Yayınlar & Eserler

Makaleler 25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
Scopus (23)
TRDizin (2)
Kitaplar 4

1. FATS AND OILS TECHNOLOGY

FOOD - Science, Technology and Engineering, Ertan Anlı; Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.533-556, 2022

2. HAM YAĞ ELDE ETME YÖNTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ, DOÇ. DR. PINAR ŞANLIBABA, DR. YALÇIN GÜLER, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.506-521, 2022

3. Gıda ve Sürdürülebilirlik

Gıda Felsefesi , Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.141-158, 2021

4. Hazelnut Oil Chemistry and Technology

Oil Crops: Growth, Uses, and Toxicity, de Jesús Perea Flores, María; Camacho Diaz, Brenda Hildeliza; Quintanilla Carvajal, María Ximena, Editör, Nova Science Publishers, ss.147-174, 2021
Metrikler

Yayın

37

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

23

Atıf (WoS)

949

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

1525

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

10

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları