SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
PSİKOBİYOTİKLER: DEPRESYON VE ANKSİYETE İLE İLİŞKİSİ
Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.31, ss.101-106, 2023 (Hakemli Dergi)
Farklı oranlarda yayıkaltı tozu kullanılarak üretilen dondurmaların bazı özellikleri
GIDA
, cilt.47, sa.4, ss.591-603, 2022 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel Dondurma
Akademik Gıda
, 2017 (Hakemli Dergi)
KEFİR ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYU KULLANIMI
Gıda
, 2016 (Hakemli Dergi)
Sokak Sütü
Ordu'da Gıda Güvenliği
, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Ülkemizdeki Coğrafi İşarete Sahip Süt Ürünleri
Köy-Koop Haber
, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
MALDI-TOF MS Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Artisanal Cheeses of Turkey
41st International Congress of the Society for Microbial Ecology in Health and Disease, Alexandroupoli, Yunanistan, 14 Haziran 2022
Sensorial comparison of traditional and controlled produced Divle Cave cheeses
IDF World Dairy Summit, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2019
Divle Obruk Peynirinin endüstriyel koşullarda üretiminin standardizasyonu
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019
Functional food concept and functional ice cream
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
Yeni geliştirilen EL1S Tespit Solüsyonunun Köpek Kadavraları Üzerindeki Etkinliğinin Değerlendirilmesi Üzerine Pilot Çalışma
IV. Uluslararası Biyosidal Kongresi, 25 - 29 Mart 2018
Production and characterization of Quark cheese made from kefir, buttermilk, and cultured skim-milk. Lisbon, Portugal.
7th International Conference on Nutrition and Food Sciences, 13 - 15 Mayıs 2018
The characteristics of Divle Cave Cheese, a PDO product in Turkey
7th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 13 - 15 Mayıs 2018
Production and characterization of Quark cheese made from kefir, buttermilk, and cultured skim-milk
7th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 13 - 15 Mayıs 2018
Various physical and chemical properties of salep obtained from different species of wild orchids
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018
Turkish PDO Dairy Products
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018
Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017
Dondurma üretiminde sıvı ve toz formda peyniraltı suyu kullanımı
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017
Utilization of the by-products of whey and cream obtained during the production of an ewe’xxs milk cheese
6th Int Conference on Nutrition and Food sciences, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mayıs 2017
Utilization of the by-products of whey and cream obtained during the production of an ewes’xx milk cheese
6th International Conference on Nutrition and Food Sciences (ICNFS), 10 - 12 Mayıs 2017
Turkey’s wild orchids and Maras ice cream
Natural and Healthy Life, 10 - 12 Mayıs 2017
Turkey’s wild orchids and Maraş icecream
International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin gıda güvenliğine bakış açısı: Süt ve süt ürünleri örneği
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 Mart - 11 Mayıs 2017
ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİNE BAKIŞ AÇISI: SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÖRNEĞİ
Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 Mart 2017
Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu ve Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi
12. Gıda Kongresi., Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Production and characterization of Quark cheese made from kefir and buttermilk with two different techniques
IDF Parallel Symposia Conference 2016, Dublin, İrlanda, 11 - 13 Nisan 2016
Changes in some quality parameters of White Pickled cheese in relation with curd acidity
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016
Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler
9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Some properties of ice crem with different kind of molasses
The 3rd International Symposium on Traiditional Foods from Adriatic to Caucasus Sarajevo/Bosnia & Herzegovina., Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
Effect of somatic cell count in goat milk on some physical chemical and sensory properties of vanilla ice cream
International Dairy Federation Dairy World Summit 2015 Lithuania, 20 - 24 Eylül 2015
Geleneksel Bir Süt İçeceği: Yayık Ayranı
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Kitap & Kitap Bölümleri
Technology of dairy based beverages
Milk-Based Beverages: Volume 9: The Science of Beverages, Grumezescu A., Holban A.M., Editör, Woodhead Publishing, ss.331-372, 2019
Dondurma Analizleri
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Zübeyde Öner ve Hatice Şanlıdere Aloğlu, Editör, SİDAS, İzmir, ss.359-405, 2018
Dondurma Analizleri
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri, Oner, Zübeyde ve Sanlidere Aloglu, Hatice, Editör, Sidas, ss.359-406, 2018
Effects of Non-Thermal Processing Techniques on Physical and Chemical Properties of Milk
Recent Researches in Science and Landscape Management, Efe Recep, Zencirkiran Murat and Curebal İsa, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.553-564, 2018
Adjunct Cultures in Cheese Technology
Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology, Ozturkoglu Budak Şebnem and Akal, Havva Ceren, Editör, IGI Global, ss.234-256, 2018
Kefir as a Functional Dairy Product
Dairy in Human Health and Disease Across the Lifespan, Ronald Ross Watson, Robert J. Collier, Victor R. Preedy, Editör, Academic Press , ss.373-381, 2017
The Nutritional Value and Health Benefits of Goat Milk Components
Nutrients in Dairy and Their Implications for Health and Disease, , Editör, Academic Press , ss.441-449, 2017