Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Şap Hastalığı

Uluslararası Türk Bilim Dergisi , cilt.8, sa.25, ss.165-176, 2018 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

FAO TARTIŞIYOR; TARIM ve GIDA GÜVENİRLİLİĞİ

FAO TARTIŞIYOR; TARIM ve GIDA GÜVENİRLİLİĞİ, Ankara, Türkiye, 07 Haziran 2021

Hastanelerde Sanitasyon Uygulamaları ve Biyogüvenlik

Uluslararası 5. Yoğun Bakım Enfeksiyonları Sempozyumu, 9 - 12 Ocak 2020, ss.43

Biyogüvenlikte Dezenfeksiyonun Önemi

11. Uluslarası Sterilizasyon Dezenfeksiyon Kongresi, 27 Kasım - 01 Aralık 2019

Effects of cooking and storage process on the veterinary drug residues in animal food.

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life and Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019

Residue problems in bee products and risk assessment.

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life and Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, cilt.1, ss.872-877

Resisue problems in bee productsand risk assesment

5th International Eurasian Congress on ’Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019

Facts of Milk

5th International Eurasian Congress on ’Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019

Ankara’nın Coğrafi İşaretleri - Ankara Keçisi- Erkeç Pastırması

2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, 19 - 21 Eylül 2019

Tarım ve Gıdada Sürdürülebilirlik

1. Uluslarası Sürdürülebilir yaşam Kongresi, 15 - 16 Mart 2019

Gıda Kaybı ve İsrafı

1. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, 15 - 16 Mart 2019

Hazards in Honey and Other Bee Products.

International‘EURASIAN Natural Nutrition and Healthy Life Summit’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018

The effects of aflatoxin residues on nutritional contents in ground red chili peppers (Capsicum annuum).

14th International Congress of the European Association for Veterinary Pharmacology and Toxicology (EAVPT-2018), Wroclaw, Polonya, 24 Haziran - 27 Ağustos 2018

An Insight for the Legislations for the Endocrine Disrupting Compounds in Animal Origin Food.

1st International Congress on Environment and Animal Health: Linking Endocrine Disrupters, Epigenetics, Biotechnology for Cancer in Animals., Ankara, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2018

Endocrine Disrupting Chemicals in Animal Origin Food.

2nd International Gazi Pharma Symposium., Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2017

DETECTION AND FREQUENCY OF HEPATITIS A AND EVIRUSES IN MUSSELS COLLECTED FROM THEBOSPHORUS, IN ISTANBUL, TURKEY

Veterinary Medicine in Service of People – International Scientific Conference, Bulgaristan, 6 - 07 Ekim 2017, ss.228-233

SOME IMPORTANT THERMAL PROCESSING CONTAMINANTS IN FOODS

4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017

Ankara Keçisi Erkeç Pastırması

Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2017

The Presence of Some Mycotoxins in Corn Grown in Turkey

8th International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB 2017), 24 - 26 Nisan 2017

KARBONHİDRATLARIN OBEZİTEDEKİ ÖNEMİ

7. Ulusal Obesite Kongresi, 8-11 Aralık STEIGENBERGER HOTEL MASLAK/İstanbul, Türkiye, 8 - 11 Kasım 2016

Phthalates in Milk and Milk Products and Their Effects on Health

International Congress on Food of Animal Origin., Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

Guilty or Not Meat Consumption and Colorectal Cancer

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016

New Rise in Food Industry

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016., 17 - 20 Mayıs 2016

Yeasts New Rise in Food Industry

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016

Gıda İsrafı Açlık Sorunu ve Sürdürülebilir Gıda Projeksiyonları

Gıda 2000 Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 16 Nisan 2016

Detection of some metals in honey from Ankara Turkey by atomic absorption spectrometry

18th International Symposium on Environmental Pollution and its Impact on Life in the Mediterranean Region, Girit, Yunanistan, 26 - 30 Eylül 2015

Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.175-176

Kitap & Kitap Bölümleri

Hygiene and Food Sanitation

Food Science Technology and Engineering, Anlı, E., Şanlıbaba, P, Editör, Nobel, Ankara, ss.263-292, 2022

Toplam Kalite Yönetim Sistemleri

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba, Pınar; Güçer, Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-17, 2022

Hygiene and Food Sanitation

Food Science, Technology and Engineering, Anlı, Rahmi Ertan; Şanlıbaba, Pınar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.265-298, 2022

Toplam Kalite Yönetim Sistemleri

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba, P. Güçer, Y., Editör, Nobel, Ankara, ss.1-19, 2022

İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba, Pınar; Güçer, Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.195-212, 2022

GIDA ALERJİSİ VE İNTOLERANSI

A2dan Z'ye Beslenme, Tayyar, M., Yıbar, A, Editör, DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti, Bursa, ss.495-542, 2022

Gıda Alerjisi ve İntoleransı

A'dan Z'ye Beslenme, Tayar, Mustafa; Yıbar, Artun, Editör, Dora Basım-Yayın, Bursa, ss.495-551, 2022

İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu

Endüstriyel Gıda Üretim teknikleri, Şanlıbaba, P. Güçer, Y., Editör, Nobel, Ankara, ss.195-212, 2022

Gıda Güvenliği ve Coğrafi İşaret

Coğrafi İşaretli Ürünler, Artık, N. Şireli, U.T., Ölmez,T., Editör, Arkadaş Basım san Ltd. Şti., Ankara, ss.74-77, 2021

Yetişkin ve Yaşlıların Beslenmesinde Probiyotik Gıdalar

Probiyotik Yüzyılı, Mustafa Akçelik, Nefise Akçelik, Pınar Şanlıbaba, Başar Uymaz Tezel, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.455-490, 2020

Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri

Arı Ürünleri, Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.1-9, 2020

Tek sağlık kavramında veteriner hekimin rolü

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp Ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.81-88, 2019

Gıdalarda İlaç Kalıntıları ve Kanser İlişkisi

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Ufuk Tansel Şireli, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.42-49, 2019

Bal ve Diğer Arı ürünleri Alerjileri

Arıcılık ve Arı Ürünleri Apiterapi, Kemal Küçükersan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.80-85, 2018

Mycotoxins in Poultry.

Poultry Science, Manafi, Milad, Editör, InTech, ss.73-92, 2017

Ekmek İsrafı ve ÖnlemeÇareleri

Ekmek, Ali İlkbahar, Prof. Dr. Hamit Köksel, Editör, Arter Dijital Ltd.Şti, ss.98-110, 2016

Gıda israfı, Açlık Sorunu ve Sürdürülebilir Gıda Projeksiyonu

Ekmek, Ali ilkbahar, Prof. Dr. Hamit Köksel, Editör, Arter Dijital Ltd. Şti, ss.111-125, 2016

Occurrence of Aflatoxins in Food

Aflatoxins Recent Advances and Future Prospects, Mehdi Razzaghi-Abyaneh, Editör, InTech — Open Access Company., Rijeka, ss.143-170, 2013

Bilirkişi Raporları

Metrikler

Yayın

121

Atıf (WoS)

151

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

136

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

29

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları