Yayınlar & Eserler

Makaleler 124
Tümü (124)
SCI-E, SSCI, AHCI (46)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (46)
Scopus (53)
TRDizin (33)
Diğer Yayınlar (49)

42. Çay ve Sağlık

Gıda Teknolojisi , cilt.14, sa.12, ss.63-66, 2010 (Hakemli Dergi)

48. Yeşil çay

Gıda Teknolojisi , cilt.12, sa.12, ss.60-61, 2008 (Hakemli Dergi)

70. Gilaburu ve Sağlık

CineTarım , cilt.6, sa.46, ss.38-39, 2003 (Hakemli Dergi)

72. İnkalardan Günümüze Patates

CineTarım , cilt.6, sa.47, ss.32-33, 2003 (Hakemli Dergi)

82. Genetiği Dönüştürülmüş Gıdalar

GIDA , cilt.25, sa.1, ss.5-15, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Farklı dezenfeksiyon yöntemlerinin suyun kimyasal bileşimine etkisi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.655-660, (Tam Metin Bildiri)

2. Synergistic interaction of xanthan, guar and locust bean gum investigated by viscosity.

The International Symposium of Food Rheology and Texture, 19 - 21 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

3. Does ozone treatment reduce azoxystrobin toxicity Uman Ukrayna September 9 12 2014

International Conference of Young Scientists Advances in Botany and Ecology, Uman, Ukrayna, 9 - 12 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

4. The effects of ozone treatment on chlorpyrifos degradation and toxicity

International Conference of Young Scientists Advances in Botany and Ecology, Uman, Ukrayna., Uman, Ukrayna, 9 - 12 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Fruit and Vegetable Technology

FOOD- Science, Technology and Engineering, R. Ertan Anlı; Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.679-724, 2022
Metrikler

Yayın

130

Yayın (WoS)

47

Yayın (Scopus)

54

Atıf (WoS)

5904

H-İndeks (WoS)

23

Atıf (Scopus)

6790

H-İndeks (Scopus)

25

Atıf (Scholar)

12834

H-İndeks (Scholar)

33

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

394

H-İndeks (Sobiad)

10

Atıf (Diğer Toplam)

10

Proje

29

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları