Yayınlar & Eserler

Makaleler 26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (8)

9. Dondurma Üretimi

Standart Ekonomik ve Teknik Dergi , cilt.49, sa.579, ss.30-35, 2010 (Hakemli Dergi)

10. Dondurma üretim teknolojisi

Süt Dünyası , cilt.3, ss.27-30, 2006 (Hakemli Dergi)

19. Protein Su İnteraksiyonları

Gıda , cilt.16, sa.3, ss.189-194, 1991 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. Functional food concept and functional ice cream

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

2. Various physical and chemical properties of salep obtained from different species of wild orchids

4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

3. Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları

1. Ulusal Sütçülük kongresi, Türkiye, 25 Mayıs 2016 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

4. Turkey’s wild orchids and Maras ice cream

Natural and Healthy Life, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

5. Turkey’s wild orchids and Maraş icecream

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

8. Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler

9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

9. Some properties of ice crem with different kind of molasses

The 3rd International Symposium on Traiditional Foods from Adriatic to Caucasus Sarajevo/Bosnia & Herzegovina., Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

10. The importance of geopgraphical indications for inheritance of natural and cultural.

The 3rd International Symposium on Traiditional Foods from Adriatic to Caucasus, October 01-04,2015. Sarajevo/Bosnia Herzegovina., Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. Peynir

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık, R.Ertan Anlı, Pınar Şanlıbaba, Editör, NOBEL, ss.88-105, 2019

2. Adjunct Cultures in Cheese Technology

Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology, Ozturkoglu Budak Şebnem and Akal, Havva Ceren, Editör, IGI Global, ss.234-256, 2018

3. Dondurma Analizleri

Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Oner, Zübeyde ve Sanlidere Aloglu, Hatice, Editör, Sidas, ss.359-406, 2018
Metrikler

Yayın

42

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

70

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

69

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

6

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları