Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Kaleci̇k Agrotourism Potential in The Perspective of Viticulture&Vineyard Products

Ege 10th International Conference on Social Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.940-945

High Pressure Applications in Food in The Perspective of Food Preservation&Food Safety

Ege 10th International Conference on Applied Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.845-850

The Impact of Irrigation Regimes on Food Safety and Security In Agriculture: A Climate Change Perspective

Ege 10th International Conference on Applied Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.831-843

New Generation Gastronomy and Engineering Approaches: Food Safety&Security, Innovation, And Sustainability

Ege 10th International Conference on Social Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.946-952

Mübadil Köyü Yeşilburç ve Geleneksel Mutfağı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Uluslararası Mübadelede Niğde Sempozyumu, Niğde, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023

Effects of Climate Change on Drying of Agricultural Products and Foods with Traditional Sun-Drying Technique

IV. Balkan Agrıcultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.567-571 Creative Commons License

Climate Change and Food Security

IV. International Agriculture, Biology and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, ss.630-634 Creative Commons License identifier

Relations on Agriculture, Environment and Food Safety Through Climate Change Perspective

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, ss.885-889

QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS IN FOOD PROCESSES

8. Çukurova Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Adana, Türkiye, 15 Nisan 2022

GC/MS determination of volatile aromatic compounds of Kalecik Karasi must produced by cold maceration

International Scientific Conference ”Food Sciences, Techniques and Technologies - 2018”, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.10

Determination Method of Volatile Aromatic Compounds of Grape Must by SPME/GC-MS

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.11

Biotechnological Approaches to Enhance Wine Aroma

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.34

Rapid Detection Methods for Listeria Monocytogenes

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.33-34

Innovation Perspective of Detecting of Foodborne Pathogens: Biosensors

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.34

GERMANMODEL IN VOCATIONAL AND TECHNICAL EDUCATION f

2nd International Vocational Science Symposium, 26 - 29 Nisan 2018

Sektörün Ön Lisans Mezunlarında Aradığı Yeterliliklerin Delphi Tekniği ile Belirlenmesi: Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Örneği

2. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET 2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017

Sektörün Ön Lisans Mezunlarından Beklentileri: Şarap Üretim Teknolojisi Programı Örneği

2. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET 2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017

Wine Aromas

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Ankara University Kalecik Vocational School Sector Cooperation

5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS), Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016

Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Sektör İşbirliği

UMYOS 5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016

Biogenic Amines in Wines

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, ss.325

Interaction of beta galactosidase from Escherichia coli with polycationic polymers

III. International Congress of Molecular Biology and Biotechnology, Sarajevo, Bosna-Hersek, 2 - 06 Haziran 2014

Botrytis Cinerea in Wine Technology

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, NAFI2014, Kuşadası, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.272

Antimicrobial Activity of Walnut and Effect of Health

49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Hırvatistan, 16 - 21 Şubat 2014, ss.85

Wine and Health

49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Hırvatistan, 16 - 21 Şubat 2014, ss.198

Effecys of Clarification on the Anthocyanins of Vitis Vinifera Red Wine Cultivars

35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.114-115

ERCİŞ GRAPE CV. (Vitis vinifera L.) AND PRELIMINARY RESULTS ON WINE QUALITY RESEARCH

35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.114

Immobilization of hydrolyses on semi permeable membrane surfaces by using polyethyleneimine for industrial applications

NAFI 2011 International Food Congres “Novel Approaches in Food Industry”, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

The innovative wine fermenting system Ganymede

NAFI 2011 International Food Congres “Novel Approaches in Food Industry, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

Trakya ya Özgü Geleneksel Bir Gıda Üzüm Turşusu

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Traditional Thracian Beverage; "Hardaliye"

European Dimensions of the Education and Science Congress, Yambol, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.208-210

Microfungi And Mycotoxins of Grapes And Grape Products

European Dimensions of the Education and Science Congress, YAMBOL, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.211-214

A Traditional Thracian Beverage Hardaliye

European Dimensions of the Education and Science Congress, YAMBOL, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.208-210

Bal Şarabı Üretimi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.315-318

Cider Production in the World

5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007

The Raki Production in Turkey

5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007

Şarap Kusur Hata ve Hastalıkları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.949-952

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Güvenliği, Gıda Güvencesi, Gıda Egemenliği ve Sürdürülebilirlik

Gıda Güvenliği ve Gıda Muhafaza Teknikleri, Artık Nevzat, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.54-72, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Minimally Processed Foods: Overview

Some Novel Applications in The Food Industry, Kılınççeker Osman, Meral Raciye, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.263-289, 2023

Şarap Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.575-586, 2022

Bira Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.587-598, 2022

WINE QUALITY OF UNIQUE HIGH ALTITUDE GRAPE CULTIVAR "ERCİŞ" FROM VAN-ERCİŞ VINEYARDS

Chapters on Viticulture, Kunter Birhan, Keskin Nurhan, Editör, IKSAD PUBLISHING HOUSE, Ankara, ss.211-221, 2022

Kaynaklarına Göre Tuz Üretimi ve Tuz Rafinasyonu

Tuz ve Gıda, Doç.Dr. Hüdayi Ercoşkun, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.177-182, 2021

100. Yaşında Miras Değerler Perspektifinde Keşan Vizyonu

KEŞAN ARAŞTIRMALARIKeşan'ın Kurtuluşunun 100. Yılı Anısına, Fatma Çalık Orhun, Burak İşçimen, Editör, Trakya Üniversitesi Yayınları, Edirne, ss.537-550, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Ansiklopedide Bölümler

Şarap Üretim Süreci

Detay Yayıncılık, ss.221-222, 2022

Şarap Rotası

Detay Yayıncılık, ss.218-219, 2022

Alkollü İçki

Detay Yayıncılık, ss.259-259, 2022

Dekantasyon

Detay Yayıncılık, ss.256-256, 2022

Gıda Mühendisliği

TÜBA, ss.1-2-3-4, 2019

Metrikler

Yayın

76

Atıf (WoS)

27

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

35

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

100

H-İndeks(Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

2

Proje

8

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları