Makaleler
35
Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
Scopus (13)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (18)
3. Determination of the various extraction solvent effects on polyphenolic profile and antioxidant activities of selected tea samples by chemometric approach
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.14, sa.3, ss.1286-1305, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
4. Effects of non-alcoholic malt beverage production process on bioactive phenolic compounds
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.14, sa.3, ss.1344-1355, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
9. Bitki Kaynaklı Fenolik Bilesiklerin Ultrasonik Dalga Destekli Ekstraksiyonu (Ultrasound assisted extraction of plant-derived phenolic compounds)
Gıda
, cilt.41, sa.1, ss.53-60, 2016 (Hakemli Dergi)
10. Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi
Gıda
, cilt.40, sa.4, ss.209-216, 2015 (Hakemli Dergi)
11. HEAVY METAL CONTENT of SELECTED TURKISH BEERS
INTERNATIONAL JOURNAL of SCIENTIFIC and TECHNOLOGICAL RESEARCH
, cilt.1, sa.3, ss.46-56, 2015 (Hakemsiz Dergi)
12. Determination of the Wine Quality of Different Apple Cultivars Grown in Turkey
International Interdisciplinary Journal of Scientific Research
, cilt.1, sa.1, ss.68-76, 2014 (Hakemli Dergi)
22. Bazı Türk ve Fransız Şaraplarında Poliollerin Belirlenmesi
Gıda Teknolojisi Derneği
, 2003 (Hakemli Dergi)
23. Şaraplarda Bazı Biyojen Aminlerin Belirlenmesi
Gıda Teknolojisi Derneği
, 2002 (Hakemli Dergi)
24. Şarap Mantarına Klor ve Hidrojen Peroksit Uygulamaları
Gıda Teknolojisi Derneği
, 2001 (Hakemli Dergi)
25. Bazı Türk Kırmızı Şaraplarının Amino Asit İçerikleri
Gıda Teknolojisi Derneği
, 2001 (Hakemli Dergi)
27. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri
Gıda Teknolojisi Derneği
, 1999 (Hakemli Dergi)
28. Türkiye de Üretilen Kimi Kırmızı Şarapların Fenolik Bileşimi
Gıda Teknolojisi Derneği
, 1999 (Hakemli Dergi)
29. Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma
Gıda Teknolojisi Derneği
, 1997 (Hakemli Dergi)
30. Bal Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Gıda Teknolojisi Derneği
, ss.257-261, 1997 (Hakemli Dergi)
31. Türkiye de Üretilen Rakılarda Metanol Miktarı Üzerine Bir Araştırma
Gıda Teknolojisi Derneği
, ss.415-418, 1996 (Hakemli Dergi)
32. Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi
Gıda Teknolojisi Derneği
, ss.175-184, 1996 (Hakemli Dergi)
33. Increasing the Biological Value of Wheat Straw Through Solid State Fermentation System
Doğa
, cilt.14, ss.334-351, 1990 (Hakemli Dergi)
34. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu
Gıda Teknolojisi Derneği
, ss.323-327, 1988 (Hakemli Dergi)
35. Omca Yaşının Üzüm ve Şarap Kalitesi Üzerine Etkisi
Gıda Teknolojisi Derneği
, cilt.98, sa.2, ss.81-85, 1988 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
21
1. UAE and green solvent extraction of polyphenols from Olea europea L.leaves: Experimental optimization.
32nd EFFOST International Conference, 6 - 08 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
2. The effect of different solvent system for used ultrasound assisted extraction on teh phenolic compounds from Morus nigra L.
32nd EFFOST International Conference, 6 - 08 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
3. The effect of different solvent system for used ultrasound assisted extraction on the phenolic compounds from Morus nigra L
32nd EFFOST International Conference, Nantes, Fransa, 6 - 08 Kasım 2018
4. UAE and green solvent extraction of polyphenols from Olea europaea L. leaves: Experimental design and optimization.
32nd EFFOST International Conference, Nantes, Fransa, 6 - 08 Kasım 2018
5. Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of essential oil from Olea europaea L. leaves in West Anatolia
32nd EFFOST International Conference, Nantes, Fransa, 6 - 08 Kasım 2018
6. SPORCULARDA ANTİOKSİDAN KATKI KULLANIMI YARARLI MI ?
16th International Sport Sciences Congress, 31 Ekim - 03 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
7. SPORCULARDA ERGOJENİK KATKI KULLANIMI YARARLI MI ?
16th International Sport Sciences Congress, 31 Ekim - 03 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
8. Şarapta Bulunan Zararlı Mayalar ve Laktik Asit Bakterileri
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1462, (Özet Bildiri)
9. The relationship between some morphometric parameters of lower extremity and the vertical jumping in kickbox athletes
38 world medical health games internationalsport medecine symposium, 1 - 08 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
10. Examination of related some morphometric parameters of forearm and hand with hand-grip strength
38 world medical health games International sports medecine symposium, 1 - 08 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
12. Effect of storage conditions on the anthocyanin distrubitioun of bottled red wines
40 world congress of vine and wine, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, (Özet Bildiri)
14. Üzüm ve Üzüm Yan Ürünlerinde Bulunan Fenolik Bileşiklerin Ekstraksiyonunda Kullanılan Yeni Teknikler
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
15. Gıda Endüstrisinde Alternatif Bir Teknik Ultrasonik Dalga Destekli Ekstraksiyon
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
16. Şarap Üretiminde Brettanomyces Dekkera bruxellensis mayasının önemi
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
17. The Effect of Different Oak Treatments on the Phenolic Composition of Red Wines
oeno 2015, 29 Haziran - 01 Temmuz 2015, (Tam Metin Bildiri)
18. A New Extraction Based Method for the Analysis of Resveratrol
7th Aegean Analytical Chemistry Days, 29 Eylül - 03 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
19. Cider Production in the World
5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)
20. The Raki Production in Turkey
5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)
21. Şarap Kusur Hata ve Hastalıkları
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.949-952, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
9
1. Fermentation History
Fermented Foods, ANLI RAHMİ ERTAN, ŞANLIBABA PINAR, Editör, Nobel yayıncılık, ss.1-17, 2024
3. Gıdalarda Bulunan Fenolik Bileşikler
Sidas, 2016
4. Şarap Tadımı
Inkilap, 2011
5. Bağlar Güzeli
Yapı Kredi Yayınları, 2008
6. Ansiklopedik Şarap Sözlüğü
Kavaklıdere Eğitim Yayınları, 2005
7. Bozcaada Şarapçılığı
Bozcaada Kaymakamlığı, 2004
8. Yüksek Alkollü İçkiler
Kavaklıdere Eğitim Yayınları, 2002
9. Özel Şaraplar
Kavaklıdere Eğitim Yayınları, 2000