Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Çay ve Sağlık

Gıda Teknolojisi , cilt.14, sa.12, ss.63-66, 2010 (Hakemli Dergi)

Yeşil çay

Gıda Teknolojisi , cilt.12, sa.12, ss.60-61, 2008 (Hakemli Dergi)

Gilaburu ve Sağlık

CineTarım , cilt.6, sa.46, ss.38-39, 2003 (Hakemli Dergi)

İnkalardan Günümüze Patates

CineTarım , cilt.6, sa.47, ss.32-33, 2003 (Hakemli Dergi)

Doğal Antioksidanların İnsan Sağlığına Etkileri

GIDA , cilt.25, sa.3, ss.167-176, 2000 (Hakemli Dergi)

Genetiği Dönüştürülmüş Gıdalar

GIDA , cilt.25, sa.1, ss.5-15, 2000 (Hakemli Dergi)

Türk Vişne Sularının Kimyasal Bileşimi

GIDA , cilt.21, sa.2, ss.103-107, 1996 (Hakemli Dergi)

Neden Böcek Yemiyoruz ?

TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi , cilt.26, sa.307, ss.462-464, 1993 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Farklı dezenfeksiyon yöntemlerinin suyun kimyasal bileşimine etkisi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.655-660

Does ozone treatment reduce azoxystrobin toxicity Uman Ukrayna September 9 12 2014

International Conference of Young Scientists Advances in Botany and Ecology, Uman, Ukrayna, 9 - 12 Eylül 2014

The effects of ozone treatment on chlorpyrifos degradation and toxicity

International Conference of Young Scientists Advances in Botany and Ecology, Uman, Ukrayna., Uman, Ukrayna, 9 - 12 Eylül 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Fruit and Vegetable Technology

FOOD- Science, Technology and Engineering, R. Ertan Anlı; Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.679-724, 2022

Metrikler

Yayın

126

Atıf (WoS)

5273

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

6083

H-İndeks (Scopus)

23

Proje

27

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları