-
2025 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2019 - 2025 Dr. Öğr. Üyesi
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2017 - 2019 Öğretim Görevlisi
Hitit Üniversitesi, Rektörlük
-
2014 - 2017 Araştırma Görevlisi
University of Massachusetts Amherst
-
2011 - 2012 Araştırma Görevlisi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2019 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ankara Üniversitesi
-
Keten tohumu müsilajının püskürtmeli ve dondurarak kurutma işlemleriyle enkapsülasyonu
Bonacına C. E. (Eş Danışman), Çakmak H.
H.ÇİMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Nohut suyunun bitki bazlı kahve beyazlatıcı üretimi için doğal emülgatör olarak kullanılması
Bonacına C. E. (Danışman)
S.ECE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Gıda emülsiyonlarının 3-kloropropan-1,2-diol esterlerinin sitotoksisitesi üzerine etkisi
Bonacına C. E. (Danışman)
A.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Omega-3 nanoemülsiyonu ilavesinin kefirin oksidatif stabilitesine etkisi
Bonacına C. E. (Danışman)
G.ERPEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Beyaz, yeşil ve siyah çay özütlerinin ayçiçek yağının oksidatif stabilitesi üzerine etkisi
Bonacına C. E. (Danışman)
T.TEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fındık yağı nanoemülsiyonu oluşumu ve fiziksel kararlılığı
BONACINA C. E. (Danışman)
S.SEÇİL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021