Makaleler
25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
Scopus (23)
TRDizin (2)
7. Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY
, cilt.99, sa.12, ss.1127-1135, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Separation of squalene from olive oil deodorizer distillate using short-path molecular distillation
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.99, sa.2, ss.175-179, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
15. 3D Food Printing With Improved Functional Properties: A Review
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
, cilt.4, sa.2, ss.178-192, 2020 (TRDizin)
22. Differentiation of Mechanically and Chemically Extracted Hazelnut Oils Based on their Sterol and Wax Profiles
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.93, sa.12, ss.1625-1635, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1. MONITORING QUALITY PARAMETERS, 3-CHLORO-1,2-PROPANEDIOL (3-MCPD) AND GLYCIDYL ESTERS (GE) DURING BLEACHING WITH DIFFERENT TYPES OF BLEACHING EARTHS
19th Euro Fed Lipid Congress and Expo, Poznan, Polonya, 17 - 20 Eylül 2023, ss.1-2, (Özet Bildiri)
2. Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları
Türkiye 14. Gıda Kongresi, 19 - 21 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
4. Yemeklik Bitkisel Yağların D Vitamini ile Zenginleştirilmesi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
5. Potential of Emulsion-based Delivery Systems to Enhance Vitamin D Bioavailability
14th Euro Fed Lipid Congress and Expo, 20 - 23 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
6. Influence of Legume Proteins on the Lipid Oxidation of Omega-3 Emulsions
2017 AOCS Annual Meeting, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
7. Clean Label, Natural Emulsifiers
2017 AOCS Annual Meeting, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
4
1. FATS AND OILS TECHNOLOGY
FOOD - Science, Technology and Engineering, Ertan Anlı; Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.533-556, 2022
2. HAM YAĞ ELDE ETME YÖNTEMLERİ
ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ, DOÇ. DR. PINAR ŞANLIBABA, DR. YALÇIN GÜLER, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.506-521, 2022
3. Gıda ve Sürdürülebilirlik
Gıda Felsefesi
, Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.141-158, 2021
