Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Effects of Climate Change on Drying of Agricultural Products and Foods with Traditional Sun-Drying Technique

IV. Balkan Agrıcultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.567-571 Creative Commons License

Foam-Mat Drying Method And Its Applications in Dairy Technology.

IV. Balkan Agrıcultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.655-660

Climate Change and Food Security.

IV. Internatıonal Agricultural, Biologıcal &Life Science Conference, Edirne, Turkey, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022 identifier

Hurdle Effect Approach In Drying of Dairy Products.

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Turkey, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022

Climate Change and Food Security

IV. International Agriculture, Biology and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, ss.630-634 Creative Commons License identifier

Relations on Agriculture, Environment and Food Safety Through Climate Change Perspective

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, ss.885-889

Dairy Applications of Chia Seed and Its Mucilage.

GANUD, 3rd International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.42-45

A Gastronomic Food Kurut: Shelf-stable Form of Yogurt.

GANUD, 3rd International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.46-49

İklim Değişikliği Perspektifinde Tarım, Çevre ve Gıda Güvenliği İlişkileri

IV. International Conference of Food, Agricultre and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.885-889 Creative Commons License

Use of Microalgae Culvation in Dairy Wastwater Treatment

X International Scientific Agriculture Symposium ”AGROSYM 2019”, 3 - 06 Ekim 2019

Posibilities of Using Kefir in Yayık Butter Production

X International Scientific Agriculture Syposium ”Agrosym 2019”, 3 - 06 Ekim 2019

Possibilities Of Using Kefir in Yayık Butter Production.

X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019

Use Of Microalgae Cultivatıon in Dairy Wastewater Treatment.

X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019

Süt Endüstrisinde Atık Suların Arıtılmasında Ozon Uygulamaları

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Kullanıma Hazır Sütlü Tatlı Alternatifleri

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 25 Nisan 2019

Shelf- stable Lor Cheese Production and Its Characteristics

1st International GAP Agriculture and Livestock Congress April 25-27, 2018. Harran University, Faculty of Agriculture Osmanbey Campus, Şanlıurfa, Turkey., Şanlıurfa, Türkiye, 25 Nisan 2018

The Effect of Using Different Yoghurt Bacteria Strains on Sensorial Properties and Aroma Profile of Çökelek Cheese.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies., 15 - 17 Mayıs 2017

Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler

9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi.

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.457-477, 2022

İçme Sütü Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.343-364, 2022

İçme Sütü Analiz Yöntemleri

Süt ve Ürünleri Analiz Yöntemleri, Öner, Zübeyde, Şanlıdere Aloğlu Hatice, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.121-187, 2018

Metrikler

Yayın

37

Atıf (WoS)

69

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

88

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

4

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları