Desteklenen Projeler
-
2013 - 2015 Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü eğitim araştırma ve uygulama işletmesine dondurma ünitesi kurulumu
-
2012 - 2014 Divle Obruk Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2010 - 2013 Süt Proteini Ürünleri Kullanılarak Üretilen Keçi Sütü Yoğurtlarının Bazı Nitelikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Gürsel Kıral Z. A.(Yürütücü), Gürsoy A., Anlı E. A., Budak Ş., Özkaya F., Aydemir S.
-
1987 - 1987 Dondurma miksini farklı sıcaklıklarda pastörize etmenin miksin viskozitesi mikrobiyolojik kalitesi ve protein stabilitesi üzerine etkileri