Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2012 - 2017 Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2001 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
1986 - 1996 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Dondurma üretiminde yayıkaltı tozunun kullanım olanakları
GÜRSOY A. (Danışman)
-
Bazı yabani orkide türlerinden elde edilen saleplerin maraş usulü dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
GÜRSOY A. (Danışman)
-
Dondurma üretiminde balkabağından elde edilen lif konsantresinin kullanılması
GÜRSOY A. (Danışman)
A.KAHVECİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Samsun ve çevresinde üretilen manda yoğurtlarının bazı özellikleri üzerine bir çalışma
GÜRSOY A. (Danışman)
G.BAYRAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Yoğurt dondurması üretiminde peyniraltı suyu tozu kullanımı
GÜRSOY A. (Danışman)
-
Ankara piyasasında satışa sunulan kaşar peynirlerinde olası Aflatoksin M1 varlığının HPLC metodu ile belirlenmesi
GÜRSOY A. (Danışman)