SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effectiveness of chitosan against wine-related microorganisms
ANTONIE VAN LEEUWENHOEK INTERNATIONAL JOURNAL OF GENERAL AND MOLECULAR MICROBIOLOGY
, cilt.107, sa.3, ss.675-686, 2015 (SCI-Expanded)
Technological properties of indigenous wine yeast strains isolated from wine production regions of Turkey
ANTONIE VAN LEEUWENHOEK INTERNATIONAL JOURNAL OF GENERAL AND MOLECULAR MICROBIOLOGY
, cilt.105, sa.5, ss.835-847, 2014 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Technological Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated From Traditional Pickles
Gıda
, cilt.42, sa.6, ss.693-707, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Technological Properties of Some Baker’s Yeast Isolated from Turkish Sourdough
The 35th International Specialised Symposium on Yeasts (ISSY35) ‘Yeast Cornucopia: Yeast for health and wellbeing, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.96
Production of bioethanol from organic acid treated wheat straw
2nd International Conference on Bioresource Technology for Bioenergy, Bioproducts Environmental Sustainability, 16 - 19 Eylül 2018
DETERMINATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF LACTIC ACIDBACTERIA ISOLATED FROM A TRADITIONAL CHEESE “SURK”
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
A RESEARCH ON THE PRODUCTION OF VINEGAR FROM BLACK CARROT
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
The Stability of Lactic Acid Bacteria Starter Cultures in Fermentation of Pickles
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.352
Proteolytic System of Lactic Acid Bacteria
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
The Inhibitory Effect Of Chitosan Against Microorganisms Involved in the Different Stages of Wine Production
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
Çubuk Turşularından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin pH 2 5 te Canlılık Düzeylerinin Belirlenmesi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.51
Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cubuk Pickles
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.56
Seçilmiş Starter Kültürler ile Üretilen Turşu Örneklerinde Meydana Gelen Mikrobiyolojik Değişimler
4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, ss.58
Seçilmiş Starter Kültürler ile Üretilen Turşu Örneklerinde Meydana Gelen Kimyasal Değişimler
4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, ss.109
Turşudan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Hidrojen Peroksit Üretim Yeteneklerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 15 - 18 Kasım 2012, ss.94
Turşudan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Asit Üretim Yeteneklerinin ve Hızlarının Belirlenmesi
2. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 15 - 18 Kasım 2012, ss.126
Laktik Asit Bakterilerinin Enzim Profillerinin Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.274
Laktik Asit Bakterilerinin Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Gelişme Yetenekleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.280
Laktik Asit Bakterilerinin Farklı pH Değerlerinde Gelişme Yetenekleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.279
Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilik Düzeyleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.270
Laktik Asit Bakterilerinin Biyojen Amin Üretim Yeteneklerinin Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.271
Characterization of Lactic Acid Bacteria Based on Genotypic Analyses
15. European Congress on Biotechnology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2012, ss.125
Antimicrobial Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles
23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro2012 Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.775
Evidence for Proteolytic Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles
23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro2012 Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.562
Identification of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles in Ankara Çubuk Region
International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2009, ss.146
Organik Bor Üretilebilirliği ve Broyler Rasyonlarında Bor ile Humatın Kullanımı
2. Ulusal Bor Çalıştayı Bildirileri Kitabı, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2008
Kitap & Kitap Bölümleri
Mikroorganizma Gelişmesi
Gıda Mikrobiyolojisi, Abdulkadir Halkman, Editör, Başak Matbaacılık ve Tanıtım Hizmetleri Ltd, ss.23-43, 2019
02. Mikroorganizma Gelişmesi
Gıda Mikrobiyolojisi, Prof. Dr. Abdulkadir Halkman, Editör, Başak Matbaacılık ve Tanıtım Hizmetleri Ltd, ss.23-63, 2019