Desteklenen Projeler
-
2021 - 2024 Süt işletmesi atıklarından peynir altı suyunun değerlendirilmesi ve Lor peynirinin duyusal özellikleri ile raf ömrünün geliştirilmesi üzerine araştırma
-
2016 - 2019 Geleneksel bir süt ürünü olan Kurut üretiminde farklı kurutma tekniklerinin kullanılması ve bu tekniklerin ürün kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Anlı E. A. (Yürütücü), Gürsel Kıral A., Şakıyan Demirkol Ö., Aydemir S.
-
2014 - 2017 Mikrofludizasyon Uygulamasının ve Yulaf Beta-Glukanı ile Zenginleştirmenin Yağı Azaltılmış Keçi Yoğurdunun Bazı Kalite Özellikeri Üzerine Etkisi (LTP)
-
2010 - 2013 Süt Proteini Ürünleri Kullanılarak Üretilen Keçi Sütü Yoğurtlarının Bazı Nitelikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Gürsel Kıral Z. A.(Yürütücü), Gürsoy A., Anlı E. A., Budak Ş., Özkaya F., Aydemir S.