Makaleler
14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
TRDizin (3)
8. Technological Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated From Traditional Pickles
Gıda
, cilt.42, sa.6, ss.693-707, 2017 (Hakemli Dergi)
12. Effectiveness of chitosan against wine-related microorganisms
ANTONIE VAN LEEUWENHOEK INTERNATIONAL JOURNAL OF GENERAL AND MOLECULAR MICROBIOLOGY
, cilt.107, sa.3, ss.675-686, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
14. Technological properties of indigenous wine yeast strains isolated from wine production regions of Turkey
ANTONIE VAN LEEUWENHOEK INTERNATIONAL JOURNAL OF GENERAL AND MOLECULAR MICROBIOLOGY
, cilt.105, sa.5, ss.835-847, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
33
1. FERMENTATIVE LACTIC ACID PRODUCTION FROM PISTACHIO SHELL BY PROTIC IONIC LIQUID PRETREATMENT
3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim - 18 Kasım 2024, ss.156-157, (Özet Bildiri)
2. Bioethanol Production From Microwave-Assisted Deep Eutectic Solvent Pretreated Wheat Straw
Closed Cycles And The Circular Society 2023: The Power of Ecological Engineering, Hanya, Girit, Yunanistan, 01 Ekim 2023, (Özet Bildiri)
3. Deep Eutectic Solvent Pretreatment of Olive Pomace
Closed Cycles And The Circular Society 2023: The Power of Ecological Engineering, Hania, Yunanistan, 1 - 05 Ekim 2023, ss.621-622, (Özet Bildiri)
4. Deep Eutectic Solvent Pre-Treatment of Residual Biomass streams - Effects on Anaerobic Degradability
Closed Cycles And The Circular Society 2023: The Power of Ecological Engineering, Hania, Yunanistan, 1 - 05 Ekim 2023, ss.227-229, (Tam Metin Bildiri)
5. Deep Eutectic Solvent Pretreatment of Cork Dust
Closed Cycles And The Circular Society 2023: The Power of Ecological Engineering, Hania, Yunanistan, 1 - 05 Ekim 2023, ss.234-236, (Tam Metin Bildiri)
6. Deep Eutectic Solvent Pretreatment of Olive Tree Biomass
Closed Cycles And The Circular Society 2023: The Power of Ecological Engineering, Hania, Yunanistan, 1 - 05 Ekim 2023, ss.600-601, (Özet Bildiri)
7. Technological Properties of Some Baker’s Yeast Isolated from Turkish Sourdough
The 35th International Specialised Symposium on Yeasts (ISSY35) ‘Yeast Cornucopia: Yeast for health and wellbeing, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.96, (Özet Bildiri)
8. Production of bioethanol from organic acid treated wheat straw
2nd International Conference on Bioresource Technology for Bioenergy, Bioproducts Environmental Sustainability, 16 - 19 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
9. A RESEARCH ON THE PRODUCTION OF VINEGAR FROM BLACK CARROT
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
10. DETERMINATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF LACTIC ACIDBACTERIA ISOLATED FROM A TRADITIONAL CHEESE “SURK”
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
15. The Stability of Lactic Acid Bacteria Starter Cultures in Fermentation of Pickles
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.352, (Özet Bildiri)
16. Proteolytic System of Lactic Acid Bacteria
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
17. The Inhibitory Effect Of Chitosan Against Microorganisms Involved in the Different Stages of Wine Production
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
18. Çubuk Turşularından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin pH 2 5 te Canlılık Düzeylerinin Belirlenmesi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.51, (Özet Bildiri)
19. Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cubuk Pickles
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.56, (Özet Bildiri)
20. Seçilmiş Starter Kültürler ile Üretilen Turşu Örneklerinde Meydana Gelen Kimyasal Değişimler
4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, ss.109, (Özet Bildiri)
21. Seçilmiş Starter Kültürler ile Üretilen Turşu Örneklerinde Meydana Gelen Mikrobiyolojik Değişimler
4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, ss.58, (Özet Bildiri)
22. Turşudan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Hidrojen Peroksit Üretim Yeteneklerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 15 - 18 Kasım 2012, ss.94, (Özet Bildiri)
23. Turşudan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Asit Üretim Yeteneklerinin ve Hızlarının Belirlenmesi
2. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 15 - 18 Kasım 2012, ss.126, (Özet Bildiri)
24. Laktik Asit Bakterilerinin Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Gelişme Yetenekleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.280, (Özet Bildiri)
25. Laktik Asit Bakterilerinin Farklı pH Değerlerinde Gelişme Yetenekleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.279, (Özet Bildiri)
26. Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilik Düzeyleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.270, (Özet Bildiri)
27. Laktik Asit Bakterilerinin Biyojen Amin Üretim Yeteneklerinin Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.271, (Özet Bildiri)
28. Laktik Asit Bakterilerinin Enzim Profillerinin Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.274, (Özet Bildiri)
29. Characterization of Lactic Acid Bacteria Based on Genotypic Analyses
15. European Congress on Biotechnology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2012, ss.125, (Özet Bildiri)
30. Antimicrobial Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles
23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro2012 Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.775, (Özet Bildiri)
31. Evidence for Proteolytic Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles
23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro2012 Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.562, (Özet Bildiri)
32. Identification of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles in Ankara Çubuk Region
International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2009, ss.146, (Özet Bildiri)
33. Organik Bor Üretilebilirliği ve Broyler Rasyonlarında Bor ile Humatın Kullanımı
2. Ulusal Bor Çalıştayı Bildirileri Kitabı, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2008
Kitaplar
5
1. Reaction Kinetics in Fermented Foods
Fermented Foods, Rahmi Ertan Anlı,Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.45-76, 2024
2. Sirke Üretimi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen,Hüseyin Erten,Hidayet Sağlam, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.267-291, 2020
3. Turşu Üretimi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen,Hüseyin Erten,Hidayet Sağlam, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.293-314, 2020
4. Mikroorganizma Gelişmesi
Gıda Mikrobiyolojisi, Abdulkadir Halkman, Editör, Başak Matbaacılık ve Tanıtım Hizmetleri Ltd, ss.23-43, 2019
5. 02. Mikroorganizma Gelişmesi
Gıda Mikrobiyolojisi, Prof. Dr. Abdulkadir Halkman, Editör, Başak Matbaacılık ve Tanıtım Hizmetleri Ltd, ss.23-63, 2019
