Yayınlar & Eserler

Makaleler 49
Tümü (49)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
Scopus (16)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (20)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 46

1. FAO TARTIŞIYOR; TARIM ve GIDA GÜVENİRLİLİĞİ

FAO TARTIŞIYOR; TARIM ve GIDA GÜVENİRLİLİĞİ, Ankara, Türkiye, 07 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)

2. CDC ve EFSA'nın 2020 yılı Gıda Kaynaklı Hastalıklarının Değerlendirilmesi

Tek tıp Tek Sağlık, Ankara, Türkiye, 21 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)

3. Hastanelerde Sanitasyon Uygulamaları ve Biyogüvenlik

Uluslararası 5. Yoğun Bakım Enfeksiyonları Sempozyumu, 9 - 12 Ocak 2020, ss.43, (Özet Bildiri)

4. Biyogüvenlikte Dezenfeksiyonun Önemi

11. Uluslarası Sterilizasyon Dezenfeksiyon Kongresi, 27 Kasım - 01 Aralık 2019

5. Effects of cooking and storage process on the veterinary drug residues in animal food.

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life and Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. Residue problems in bee products and risk assessment.

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life and Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, cilt.1, ss.872-877, (Tam Metin Bildiri)

7. Resisue problems in bee productsand risk assesment

5th International Eurasian Congress on ’Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019

8. Facts of Milk

5th International Eurasian Congress on ’Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019

9. Ankara’nın Coğrafi İşaretleri - Ankara Keçisi- Erkeç Pastırması

2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, 19 - 21 Eylül 2019

11. Tarım ve Gıdada Sürdürülebilirlik

1. Uluslarası Sürdürülebilir yaşam Kongresi, 15 - 16 Mart 2019

12. Gıda Kaybı ve İsrafı

1. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, 15 - 16 Mart 2019

13. Hazards in Honey and Other Bee Products.

International‘EURASIAN Natural Nutrition and Healthy Life Summit’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, (Tam Metin Bildiri)

14. The effects of aflatoxin residues on nutritional contents in ground red chili peppers (Capsicum annuum).

14th International Congress of the European Association for Veterinary Pharmacology and Toxicology (EAVPT-2018), Wroclaw, Polonya, 24 Haziran - 27 Ağustos 2018, (Özet Bildiri)

15. Identification of Risk Arising from Endocrine Disruptive Chemicals in Animal-Derived Foods

1st International Food and Medicine Congress (IFMC 2018), Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

16. Bal ve Diğer Arı Ürünlerinde Kalıntı ve Kontaminantlar

6.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

19. An Insight for the Legislations for the Endocrine Disrupting Compounds in Animal Origin Food.

1st International Congress on Environment and Animal Health: Linking Endocrine Disrupters, Epigenetics, Biotechnology for Cancer in Animals., Ankara, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

20. Endocrine Disrupting Chemicals in Animal Origin Food.

2nd International Gazi Pharma Symposium., Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

22. DETECTION AND FREQUENCY OF HEPATITIS A AND EVIRUSES IN MUSSELS COLLECTED FROM THEBOSPHORUS, IN ISTANBUL, TURKEY

Veterinary Medicine in Service of People – International Scientific Conference, Bulgaristan, 6 - 07 Ekim 2017, ss.228-233, (Tam Metin Bildiri)

25. SOME IMPORTANT THERMAL PROCESSING CONTAMINANTS IN FOODS

4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

27. Ankara Keçisi Erkeç Pastırması

Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

28. The Presence of Some Mycotoxins in Corn Growth in Turkey

2017 HKCBEES KUALA LUMPUR CONFERENCE, 24 - 26 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

29. The Presence of Some Mycotoxins in Corn Grown in Turkey

8th International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB 2017), 24 - 26 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

30. Determination of Selected Endocrine Disruptors in Eggs by Homemade Spe and Gas Chromatography-Mass Spectrometry.

Society of Toxicology 56th Annual Meeting and ToxExpo, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 16 Mart 2017, ss.213-214, (Özet Bildiri)

32. KARBONHİDRATLARIN OBEZİTEDEKİ ÖNEMİ

7. Ulusal Obesite Kongresi, 8-11 Aralık STEIGENBERGER HOTEL MASLAK/İstanbul, Türkiye, 8 - 11 Kasım 2016

33. Phthalates in Milk and Milk Products and Their Effects on Health

International Congress on Food of Animal Origin., Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

35. Guilty or Not Meat Consumption and Colorectal Cancer

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016

36. New Rise in Food Industry

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016., 17 - 20 Mayıs 2016

37. Yeasts New Rise in Food Industry

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

38. Gıda İsrafı Açlık Sorunu ve Sürdürülebilir Gıda Projeksiyonları

Gıda 2000 Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 16 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

39. Detection of some metals in honey from Ankara Turkey by atomic absorption spectrometry

18th International Symposium on Environmental Pollution and its Impact on Life in the Mediterranean Region, Girit, Yunanistan, 26 - 30 Eylül 2015

44. Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.175-176
Kitaplar 28

3. Hygiene and Food Sanitation

Food Science Technology and Engineering, Anlı, E., Şanlıbaba, P, Editör, Nobel, Ankara, ss.263-292, 2022

4. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba, Pınar; Güçer, Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-17, 2022

5. Hygiene and Food Sanitation

Food Science, Technology and Engineering, Anlı, Rahmi Ertan; Şanlıbaba, Pınar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.265-298, 2022

6. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba, P. Güçer, Y., Editör, Nobel, Ankara, ss.1-19, 2022

7. İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba, Pınar; Güçer, Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.195-212, 2022

8. GIDA ALERJİSİ VE İNTOLERANSI

A2dan Z'ye Beslenme, Tayyar, M., Yıbar, A, Editör, DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti, Bursa, ss.495-542, 2022

9. Gıda Alerjisi ve İntoleransı

A'dan Z'ye Beslenme, Tayar, Mustafa; Yıbar, Artun, Editör, Dora Basım-Yayın, Bursa, ss.495-551, 2022

10. İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu

Endüstriyel Gıda Üretim teknikleri, Şanlıbaba, P. Güçer, Y., Editör, Nobel, Ankara, ss.195-212, 2022

12. Gıda Güvenliği ve Coğrafi İşaret

Coğrafi İşaretli Ürünler, Artık, N. Şireli, U.T., Ölmez,T., Editör, Arkadaş Basım san Ltd. Şti., Ankara, ss.74-77, 2021

13. Yetişkin ve Yaşlıların Beslenmesinde Probiyotik Gıdalar

Probiyotik Yüzyılı, Mustafa Akçelik, Nefise Akçelik, Pınar Şanlıbaba, Başar Uymaz Tezel, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.455-490, 2020

14. Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri

Arı Ürünleri, Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.1-9, 2020

17. Tek sağlık kavramında veteriner hekimin rolü

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp Ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.81-88, 2019

18. Gıdalarda İlaç Kalıntıları ve Kanser İlişkisi

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Ufuk Tansel Şireli, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.42-49, 2019

19. Bal ve Diğer Arı ürünleri Alerjileri

Arıcılık ve Arı Ürünleri Apiterapi, Kemal Küçükersan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.80-85, 2018

20. Mycotoxins in Poultry.

Poultry Science, Manafi, Milad, Editör, InTech, ss.73-92, 2017

26. Ekmek İsrafı ve ÖnlemeÇareleri

Ekmek, Ali İlkbahar, Prof. Dr. Hamit Köksel, Editör, Arter Dijital Ltd.Şti, ss.98-110, 2016

27. Gıda israfı, Açlık Sorunu ve Sürdürülebilir Gıda Projeksiyonu

Ekmek, Ali ilkbahar, Prof. Dr. Hamit Köksel, Editör, Arter Dijital Ltd. Şti, ss.111-125, 2016

28. Occurrence of Aflatoxins in Food

Aflatoxins Recent Advances and Future Prospects, Mehdi Razzaghi-Abyaneh, Editör, InTech — Open Access Company., Rijeka, ss.143-170, 2013
Metrikler

Yayın

125

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

201

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

172

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

142

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

33

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları