-
2022 - 2025 Yer Fıstığı ve Türevi Ürünlerde Yağ İçeriğinin Radyo Frekans Isıtma İşlemi Sırasında Salmonella'nın İnaktivasyonu Üzerindeki Koruma Mekanizması
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2566 - Çin Ulusal Doğal Bilimler Vakfı (NFSC) ile İkili İşbirliği Programı
-
2023 - 2024 Yenilikçi Yöntemler ile Ekstrakte Edilen Bitki Müsilajlarının Karakterizasyonu, Çay Atığı Ekstraktı Mikrokapsüllerinde Kaplama Maddesi Olarak Kullanımlarının ve 3d Yazıcı ile Üretilen Mikrokapsül İlaveli Model Gıdaların İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
-
2022 - 2023 Ayva Posası Ekstraktının Kurutularak Toz Ürün Özelliklerinin Araştırılması ve Model Bir Gıdada Kullanımı (2209-A)
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Bonacına C. E., Ulutaş F. N., Dere S., Ulutaş Z. S.(Yürütücü)
-
2021 - 2023 Keten Tohumu Müsilajının Püskürtmeli Kurutucuda Enkapsülasyonu
-
2021 - 2022 Emülgatör seçiminin Fındık Yağı Nanoemülsiyonlarının oluşumu ve Stabilitesi üzerine etkisinin araştırılması