Makaleler
15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (2)
1. A Comparative Study on Yayık Butter Produced with Commercial and Endemic Yogurt Starter Culture Strains
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.30, sa.2, ss.496-515, 2025 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
7. Çökelek peyniri üretiminde alternatif kaynak olarak kefir kullanımı
GIDA
, cilt.45, sa.1, ss.139-149, 2020 (Hakemli Dergi)
8. Yoğurt ve kefir kullanılarak üretilen tereyağlarının bazı özelliklerinin incelenmesi
GIDA THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.45, sa.3, ss.461-472, 2020 (Hakemli Dergi)
9. Diversity of Milks Other Than Cow, Sheep, Goat and Buffalo: In Terms of Nutrition and Technological Use
Turkish Journal of Agriculture Food Science and Technology
, cilt.7, sa.12, ss.2047-2053, 2019 (Hakemli Dergi)
10. Yenilikçi teknolojilerden prensip ve yasal yönleriyle vurgulu elektrik alan teknolojisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.23, sa.3, ss.354-363, 2019 (Hakemli Dergi)
13. Fiziksel Ayırma Tekniği ile Elde Edilen Süt Yağından Üretilen Kaymakların Bazı Nitelikleri
Journal of Biological Sciences
, cilt.6, sa.1, ss.33-39, 2013 (Hakemli Dergi)
14. Vurgulu Elektrik Alan Uygulamasının Süt Teknolojisinde Kullanımı
AKADEMIK GIDA
, cilt.11, sa.1, ss.64-68, 2013 (Hakemli Dergi)
15. Ambalajlı Hazır Taze Etlerin Özellikleri ve Teknolojisindeki Gelişmeler
PackWorld-Türkiye
, cilt.57, ss.28-36, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
20
10. Use of Microalgae Culvation in Dairy Wastwater Treatment
X International Scientific Agriculture Symposium ”AGROSYM 2019”, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
11. Posibilities of Using Kefir in Yayık Butter Production
X International Scientific Agriculture Syposium ”Agrosym 2019”, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
12. Possibilities Of Using Kefir in Yayık Butter Production.
X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
13. Use Of Microalgae Cultivatıon in Dairy Wastewater Treatment.
X International Agriculture Symposium "AGROSYM 2019", Jahorina, 3-6 October 2019, Bosnia and Herzegovina., Jahorina, Bosna-Hersek, 03 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
14. Süt Endüstrisinde Atık Suların Arıtılmasında Ozon Uygulamaları
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
15. Kullanıma Hazır Sütlü Tatlı Alternatifleri
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 25 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
16. Shelf- stable Lor Cheese Production and Its Characteristics
1st International GAP Agriculture and Livestock Congress April 25-27, 2018. Harran University, Faculty of Agriculture Osmanbey Campus, Şanlıurfa, Turkey., Şanlıurfa, Türkiye, 25 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
18. Some properties of a traditional cheese from Aegean Region in Turkiye
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
19. Changes in some quality parameters of White Pickled cheese in relation with curd acidity
IDF Parallel Symposia, 11 - 13 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
20. Dondurma ve Benzeri Ürünlerde Mikrobiyolojik Riskler
9. Gıda Mühendisliği Kongresi 12-14 Kasım 2015, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Kitaplar
3
1. Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi.
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.457-477, 2022
2. İçme Sütü Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Ankara, Türkiye., Ankara, ss.343-364, 2022
3. İçme Sütü Analiz Yöntemleri
Süt ve Ürünleri Analiz Yöntemleri, Öner, Zübeyde, Şanlıdere Aloğlu Hatice, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.121-187, 2018