Yayınlar & Eserler

Makaleler 35
Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
Scopus (13)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (18)

17. Biogenic Amines in Wines

FOOD REVIEWS INTERNATIONAL , cilt.25, sa.1, ss.86-102, 2009 (SCI-Expanded, Scopus) identifier identifier
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

6. SPORCULARDA ANTİOKSİDAN KATKI KULLANIMI YARARLI MI ?

16th International Sport Sciences Congress, 31 Ekim - 03 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

7. SPORCULARDA ERGOJENİK KATKI KULLANIMI YARARLI MI ?

16th International Sport Sciences Congress, 31 Ekim - 03 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

8. Şarapta Bulunan Zararlı Mayalar ve Laktik Asit Bakterileri

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1462, (Özet Bildiri)

9. The relationship between some morphometric parameters of lower extremity and the vertical jumping in kickbox athletes

38 world medical health games internationalsport medecine symposium, 1 - 08 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

10. Examination of related some morphometric parameters of forearm and hand with hand-grip strength

38 world medical health games International sports medecine symposium, 1 - 08 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

11. The Effect of Region on Individiual Phenolic Compounds of White Wines

40th World Congress of Vine and Wine, Sofya, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.373-374, (Özet Bildiri)

12. Effect of storage conditions on the anthocyanin distrubitioun of bottled red wines

40 world congress of vine and wine, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, (Özet Bildiri)

13. The effect of cold maceration on the phenolic composition of red wines

40th World Congress of Vine and Wine, Sofija, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, cilt.9, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License identifier

18. A New Extraction Based Method for the Analysis of Resveratrol

7th Aegean Analytical Chemistry Days, 29 Eylül - 03 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

19. Cider Production in the World

5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)

20. The Raki Production in Turkey

5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)

21. Şarap Kusur Hata ve Hastalıkları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.949-952, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 9

1. Fermentation History

Fermented Foods, ANLI RAHMİ ERTAN, ŞANLIBABA PINAR, Editör, Nobel yayıncılık, ss.1-17, 2024

2. Fermentation Technology

Food: Science, Technology and Engineering, Anlı, R.E., Şanlıbaba, P.,, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.643-680, 2022

5. Bağlar Güzeli

Yapı Kredi Yayınları, 2008

6. Ansiklopedik Şarap Sözlüğü

Kavaklıdere Eğitim Yayınları, 2005

7. Bozcaada Şarapçılığı

Bozcaada Kaymakamlığı, 2004

8. Yüksek Alkollü İçkiler

Kavaklıdere Eğitim Yayınları, 2002

9. Özel Şaraplar

Kavaklıdere Eğitim Yayınları, 2000
Metrikler

Yayın

69

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

321

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

270

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

122

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

12

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları