Makaleler
17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (8)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (6)
7. ADIYAMAN TUT DUTU KURUSUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ İLE UÇUCU BİLEŞEN DAĞILIMININ BELİRLENMESİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.106-113, 2022 (Hakemli Dergi)
9. GC/MS determination of volatile aromatic compounds of kalecik karasi must produced by cold maceration
JOURNAL OF THE FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE OF GAZI UNIVERSITY
, cilt.36, sa.3, ss.1532-1538, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
11. Sektörün Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Mezunlarında Aradığı Yeterliliklerin Belirlenmesi
Electronic Journal of Vocational Colleges
, cilt.8, sa.1, ss.26-34, 2018 (Hakemli Dergi)
12. Antimicrobial Activity of Lactic Acid Bacteria
Journal of International Scientific Publications (Agriculture and Food)
, cilt.3, sa.1, ss.451-457, 2015 (Hakemli Dergi)
13. Determination of the Wine Quality of Different Apple Cultivars Grown in Turkey
International Interdisciplinary Journal of Scientific Research
, cilt.1, sa.1, ss.68-76, 2014 (Hakemli Dergi)
14. Microfungi and Mycotoxins of Grapes and Grape Products
Trakia Journal of Sciences
, cilt.7, sa.2, ss.211-214, 2009 (Hakemli Dergi)
15. Traditional Thracian Beverage; "Hardaliye"
Trakia Journal of Sciences
, cilt.7, sa.2, ss.208-210, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
50
1. Krifçe’den Yeşilburç’a Kültürel Miras Lezzetler
Avrasya Üniversitesi I. Uluslararası Katılımlı Göç Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 24 - 25 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)
2. Geleneksel Mutfağın Kültür Turizmi Ürünü Olarak Tanıtılmasında Yerel Toplumun Katılımı: Aydın İli Örneği
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.88-100, (Tam Metin Bildiri)
3. Geleneksel Gıdalar Perspektifinde Gastronomi Turizmi
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.78-87, (Tam Metin Bildiri)
4. Gastronomi Turizmi ile Kent Kimliğinin Keşfi Didim Örneği
8th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
5. Gastronomi Turizmi ve Sürdürülebilirlik Yeşil Restoranlar
8th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
11. Mübadil Köyü Yeşilburç ve Geleneksel Mutfağı
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Uluslararası Mübadelede Niğde Sempozyumu, Niğde, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
17. GC/MS determination of volatile aromatic compounds of Kalecik Karasi must produced by cold maceration
International Scientific Conference ”Food Sciences, Techniques and Technologies - 2018”, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.10, (Özet Bildiri)
22. ENTREPRENEURSHIP EDUCATION IN ASSOCIATE PROGRAMS: EXAMPLE OF THELANDSCAPE AND ORNAMENTAL PLANTS PROGRAM
2nd International Vocational Science Symposium, 26 - 28 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
23. SECTORALPERSPECTIVE OF STUDENTS EDUCATED IN KALECİK VOCATIONAL SCHOOL HORTICULTURE PROGRAM
2nd International Vocational Science Symposium, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
24. GERMANMODEL IN VOCATIONAL AND TECHNICAL EDUCATION f
2nd International Vocational Science Symposium, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
25. Sektörün Ön Lisans Mezunlarında Aradığı Yeterliliklerin Delphi Tekniği ile Belirlenmesi: Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Örneği
2. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET 2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
26. Sektörün Ön Lisans Mezunlarından Beklentileri: Şarap Üretim Teknolojisi Programı Örneği
2. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET 2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
28. Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
29. Ankara University Kalecik Vocational School Sector Cooperation
5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS), Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
30. Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Sektör İşbirliği
UMYOS 5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
31. Biogenic Amines in Wines
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, ss.325, (Özet Bildiri)
32. Interaction of beta galactosidase from Escherichia coli with polycationic polymers
III. International Congress of Molecular Biology and Biotechnology, Sarajevo, Bosna-Hersek, 2 - 06 Haziran 2014, (Özet Bildiri)
33. Botrytis Cinerea in Wine Technology
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, NAFI2014, Kuşadası, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.272, (Özet Bildiri)
34. Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tesbiti
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
35. Şalgam Suyunda Tağşişin Belirlenmesinde Farklı Bir Yöntem Aromatik Bileşiklerin SPME GC MS ile Tespiti
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
36. Antimicrobial Activity of Walnut and Effect of Health
49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Hırvatistan, 16 - 21 Şubat 2014, ss.85, (Özet Bildiri)
37. Wine and Health
49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Hırvatistan, 16 - 21 Şubat 2014, ss.198, (Özet Bildiri)
38. Effecys of Clarification on the Anthocyanins of Vitis Vinifera Red Wine Cultivars
35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.114-115, (Özet Bildiri)
40. Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.95, (Özet Bildiri)
41. The innovative wine fermenting system Ganymede
NAFI 2011 International Food Congres “Novel Approaches in Food Industry, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
42. Immobilization of hydrolyses on semi permeable membrane surfaces by using polyethyleneimine for industrial applications
NAFI 2011 International Food Congres “Novel Approaches in Food Industry”, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
43. Trakya ya Özgü Geleneksel Bir Gıda Üzüm Turşusu
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
44. Traditional Thracian Beverage; "Hardaliye"
European Dimensions of the Education and Science Congress, Yambol, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.208-210, (Tam Metin Bildiri)
45. A Traditional Thracian Beverage Hardaliye
European Dimensions of the Education and Science Congress, YAMBOL, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.208-210, (Tam Metin Bildiri)
46. Microfungi And Mycotoxins of Grapes And Grape Products
European Dimensions of the Education and Science Congress, YAMBOL, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.211-214, (Tam Metin Bildiri)
47. Bal Şarabı Üretimi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.315-318, (Tam Metin Bildiri)
48. Cider Production in the World
5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)
49. The Raki Production in Turkey
5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)
50. Şarap Kusur Hata ve Hastalıkları
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.949-952, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
12
7. Şarap Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.575-586, 2022
8. Bira Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.587-598, 2022
10. Suyun Öte Yanından Miras Lezzetler
Sidas Medya, İzmir, 2021
Ansiklopedide Bölümler
5
1. Şarap Üretim Süreci
Detay Yayıncılık, ss.221-222, 2022
2. Şarap Rotası
Detay Yayıncılık, ss.218-219, 2022
3. Alkollü İçki
Detay Yayıncılık, ss.259-259, 2022
4. Dekantasyon
Detay Yayıncılık, ss.256-256, 2022
5. Gıda Mühendisliği
TÜBA, ss.1-2-3-4, 2019
Metrikler
Yayın (WoS)
7
Yayın (Scopus)
9
Atıf (WoS)
52
H-İndeks (WoS)
4
Atıf (Scopus)
51
H-İndeks (Scopus)
4
Atıf (Scholar)
203
H-İndeks (Scholar)
7
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
1
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
16
Proje
8
Tez Danışmanlığı
1