Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kull...
Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi
Atıf İçin Kopyala
YAVAŞ İ.
,
ANLI R. E.
Gıda Teknolojisi Derneği, ss.175-184, 1996 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
1996
Dergi Adı:
Gıda Teknolojisi Derneği
Derginin Tarandığı İndeksler:
Other Indexes
Sayfa Sayıları:
ss.175-184
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet