SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Çökelek peyniri üretiminde alternatif kaynak olarak kefir kullanımı
GIDA
, cilt.45, sa.1, ss.139-149, 2020 (Hakemli Dergi)
Yoğurt ve kefir kullanılarak üretilen tereyağlarının bazı özelliklerinin incelenmesi
GIDA THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.45, sa.3, ss.461-472, 2020 (Hakemli Dergi)
Diversity of Milks Other Than Cow, Sheep, Goat and Buffalo: In Terms of Nutrition and Technological Use
Turkish Journal of Agriculture Food Science and Technology
, cilt.7, sa.12, ss.2047-2053, 2019 (Hakemli Dergi)
Yenilikçi teknolojilerden prensip ve yasal yönleriyle vurgulu elektrik alan teknolojisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.23, sa.3, ss.354-363, 2019 (Hakemli Dergi)
Fiziksel Ayırma Tekniği ile Elde Edilen Süt Yağından Üretilen Kaymakların Bazı Nitelikleri
Journal of Biological Sciences
, cilt.6, sa.1, ss.33-39, 2013 (Hakemli Dergi)
Vurgulu Elektrik Alan Uygulamasının Süt Teknolojisinde Kullanımı
AKADEMIK GIDA
, cilt.11, sa.1, ss.64-68, 2013 (Hakemli Dergi)
Ambalajlı Hazır Taze Etlerin Özellikleri ve Teknolojisindeki Gelişmeler
PackWorld-Türkiye
, cilt.57, ss.28-36, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Use of Microalgae Culvation in Dairy Wastwater Treatment
X International Scientific Agriculture Symposium ”AGROSYM 2019”, 3 - 06 Ekim 2019
Posibilities of Using Kefir in Yayık Butter Production
X International Scientific Agriculture Syposium ”Agrosym 2019”, 3 - 06 Ekim 2019
Possibilities Of Using Kefir in Yayık Butter Production.
X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019
Use Of Microalgae Cultivatıon in Dairy Wastewater Treatment.
X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019
Süt Endüstrisinde Atık Suların Arıtılmasında Ozon Uygulamaları
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019
Kullanıma Hazır Sütlü Tatlı Alternatifleri
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 25 Nisan 2019
Shelf- stable Lor Cheese Production and Its Characteristics
1st International GAP Agriculture and Livestock Congress April 25-27, 2018. Harran University, Faculty of Agriculture Osmanbey Campus, Şanlıurfa, Turkey., Şanlıurfa, Türkiye, 25 Nisan 2018
Some properties of a traditional cheese from Aegean Region in Turkiye
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016
Changes in some quality parameters of White Pickled cheese in relation with curd acidity
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016
Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler
9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Kitap & Kitap Bölümleri
Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi.
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.457-477, 2022
İçme Sütü Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.343-364, 2022
İçme Sütü Analiz Yöntemleri
Süt ve Ürünleri Analiz Yöntemleri, Öner, Zübeyde, Şanlıdere Aloğlu Hatice, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.121-187, 2018