SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fonksiyonel Dondurma
Akademik Gıda
, 2017 (Hakemli Dergi)
Dondurma Üretimi
Standart Ekonomik ve Teknik Dergi
, cilt.49, sa.579, ss.30-35, 2010 (Hakemli Dergi)
Dondurma üretim teknolojisi
Süt Dünyası
, cilt.3, ss.27-30, 2006 (Hakemli Dergi)
Ankara Piyasasında Satışa Sunulan Kaşar Peynirlerinin Aflatoksin M1 İçeriklerinin Belirlenmesi
Gıda Teknolojisi
, cilt.9, sa.3, ss.93-95, 2005 (Hakemli Dergi)
Ultrafiltrierte Schaft und Ziegenmilch Physikalisch chemische Eigenschaften und Kasereitauglichkeit
Deutsche MolkereiZeitung-Lebensmittelindustrie und Milchwirtschaft
, cilt.122, sa.6, ss.780-784, 2001 (Hakemli Dergi)
Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383
Gıda
, cilt.26, sa.5, ss.375-383, 2001 (Hakemli Dergi)
LP Sistemi Aktivasyonunun İnek Sütündeki Azotlu Maddelerin Dağılımı Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.25, sa.5, ss.355-362, 2000 (Hakemli Dergi)
Yerli ve İthal Fekal ve Laktik Grup Streptokoklar ile Laktobasil İçeren Starter Kombinasyonlarının Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılması
Kükem Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.1-14, 1994 (Hakemli Dergi)
Protein Su İnteraksiyonları
Gıda
, cilt.16, sa.3, ss.189-194, 1991 (Hakemli Dergi)
İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.15, sa.5, ss.291-298, 1990 (Hakemli Dergi)
Farklı Asitlikteki Salamurada Bekletmenin Peynire Tuz Geçişi Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.15, sa.4, ss.211-215, 1990 (Hakemli Dergi)
Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14
Gıda
, cilt.14, sa.5, ss.295-300, 1989 (Hakemli Dergi)
Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.13, sa.5, ss.337-339, 1988 (Hakemli Dergi)
Quark Yapımında Gelişmeler
Gıda Sanayii Dergisi
, sa.2, ss.23-26, 1988 (Hakemli Dergi)
Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi
Gıda
, cilt.12, sa.3, ss.179-184, 1987 (Hakemli Dergi)
Kalsiyum Klorürün Taze Beyaz Peynirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.12, sa.5, ss.293-298, 1987 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Functional food concept and functional ice cream
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
Various physical and chemical properties of salep obtained from different species of wild orchids
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018
Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları
1. Ulusal Sütçülük kongresi, Türkiye, 25 Mayıs 2016 - 26 Mayıs 2017
Turkey’s wild orchids and Maras ice cream
Natural and Healthy Life, 10 - 12 Mayıs 2017
Turkey’s wild orchids and Maraş icecream
International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017
Changes in some quality parameters of White Pickled cheese in relation with curd acidity
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016
Some properties of a traditional cheese from Aegean Region in Turkiye
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016
Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler
9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Some properties of ice crem with different kind of molasses
The 3rd International Symposium on Traiditional Foods from Adriatic to Caucasus Sarajevo/Bosnia & Herzegovina., Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
The importance of geopgraphical indications for inheritance of natural and cultural.
The 3rd International Symposium on Traiditional Foods from Adriatic to Caucasus, October 01-04,2015. Sarajevo/Bosnia Herzegovina., Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
Effect of somatic cell count in goat milk on some physical chemical and sensory properties of vanilla ice cream
International Dairy Federation Dairy World Summit 2015 Lithuania, 20 - 24 Eylül 2015
Kitap & Kitap Bölümleri
Adjunct Cultures in Cheese Technology
Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology, Ozturkoglu Budak Şebnem and Akal, Havva Ceren, Editör, IGI Global, ss.234-256, 2018
Dondurma Analizleri
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Zübeyde Öner ve Hatice Şanlıdere Aloğlu, Editör, SİDAS, İzmir, ss.359-405, 2018
Dondurma Analizleri
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Oner, Zübeyde ve Sanlidere Aloglu, Hatice, Editör, Sidas, ss.359-406, 2018
Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi
Ankara Üniversitesi Basımevi, 1997