Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü, Veterinerlik Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Gıda Analizleri

Metrikler

Yayın

121

Atıf (WoS)

151

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

136

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

29

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları