Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Mikrobiyoloji, Mühendislik, Tarım Bilimleri
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi
Metrikler

Yayın

52

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

447

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

499

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

9

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim