Akademik Unvanlar
-
1988 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetilen Tezler
-
Kırmızı şaraplarda saklama koşullarının antosiyanin dağılımı ve fenolik yapı üzerine etkisi
ANLI R. E. (Danışman)
S.MUSTAFA(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Kırmızı şaraplarda trans-resveratrol, toplam antioksidan ve toplam fenol tayininde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
ANLI R. E. (Danışman)
-
Kağıt tabanlı platform ile şarap örneklerinde alternatif analiz yönteminin geliştirilmesi
ANLI R. E. (Danışman)
-
Farklı fıçı uygulamalarının kırmızı şarapların fenolik bileşimine etkisi
ANLI R. E. (Danışman)
-
Farklı depolama koşullarının kırmızı şaraplarda antioksidan özellik ve fenolik yapı üzerine etkisi
ANLI R. E. (Danışman)
-
Kırmızı şarap üretiminde bölge (terroir) farklılığının fenolik bileşim üzerine etkisi
ANLI R. E. (Danışman)
-
Kalecik karası üzümünden üretilen şaraplarda terroir (bölge) farklılığının fenolik yapı üzerine etkisi
ANLI R. E. (Danışman)
B.ÖZIŞIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kırmızı şaraplarda depolama koşullarının antosiyanin dağılımına etkisi
ANLI R. E. (Danışman)
-
Farklı biralarda proses aşamalarının fenolik bileşim ve antioksidan aktivite üzerine etkisinin belirlenmesi
ANLI R. E. (Danışman)
Ö.YALÇINÇIRAY(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Kırmızı şarap üretiminde mikrooksijenasyon uygulamaları
ANLI R. E. (Danışman)
Ö.ALGAN(Öğrenci), Doktora, 2013