Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

1. Effects of Climate Change on Drying of Agricultural Products and Foods with Traditional Sun-Drying Technique

IV. Balkan Agrıcultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.567-571, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. Foam-Mat Drying Method And Its Applications in Dairy Technology.

IV. Balkan Agrıcultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.655-660, (Tam Metin Bildiri)

3. Climate Change and Food Security.

IV. Internatıonal Agricultural, Biologıcal &Life Science Conference, Edirne, Turkey, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri) identifier

4. Hurdle Effect Approach In Drying of Dairy Products.

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Turkey, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)

5. Climate Change and Food Security

IV. International Agriculture, Biology and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, ss.630-634, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License identifier

6. Relations on Agriculture, Environment and Food Safety Through Climate Change Perspective

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, ss.885-889, (Tam Metin Bildiri)

7. Dairy Applications of Chia Seed and Its Mucilage.

GANUD, 3rd International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.42-45, (Tam Metin Bildiri)

8. A Gastronomic Food Kurut: Shelf-stable Form of Yogurt.

GANUD, 3rd International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.46-49, (Tam Metin Bildiri)

9. İklim Değişikliği Perspektifinde Tarım, Çevre ve Gıda Güvenliği İlişkileri

IV. International Conference of Food, Agricultre and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.885-889, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

10. Use of Microalgae Culvation in Dairy Wastwater Treatment

X International Scientific Agriculture Symposium ”AGROSYM 2019”, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

11. Posibilities of Using Kefir in Yayık Butter Production

X International Scientific Agriculture Syposium ”Agrosym 2019”, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

12. Possibilities Of Using Kefir in Yayık Butter Production.

X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

13. Use Of Microalgae Cultivatıon in Dairy Wastewater Treatment.

X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

14. Süt Endüstrisinde Atık Suların Arıtılmasında Ozon Uygulamaları

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. Kullanıma Hazır Sütlü Tatlı Alternatifleri

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 25 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

16. Shelf- stable Lor Cheese Production and Its Characteristics

1st International GAP Agriculture and Livestock Congress April 25-27, 2018. Harran University, Faculty of Agriculture Osmanbey Campus, Şanlıurfa, Turkey., Şanlıurfa, Türkiye, 25 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

17. The Effect of Using Different Yoghurt Bacteria Strains on Sensorial Properties and Aroma Profile of Çökelek Cheese.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies., 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

20. Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler

9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Kitaplar 3

1. Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi.

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.457-477, 2022

2. İçme Sütü Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.343-364, 2022

3. İçme Sütü Analiz Yöntemleri

Süt ve Ürünleri Analiz Yöntemleri, Öner, Zübeyde, Şanlıdere Aloğlu Hatice, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.121-187, 2018
Metrikler

Yayın

39

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

128

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

112

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

19

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

1

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları