman), Alpas H.(Danışman)
A.KÖKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Yarrowia lipolytica, Debaryomyces hansenii ve Kluyveromyces lactis suşlarının beyaz peynir üretiminde yardımcı kültür olarak kullanımı
BUDAK Ş. (Danışman)
B.SEVİNÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Lactococcus lactis subsp. lactis NCCB 100539 suşunun beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanımı
Budak Ş. (Danışman)
C.ALTIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021