Akademik Unvanlar
-
2009 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2009 Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1998 - 2000 Araştırma Görevlisi
Clemson University, Food Science and Human Nutrition
Yönetimsel Görevler
-
2008 - 2011 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ankara Üniversitesi
Yönetilen Tezler
-
Ankara keçisinden üretilen Ankara erkeç pastırması çeşitlerinin kalite özellikleri
CANDOĞAN K. (Danışman)
F.YETİMOĞULLARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Ankara Keçisi'nden üretilen "Ankara Erkeç Pastırması" çeşitlerinin kalite özellikleri
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Sucukta nitrit içeriğinin azaltılmasında kombucha ekstraktının kullanım olanağı
CANDOĞAN K. (Danışman)
S.TEMİZGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Gilaburu (Viburnum opulus L.) ekstraktı içeren yenilebilir jelatin filmlerinin tavuk etinin oksidatif stabilitesi üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
B.CANBAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
MÜRVER ÇİÇEĞİ (Sambucus nigra L.) EKSTRAKTI VE ULTRASES DESTEKLİ MARİNASYONUN TAVUK ETİ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
CANDOĞAN K. (Danışman)
B.GÖKSÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Kuru ve yaş olgunlaştırma işlemlerinin Longissimus lumborum kasının bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
Ç.AŞÇIOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Tuzlanarak kurutulmuş hamsi balıklarında kurutma alternatifi olarak mikrodalga uygulamasının, tuz ikamesi olarak potasyum klorürün bazı kalite özelliklerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Etçi sığır ırklarında kalpastatin (Cast) genindeki polimorfizmlerin yeni nesil dizi analizi ile belirlenmesi / Determination of polymorphisms in the calpastatin (Cast) gene in beef cattle by next generation sequencing technology
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Etçi sığır ırklarında kalpastatin (Cast) genindeki polimorfizmlerin yeni nesil dizi analizi ile belirlenmesi
CANDOĞAN K. (Danışman)
E.BALTACI(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Üç boyutlu (3B) gıda yazıcısı kullanılarak fonksiyonel tavuk eti ürünü üretimi
CANDOĞAN K. (Danışman)
E.GÖKÇEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mikrodalga fırında pişirmenin tavuk eti proteinleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Çiğ sığır eti karışımlarında farklı türlere ait etlerin fourier dönüşümlü kızıl ötesi (FT-IR) spektroskopisi ile belirlenmesi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Mikrodalga kurutmanın tuzlama ve tepsili kurutma ile kombinasyonlarının sığır eti kalite özellikleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
E.ÇARKCIOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Ozon uygulaması ve oksijen tutucu kullanımının modifiye atmosferde ambalajlanan tavuk etinin kalitesi üzerine etkileri
CANDOĞAN K. (Danışman)
D.ÜNAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Tuzu azaltılmış tavuk eti miyofibrilar protein jellerinin bazı özellikleri üzerine potasyum klorür ve karrajenanın etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Kanatlı etlerinde PSE oluşumu ve PSE'li etlerin teknolojik ve biyokimyasal özellikleri
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Kekik yağı içeren kitozan kaplamaların modifiye atmosferde ambalajlanan sucukların kalitesi üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
A.ŞAHİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Sodyumu azaltılmış pastırma üretiminde proteolitik değişmeler
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Tuzu azaltılmış pastırma üretiminde potasyum klorür ve kalsiyum klorür kullanımının bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Oksijen tutucular kullanılarak modifiye atmosferde paketlenen tavuk etlerinde kalite değişimleri
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Farklı oranlarda dana kırıntı eti ile formüle edilen hamburger köftelerinde biberiye ekstraktı ilavesinin raf ömrüne etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Sarımsak yağı içeren kitozan kaplamalarının karideslerin kalite özellikleri üzerine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Likopen içeren yenilebilir filmlerin sığır kıymasının oksidatif stabilitesine etkisi
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Antioksidan özellikteki yenilebilir filmlerin sığır kıymasının oksidatif stabilitesine etkileri
CANDOĞAN K. (Danışman)
-
Antimikrobiyal özellikteki yenilebilir filmlerin taze sığır etinin mikrobiyolojik ve renk stabilitesine etkileri
CANDOĞAN K. (Danışman)