Education
2008 - 2009
2008 - 2009Post Doctorate
North Carolina State University, Food Science Faculty, Department of Food, Bioprossing and Nutrion Sciences, United States Of America
2000 - 2006
2000 - 2006Doctorate
Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Süt Teknolojisi (Dr), Turkey
1996 - 2000
1996 - 2000Postgraduate
Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Süt Teknolojisi (Yl) (Tezli), Turkey
1992 - 1996
1992 - 1996Undergraduate
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Turkey
Dissertations
2006
2006Doctorate
Bazı üretim parametrelerinin yoğurttan üretilen yayık tereyağlarının nitelikleri üzerine etkisi
Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü
2000
2000Postgraduate
Yoğurtta mikrobiyolojik kaliteyi koruyucu kültür kullanımı üzerine bir araştırma
Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Süt Teknolojisi (Yl) (Tezli)
Foreign Languages
B2 Upper Intermediate
B2 Upper IntermediateEnglish
Research Areas
Agriculture
Food Engineering
Food Technology
Processing Diary And Related Products
Academic Positions
2018 - Continues
2018 - ContinuesProfessor
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
2012 - 2018
2012 - 2018Associate Professor
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
2010 - 2012
2010 - 2012Assistant Professor
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
1998 - 2010
1998 - 2010Research Assistant
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
Managerial Experience
2023 - Continues
2023 - ContinuesHead of Department
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
2023 - Continues
2023 - ContinuesHead of Department
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
2019 - Continues
2019 - ContinuesRectorate Commissioner
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
2020 - 2024
2020 - 2024Erasmus Program Institutional Coordinator
Ankara University, Ziraat Fakültesi
2020 - 2024
2020 - 2024Vice Dean
Ankara University, Ziraat Fakültesi
2020 - 2020
2020 - 2020Faculty Board Member
Ankara University, Ziraat Fakültesi
2015 - 2017
2015 - 2017Faculty Management Board Member
Ankara University, Ziraat Fakültesi
2015 - 2017
2015 - 2017Faculty Management Board Member
Ankara University
2010 - 2016
2010 - 2016Deputy Head of Department
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
Courses
Doctorate
Süt Yağının Emülsiyon Stabilitesi ve Kararsızlık Tipleri
SÜT VE ÜRÜNLERİNİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİNDE KEMOMETRİK YAKLAŞIMLAR
Supervised Theses
2022
2022Postgraduate
Peyniraltı suyu ve yayıklatından elde edilen kremalardan üretilen tereyağların nitelikleri
Şenel Özkan E. (Advisor)
D.SERT(Student)
2021
2021Doctorate
Yüksek basınç uygulamalarının kaşar peynirinin bazı nitelikleri üzerine etkisi
ŞENEL ÖZKAN E. (Advisor)
G.EMİNOĞLU(Student)
2017
2017Postgraduate
Manda sütünden üretilen yayık ve krema tereyağlarının nitelikleri
ŞENEL ÖZKAN E. (Advisor)
E.ERGÖZ(Student)
2017
2017Postgraduate
Yayık tereyağı üretiminde farklı kültür kullanım olanaklarının araştırılması
ŞENEL ÖZKAN E. (Advisor)
M.HADDAR(Student)
2013
2013Postgraduate
Meyveli yoğurt üretiminde kokusuz balık yağı kullanımı üzerine bir araştırma
ŞENEL ÖZKAN E. (Advisor)
N.TÜRKMEN(Student)
Journal articles indexed in SCI, SSCI, and AHCI
2025
20251. An ınnovative approach to Kashar cheese production: effects of high pressure application on milk
Eminoğlu G., Özkan E., Akal H. C.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, 2025 (SCI-Expanded)
2025
20252. Innovative kefir fortified with paraprobiotics and postbiotics: enhanced bioaccessibility and antimicrobial properties following in vitro gastrointestinal digestion
Eminoğlu G., Özkan E., Özcan S., Atar H. H., Koç Ş.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, pp.1-9, 2025 (SCI-Expanded)
2025
20253. A Comparative Study on Yayık Butter Produced with Commercial and Endemic Yogurt Starter Culture Strains
Haddar M., ŞENEL ÖZKAN E., ANLI E. A.
Tarim Bilimleri Dergisi
, vol.31, no.2, pp.496-515, 2025 (SCI-Expanded)
2018
20184. Microbiological, physicochemical, and sensory characteristics of kefir produced by secondary fermentation
Yildiz-Akgul F., Yetisemiyen A., Şenel Özkan E., Yildirim Z.
MLJEKARSTVO
, vol.68, no.3, pp.201-213, 2018 (SCI-Expanded)
2015
20155. Microbiology of Processed Liquid Milk
Senel E., Gursoy A.
DAIRY MICROBIOLOGY AND BIOCHEMISTRY: RECENT DEVELOPMENTS
, pp.95-112, 2015 (SCI-Expanded)
2014
20146. The effects of using transglutaminase, exopolysaccharide-producing starter culture and milk powder on the physicochemical, sensory and texture properties of low-fat set yoghurt
Şanlı T., Senel E., Sezgin E., Benli M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, vol.67, no.2, pp.237-245, 2014 (SCI-Expanded)
2013
20137. The effect of transglutaminase on some physicochemical and sensory properties of the Turkish drinking yoghurt Ayran
ŞANLI T., Sezgin E., Senel E., BENLİ M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, vol.66, no.3, pp.410-416, 2013 (SCI-Expanded)
2012
20128. Evaluation of the Biogenic Amine Content and Some Chemical and Microbiological Properties of Urfa and Van Herby Cheeses
ŞENEL ÖZKAN E., Yildiz F., Yetisemiyen A., Durlu-Ozkaya F., Oztekin F. S., Sanli E.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, vol.18, no.4, pp.537-544, 2012 (SCI-Expanded)
2011
20119. Some carbonyl compounds and free fatty acid composition of Afyon Kaymagi (clotted cream) and their effects on aroma and flavor
Senel E.
GRASAS Y ACEITES
, vol.62, no.4, pp.418-427, 2011 (SCI-Expanded)
2011
201110. Effect of using transglutaminase on physical, chemical and sensory properties of set-type yoghurt
ŞANLI T., Sezgin E., Deveci O., Senel E., BENLİ M.
FOOD HYDROCOLLOIDS
, vol.25, no.6, pp.1477-1481, 2011 (SCI-Expanded)
2011
201111. Changes in some properties of strained (Suzme) goat's yoghurt during storage
Senel E., Atamer M., Gursoy A., Oztekin F. S.
SMALL RUMINANT RESEARCH
, vol.99, no.2-3, pp.171-177, 2011 (SCI-Expanded)
2011
201112. The oxidative and lipolytic stability of Yayik butter produced from different species of mammals milk (cow, sheep, goat) yoghurt
Senel E., Atamer M., Oztekin F. S.
FOOD CHEMISTRY
, vol.127, no.1, pp.333-339, 2011 (SCI-Expanded)
2010
201013. Some properties of Civil cheese: a type of traditional Turkish cheese
Yildiz F., Yetisemiyen A., Senel E., Durlu-Ozkaya F., Oztekin S., Sanli E.
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, vol.63, no.4, pp.575-580, 2010 (SCI-Expanded)
2009
200914. An Investigation on Some Compounds Effecting Aroma and Flavour of Strained Yoghurt Produced from Goat Milk
ŞENEL ÖZKAN E., KOCABAŞ Z., Oztekin F. S., Atamer M.
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.15, no.4, pp.363-370, 2009 (SCI-Expanded)
2009
200915. Improving the viability of Bifidobacterium bifidum BB-12 and Lactobacillus acidophilus LA-5 in white-brined cheese by microencapsulation
Ozer B., Kirmaci H. A., Senel E., Atamer M., HAYALOĞLU A. A.
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, vol.19, no.1, pp.22-29, 2009 (SCI-Expanded)
2006
200616. Protein properties of UF teleme produced from various types of milk
Yetismeyen A., Gencer N., Gursoy A., Deveci O., Senel E., Sanli E., et al.
JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS
, vol.14, no.3, pp.279-283, 2006 (SCI-Expanded)
2003
200317. The effect of some technological processes on the properties of Teleme from goat milk
Yetismeyen A., Gencer N., Gorsoy A., Deveci O., Karademir E., Senel E., et al.
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, vol.58, no.5-6, pp.286-289, 2003 (SCI-Expanded)
2003
200318. The use of freeze-shocked lactic starters in low-fat white pickled cheese
Gursel A., Gursoy A., Senel E., Deveci O., Karademir E.
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, vol.58, no.5-6, pp.279-282, 2003 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
2020
20201. Yoğurt ve kefir kullanılarak üretilen tereyağlarının bazı özelliklerinin incelenmesi
ANLI E. A., ŞANLI T., ŞENEL E.
GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.461-472, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2019
20192. Effects of Microorganism Count and Physicochemical Properties of Tulum and Kashar Cheeses to Biogenic Amine Formation.
YILDIZ AKGÜL F., Atila Y., ŞENEL E., Fügen D. Ö., Şebnem Ö., Ebru Ş.
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.7, no.4, pp.560-566, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
2019
20193. Effect of using odourless fish oil on some physical, chemical and sensorial properties of blackberry fruit yoghurt
Türkmen N., Şenel E., AKAL DEMİRDÖĞEN H. C.
Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, vol.14, no.2, pp.142-150, 2019 (Scopus)
2019
20194. Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Eminoğlu G., Şenel E.
AKADEMIK GIDA
, vol.17, no.1, pp.102-110, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
2016
20165. Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı
ATAMER M., ŞENEL E., HAYALOĞLU A. A., ÖZER H. B.
Academic Food Journal , vol.14, no.2, pp.189-195, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
2011
20116. Geleneksel yöntemle Ayran üretiminde transgluminaz kullanımının Ayranın nitelikleri üzerine etkileri
ŞANLI T., SEZGİN E., ŞENEL E., BENLİ M.
GIDA , 2011 (Peer-Reviewed Journal)
2011
20117. GELENEKSEL YÖNTEMLE AYRAN ÜRETİMİNDETRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ AYRANINÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
ŞANLI T., ŞENEL E., Emel S., BENLİ M.
GIDA , vol.36, no.4, pp.217-224, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
2011
20118. Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi
ŞANLI T., Sezgin E., ŞENEL E., BENLİ M.
GIda , vol.36, no.4, pp.217-224, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
2001
20019. Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383
GÜRSOY A., ŞENEL E., GÜRSEL KIRAL Z. A., Deveci O., Karademir E., Yaman Ş.
Gıda , vol.26, no.5, pp.375-383, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
2023
20231. Farklı ambalajlama tekniklerinin tereyağının dayanımı ve nitelikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Karaküçük Z., Özkök S. H., Altuntaş D. A., Altınay C., Şenel Özkan E.
3. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Turkey, 5 - 06 October 2023, pp.70-72, (Summary Text)
2019
20192. Posibilities of Using Kefir in Yayık Butter Production
ANLI E. A., ŞENEL E., ŞANLI T.
X International Scientific Agriculture Syposium ”Agrosym 2019”, 3 - 06 October 2019, (Summary Text)
2019
20193. Possibilities Of Using Kefir in Yayık Butter Production.
ANLI E. A., ŞENEL ÖZKAN E., ŞANLI T.
X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosnia And Herzegovina, 03 October 2019, (Summary Text)
2019
20194. Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.
EMİNOĞLU G., ŞENEL E., AKAL H. C.
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 25 - 26 April 2019, (Summary Text)
2018
20185. Yüksek Basınç Uygulamalarının Peynir Üretiminde Kullanımı
EMİNOĞLU G., ŞENEL E.
1st International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2018), 22 - 23 November 2018, (Full Text)
2017
20176. Süt Yağ Globül Membranının İnsan Sağlığına Etkileri
HADDAR M., ŞENEL E.
I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 25 - 26 May 2017, (Full Text)
2017
20177. The Effect of Using Different Yoghurt Bacteria Strains on Sensorial Properties and Aroma Profile of Çökelek Cheese.
ANLI E. A., Haddar M., ŞENEL E.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies., 15 - 17 May 2017, (Summary Text)
2014
20148. A Traditional Cheese Katmer
GÖKÇE E., AKAL H. C., ŞENEL E.
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 October 2014
2015
20159. Effect of electric current on the efficiacy of aroma compounds on home style oven filters
Burak B., AKDEMİR EVRENDİLEK G., ŞENEL E., ÖZER H. B., Bengi A.
1st WC-EP World Congress on Electroporation and Pulsed Electrric Fields in Biology, Medicine and Food&Environmental Technologies, 6 - 08 September 2015
2015
201510. Aynı hacimde pişirilen farklı gıdaların kokularının karışmasını önleme yöntemleri geliştirilmesi ve parametrik olarak incelenmesi
Merve M., Burak B., Burçin C., ŞENEL E., AKDEMİR EVRENDİLEK G., ÖZER H. B., et al.
5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 7 - 08 May 2015
2015
201511. Ev tipi fırınlarda koku filtrelerinin etkinliğinin incelenmesi ve mevcut fırınlarda uygulanması
Burak B., ŞENEL E., AKDEMİR EVRENDİLEK G., ÖZER H. B., Bengül A.
5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 7 - 08 May 2015
2015
201512. Gıda sanayinin hammadde çeşitliliği ve yeterliliği
HAYOĞLU İ. A., ÜNSAL A. S., KOLA O., KARAKAYA M., ŞENEL E., ŞANLI T.
Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Turkey, 12 - 16 January 2015, (Full Text)
2014
201413. Microflora biochemistry and health benefits of Kefir Current knowledge and new perspectives
ŞENEL E., ŞANLI T., HAYALOĞLU A. A.
Food Quality Healthy Nutrition 1st Conference Abstracts, 27 - 28 November 2014, (Summary Text)
2013
201314. Sensory rheological and microstructural properties of the Turkish drinking yoghurt Ayran The effects of using transglutaminase EPS producing starter culture and carboxymethyl cellulos
ŞANLI T., ŞENEL E., EMEL S., BENLİ M.
8th NIZO Dairy Conferenc, 11 - 13 September 2013, (Summary Text)
2013
201315. Sensory rheological and microstructural properties of the Turkish drinking yoghurt Ayran The effects of using transglutaminase EPS producing starter culture and carboxymethyl cellulose
ŞANLI T., ŞENEL E., BENLİ M.
8th NIZO Dairy Conference, Papendal, THE NETHERLANDS, Netherlands, 11 September - 13 January 2013, (Summary Text)
2012
201216. Geleneksel Bir Süt İçeceği: Yayık Ayranı
TÜRKMEN N., AKAL H. C., ŞENEL E.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 10 - 12 May 2012, (Summary Text)
2011
201117. The Determination of Aflatoxin M1 in Milk and Milk Products by immunoaffinty column clean up and HPLC
ŞANLI T., ŞENEL E., EMEL S.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 May 2011, (Summary Text)
2011
201118. Use of solid phase micro extraction and gas chormatography mass spectrometry to determine of aroma compounds in dairy products
ŞENEL E., ŞANLI T., ATAMER M.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 May 2011, (Summary Text)
1998
199819. Utilization of the lactoperoxidase system for the keeping quality of milk from small ruminants milked by hand
Gursel A., Atamer M., Gursoy A., ŞENEL ÖZKAN E., Gencer N.
6th International Symposium on the Milking of Small Ruminants, Athens, Greece, 26 September - 01 October 1998, pp.531-534, (Full Text)
Books
2022
20221. İçme Sütü Teknolojisi
ŞENEL ÖZKAN E., ANLI E. A.
in: Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Güçer Yalçın, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, pp.343-364, 2022
2022
20222. Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi
ŞENEL ÖZKAN E.
in: Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editor, Nobel, Ankara, pp.479-504, 2022
2020
20203. Tereyağı Üretimi
Şenel E.
in: Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Erkmen Osman,Erten Hüseyin,Sağlam Hidayet, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.177-204, 2020
2019
20194. Süt ve Ürünlerinde Duyusal Değerlendirme
ŞENEL E.
in: Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editor, Sidas, pp.683-703, 2019
2015
20155. Formation of Biogenic Amines in Cheese.
ŞANLI T., ŞENEL E.
in: Processing and Impact on Active Components in Food, Preddy, Victor R., Editor, Academic Press , New York, pp.223-230, 2015
2015
20156. Yayık butter profiles from different species mammals milk.
ŞENEL E., ATAMER M.
in: Processing and Impact on Active Components in Food, Preddy, Victor R., Editor, Academic Press , New York, pp.215-221, 2015
Funded Projects
2024 - Present
2024 - PresentParaprobiyotik ve Postbiyotikler ile Zenginleştirilmiş Kefir Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Guided
ATAR H. H. (Executive), EMİNOĞLU G., ŞENEL ÖZKAN E., KOÇ Ş., ÖZCAN S.
2025 - 2026
2025 - 2026Yağ İçeriği Azaltılmış Fermente Krema Üretiminde Tekstürel Özelliklerin Geliştirilmesinde Kimozin ve Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanaklarının Araştırılması"
TUBITAK Project , 1002 - Quick Support Program
Şenel Özkan E. (Executive), Taşkoparan Ş.
2021 - 2024
2021 - 2024Süt İşletmesi Atıklarından Peynir Altı Suyunun Değerlendirilmesi ve Lor Peynirinin Duyusal Özellikleri İle Raf Ömrünün Geliştirilmesi Üzerine Araştırma
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Guided
ŞENEL ÖZKAN E. (Executive)
2022 - 2023
2022 - 2023ENDÜSTRİYEL ÜRETİMİNDE KAYMAK MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE RAF ÖMRÜNÜN ARTIRILMASI ÜZERİNE ARAŞTIRMA
Project Supported by Other Private Institutions
Şenel Özkan E. (Executive)
2019 - 2020
2019 - 2020Farklı Kaynaklardan Elde Edilen Kremaların Tereyağı Üretiminde Kullanımı ve Üretilen Tereyağlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
TUBITAK Project , 1002 - Quick Support Program
ŞENEL ÖZKAN E. (Executive)
2019 - 2020
2019 - 2020Kaşar Peyniri Üretiminde Yüksek Basınç Uygulamaları
TUBITAK Project , 1002 - Quick Support Program
ŞENEL ÖZKAN E. (Executive), EMİNOĞLU G.
2018 - 2020
2018 - 2020YÜKSEK BASINÇ UYGULAMALARININ KAŞAR PEYNİRİNİN BAZI NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP PhD
ŞENEL ÖZKAN E. (Executive)
2013 - 2016
2013 - 2016MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN YAYIK VE KREMA TEREYAĞLARININ NİTELİKLERİ
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
ŞENEL ÖZKAN E. (Executive)
2012 - 2016
2012 - 2016GELENEKSEL YAYIK TEREYAĞININ AROMA KARAKTERİZASYONU VE DUYUSAL NİTELİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
KANCA N., ŞENEL ÖZKAN E. (Executive), ŞANLI T.
2012 - 2015
2012 - 2015Geleneksel yayık tereyağının aroma karakterizasyonu ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
ŞENEL ÖZKAN E. (Executive)
2006 - 2008
2006 - 2008Kefir Üretiminde Farklı Starter Kültürlerin Kullanımı
TUBITAK Project
ŞENEL ÖZKAN E.
Scientific Project Refereeing
October 2024
October 2024TUBITAK Project
1002 - Quick Support Program, Ankara Üniversitesi, Turkey
July 2024
July 2024TUBITAK Project
1002 - Quick Support Program, ankara üniversitesi, Turkey
May 2024
May 2024TUBITAK Project
1002 - Quick Support Program, Ankara üniversitesi, Turkey
April 2024
April 2024Project Supported by Higher Education Institutions
BAP Research Project, Ankara University, Turkey
Congress and Symposium Activities
16 November 2023 - 17 November 2023
16 November 2023 - 17 November 2023
4. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi
Session Moderator
Ankara-Turkey
Scholarships
2008 - 2009
2008 - 20092219-Yurtdışı doktora sonrası araştırma bursu
TUBITAK
1999 - 2000
1999 - 2000Yurtiçi Lisansüstü-BİDEB bursu
TUBITAK
Citations
Total Citations (SCOPUS): 371
h-index (SCOPUS): 8
Jury Memberships
August-2024
August 2024Doctorate
Ali Koçak Tez Savunma Juri Üyeliği - Ankara Üniversitesi
January-2024
January 2024PhD Thesis Monitoring Committee Member
Ali Koçak TİK üyeliği - Ankara Üniversitesi
January-2024
January 2024Associate Professor Exam
Doçentlik Sözlü Sınavı Jurisi - Adana Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi
January-2024
January 2024Associate Professor Exam
Doçentlik Sınav Jürisi, ÜAK, Ekim 2023 - Ankara Üniversitesi
January-2024
January 2024Associate Professor Exam
Doçentlik sınav jurisi-ÜAK, Ekim 2023 - Ankara Üniversitesi
January-2024
January 2024Appointment to Academic Staff-Assistant Professorship
Derya Saygılı Dr. Öğr. Üyesi Kadro atama - Ege Üniversitesi
January-2024
January 2024Appointment to Academic Staff-Assistant Professorship
Vildan Akdeniz Dr. Öğr. Üyr kadro ataması - Ege Üniversitesi
June-2023
June 2023