YEŞİL ÇAY EKSTRAKTININ AYÇİÇEK, SOYA VE FINDIK YAĞINDA DOĞAL ANTİOKSİDAN OLARAK KULLANIMININ OKSİDATİF STABİLİTE ÜZERİNE ETKİSİNİN KİNETİK VE TERMODİNAMİK ÇALIŞMALARLA DEĞERLENDİRİLMESİ
BONACINA C. E.
GIDA, cilt.47, sa.3, ss.502-517, 2022 (TRDizin)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
47
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd22016
-
Dergi Adı:
GIDA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.502-517
-
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet