YEŞİL ÇAY EKSTRAKTININ AYÇİÇEK, SOYA VE FINDIK YAĞINDA DOĞAL ANTİOKSİDAN OLARAK KULLANIMININ OKSİDATİF STABİLİTE ÜZERİNE ETKİSİNİN KİNETİK VE TERMODİNAMİK ÇALIŞMALARLA DEĞERLENDİRİLMESİ
Atıf İçin Kopyala
BONACINA C. E.
GIDA, cilt.47, sa.3, ss.502-517, 2022 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
47
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd22016
-
Dergi Adı:
GIDA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.502-517
-
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet