Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullan...
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri
TÜRKMEN N.
,
AKAL H. C.
,
KOÇAK C.
Akademik Gıda, cilt.15, sa.3, ss.256-260, 2017 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
15
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2017
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.345261
Dergi Adı:
Akademik Gıda
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.256-260
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet