-
2009 - Continues Professor
Ankara University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2009 Associate Professor
Ankara University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1998 - 2000 Research Assistant
Clemson University, Food Science and Human Nutrition
-
2008 - 2011 Deputy Head of Department
Ankara University
-
Ankara keçisinden üretilen Ankara erkeç pastırması çeşitlerinin kalite özellikleri
CANDOĞAN K. (Advisor)
F.YETİMOĞULLARI(Student), Postgraduate, 2021 -
Quality characteristics of "Ankara Erkeç Pastırma" types produced from Angora Goat
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Sucukta nitrit içeriğinin azaltılmasında kombucha ekstraktının kullanım olanağı
CANDOĞAN K. (Advisor)
S.TEMİZGÜL(Student), Postgraduate, 2021 -
Gilaburu (Viburnum opulus L.) ekstraktı içeren yenilebilir jelatin filmlerinin tavuk etinin oksidatif stabilitesi üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
B.CANBAZ(Student), Postgraduate, 2021 -
MÜRVER ÇİÇEĞİ (Sambucus nigra L.) EKSTRAKTI VE ULTRASES DESTEKLİ MARİNASYONUN TAVUK ETİ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
CANDOĞAN K. (Advisor)
B.GÖKSÜN(Student), Postgraduate, 2021 -
Kuru ve yaş olgunlaştırma işlemlerinin Longissimus lumborum kasının bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
Ç.AŞÇIOĞLU(Student), Doctorate, 2021 -
Effect of microwave drying and potassium cholride as salt replacer on some quality characteristics of dried-salted anchovy
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Etçi sığır ırklarında kalpastatin (Cast) genindeki polimorfizmlerin yeni nesil dizi analizi ile belirlenmesi / Determination of polymorphisms in the calpastatin (Cast) gene in beef cattle by next generation sequencing technology
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Etçi sığır ırklarında kalpastatin (Cast) genindeki polimorfizmlerin yeni nesil dizi analizi ile belirlenmesi
CANDOĞAN K. (Advisor)
E.BALTACI(Student), Doctorate, 2020 -
Üç boyutlu (3B) gıda yazıcısı kullanılarak fonksiyonel tavuk eti ürünü üretimi
CANDOĞAN K. (Advisor)
E.GÖKÇEN(Student), Postgraduate, 2019 -
The effect of microwave oven cooking on the proteins of chicken meat
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Çiğ sığır eti karışımlarında farklı türlere ait etlerin fourier dönüşümlü kızıl ötesi (FT-IR) spektroskopisi ile belirlenmesi
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Mikrodalga kurutmanın tuzlama ve tepsili kurutma ile kombinasyonlarının sığır eti kalite özellikleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
E.ÇARKCIOĞLU(Student), Doctorate, 2017 -
Ozon uygulaması ve oksijen tutucu kullanımının modifiye atmosferde ambalajlanan tavuk etinin kalitesi üzerine etkileri
CANDOĞAN K. (Advisor)
D.ÜNAL(Student), Postgraduate, 2017 -
Tuzu azaltılmış tavuk eti miyofibrilar protein jellerinin bazı özellikleri üzerine potasyum klorür ve karrajenanın etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Kanatlı etlerinde PSE oluşumu ve PSE'li etlerin teknolojik ve biyokimyasal özellikleri
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Kekik yağı içeren kitozan kaplamaların modifiye atmosferde ambalajlanan sucukların kalitesi üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
A.ŞAHİN(Student), Postgraduate, 2013 -
Sodyumu azaltılmış pastırma üretiminde proteolitik değişmeler
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Tuzu azaltılmış pastırma üretiminde potasyum klorür ve kalsiyum klorür kullanımının bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Oksijen tutucular kullanılarak modifiye atmosferde paketlenen tavuk etlerinde kalite değişimleri
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Farklı oranlarda dana kırıntı eti ile formüle edilen hamburger köftelerinde biberiye ekstraktı ilavesinin raf ömrüne etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Sarımsak yağı içeren kitozan kaplamalarının karideslerin kalite özellikleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Likopen içeren yenilebilir filmlerin sığır kıymasının oksidatif stabilitesine etkisi
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Antioksidan özellikteki yenilebilir filmlerin sığır kıymasının oksidatif stabilitesine etkileri
CANDOĞAN K. (Advisor)
-
Antimikrobiyal özellikteki yenilebilir filmlerin taze sığır etinin mikrobiyolojik ve renk stabilitesine etkileri
CANDOĞAN K. (Advisor)