Yayınlar & Eserler

Makaleler 17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (8)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 50

1. Krifçe’den Yeşilburç’a Kültürel Miras Lezzetler

Avrasya Üniversitesi I. Uluslararası Katılımlı Göç Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 24 - 25 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)

2. Geleneksel Mutfağın Kültür Turizmi Ürünü Olarak Tanıtılmasında Yerel Toplumun Katılımı: Aydın İli Örneği

6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.88-100, (Tam Metin Bildiri)

3. Geleneksel Gıdalar Perspektifinde Gastronomi Turizmi

6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.78-87, (Tam Metin Bildiri)

4. Gastronomi Turizmi ile Kent Kimliğinin Keşfi Didim Örneği

8th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. Gastronomi Turizmi ve Sürdürülebilirlik Yeşil Restoranlar

8th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

7. Kaleci̇k Agrotourism Potential in The Perspective of Viticulture&Vineyard Products

Ege 10th International Conference on Social Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.940-945, (Tam Metin Bildiri)

8. High Pressure Applications in Food in The Perspective of Food Preservation&Food Safety

Ege 10th International Conference on Applied Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.845-850, (Tam Metin Bildiri)

9. New Generation Gastronomy and Engineering Approaches: Food Safety&Security, Innovation, And Sustainability

Ege 10th International Conference on Social Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.946-952, (Tam Metin Bildiri)

10. The Impact of Irrigation Regimes on Food Safety and Security In Agriculture: A Climate Change Perspective

Ege 10th International Conference on Applied Sciences, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, ss.831-843, (Tam Metin Bildiri)

11. Mübadil Köyü Yeşilburç ve Geleneksel Mutfağı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Uluslararası Mübadelede Niğde Sempozyumu, Niğde, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

12. Effects of Climate Change on Drying of Agricultural Products and Foods with Traditional Sun-Drying Technique

IV. Balkan Agrıcultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.567-571, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

13. Climate Change and Food Security

IV. International Agriculture, Biology and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, ss.630-634, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License identifier

14. Relations on Agriculture, Environment and Food Safety Through Climate Change Perspective

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, ss.885-889, (Tam Metin Bildiri)

15. QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS IN FOOD PROCESSES

8. Çukurova Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Adana, Türkiye, 15 Nisan 2022, (Özet Bildiri)

16. Mekansal Kümeler Perspektifinde Kalecik İlçesi Kalkınma Vizyonu

Kırsal Kalkınma Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 15 Aralık 2021, (Özet Bildiri)

17. GC/MS determination of volatile aromatic compounds of Kalecik Karasi must produced by cold maceration

International Scientific Conference ”Food Sciences, Techniques and Technologies - 2018”, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.10, (Özet Bildiri)

18. Rapid Detection Methods for Listeria Monocytogenes

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.33-34, (Özet Bildiri)

19. Determination Method of Volatile Aromatic Compounds of Grape Must by SPME/GC-MS

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.11, (Özet Bildiri)

20. Innovation Perspective of Detecting of Foodborne Pathogens: Biosensors

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.34, (Özet Bildiri)

21. Biotechnological Approaches to Enhance Wine Aroma

The 2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, cilt.1, ss.34, (Özet Bildiri)

24. GERMANMODEL IN VOCATIONAL AND TECHNICAL EDUCATION f

2nd International Vocational Science Symposium, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

25. Sektörün Ön Lisans Mezunlarında Aradığı Yeterliliklerin Delphi Tekniği ile Belirlenmesi: Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Örneği

2. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET 2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

26. Sektörün Ön Lisans Mezunlarından Beklentileri: Şarap Üretim Teknolojisi Programı Örneği

2. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET 2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

27. Wine Aromas

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

29. Ankara University Kalecik Vocational School Sector Cooperation

5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS), Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

30. Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Sektör İşbirliği

UMYOS 5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

31. Biogenic Amines in Wines

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, ss.325, (Özet Bildiri)

32. Interaction of beta galactosidase from Escherichia coli with polycationic polymers

III. International Congress of Molecular Biology and Biotechnology, Sarajevo, Bosna-Hersek, 2 - 06 Haziran 2014, (Özet Bildiri)

33. Botrytis Cinerea in Wine Technology

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, NAFI2014, Kuşadası, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.272, (Özet Bildiri)

36. Antimicrobial Activity of Walnut and Effect of Health

49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Hırvatistan, 16 - 21 Şubat 2014, ss.85, (Özet Bildiri)

37. Wine and Health

49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Hırvatistan, 16 - 21 Şubat 2014, ss.198, (Özet Bildiri)

38. Effecys of Clarification on the Anthocyanins of Vitis Vinifera Red Wine Cultivars

35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.114-115, (Özet Bildiri)

39. ERCİŞ GRAPE CV. (Vitis vinifera L.) AND PRELIMINARY RESULTS ON WINE QUALITY RESEARCH

35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.114, (Özet Bildiri)

40. Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.95, (Özet Bildiri)

41. The innovative wine fermenting system Ganymede

NAFI 2011 International Food Congres “Novel Approaches in Food Industry, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

42. Immobilization of hydrolyses on semi permeable membrane surfaces by using polyethyleneimine for industrial applications

NAFI 2011 International Food Congres “Novel Approaches in Food Industry”, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

43. Trakya ya Özgü Geleneksel Bir Gıda Üzüm Turşusu

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

44. Traditional Thracian Beverage; "Hardaliye"

European Dimensions of the Education and Science Congress, Yambol, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.208-210, (Tam Metin Bildiri)

45. A Traditional Thracian Beverage Hardaliye

European Dimensions of the Education and Science Congress, YAMBOL, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.208-210, (Tam Metin Bildiri)

46. Microfungi And Mycotoxins of Grapes And Grape Products

European Dimensions of the Education and Science Congress, YAMBOL, Bulgaristan, 11 Mayıs 2009, cilt.7, ss.211-214, (Tam Metin Bildiri)

47. Bal Şarabı Üretimi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.315-318, (Tam Metin Bildiri)

48. Cider Production in the World

5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)

49. The Raki Production in Turkey

5th International Congress on Food Technology, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Özet Bildiri)

50. Şarap Kusur Hata ve Hastalıkları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.949-952, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 12

2. A New Approach to Gastronomy: Neurogastronomy

Some Innovative and Sustainable Approaches in Food Production Chain, KILINÇÇEKER OSMAN, MERAL RACİYE, Editör, Efe Academy Publishing, İstanbul, ss.151-175, 2024

3. Onikinci Kalkınma Planı Gıda Güvenliği ve Güvenilirliği Özel İhtisas Komisyon Raporu

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Bașkanlığı, Ankara, 2023

4. Gıda Güvenliği, Gıda Güvencesi, Gıda Egemenliği ve Sürdürülebilirlik

Gıda Güvenliği ve Gıda Muhafaza Teknikleri, Artık Nevzat, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.54-72, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Minimally Processed Foods: Overview

Some Novel Applications in The Food Industry, Kılınççeker Osman, Meral Raciye, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.263-289, 2023

7. Şarap Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.575-586, 2022

8. Bira Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba Pınar, Güçer Yalçın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.587-598, 2022

9. WINE QUALITY OF UNIQUE HIGH ALTITUDE GRAPE CULTIVAR "ERCİŞ" FROM VAN-ERCİŞ VINEYARDS

Chapters on Viticulture, Kunter Birhan, Keskin Nurhan, Editör, IKSAD PUBLISHING HOUSE, Ankara, ss.211-221, 2022

11. Kaynaklarına Göre Tuz Üretimi ve Tuz Rafinasyonu

Tuz ve Gıda, Doç.Dr. Hüdayi Ercoşkun, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.177-182, 2021

12. 100. Yaşında Miras Değerler Perspektifinde Keşan Vizyonu

KEŞAN ARAŞTIRMALARIKeşan'ın Kurtuluşunun 100. Yılı Anısına, Fatma Çalık Orhun, Burak İşçimen, Editör, Trakya Üniversitesi Yayınları, Edirne, ss.537-550, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma
Ansiklopedide Bölümler 5

1. Şarap Üretim Süreci

Detay Yayıncılık, ss.221-222, 2022

2. Şarap Rotası

Detay Yayıncılık, ss.218-219, 2022

3. Alkollü İçki

Detay Yayıncılık, ss.259-259, 2022

4. Dekantasyon

Detay Yayıncılık, ss.256-256, 2022

5. Gıda Mühendisliği

TÜBA, ss.1-2-3-4, 2019
Metrikler

Yayın

88

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

52

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

51

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

203

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

16

Proje

8

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları