SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
MONITORING QUALITY PARAMETERS, 3-CHLORO-1,2-PROPANEDIOL (3-MCPD) AND GLYCIDYL ESTERS (GE) DURING BLEACHING WITH DIFFERENT TYPES OF BLEACHING EARTHS
19th Euro Fed Lipid Congress and Expo, Poznan, Polonya, 17 - 20 Eylül 2023, ss.1-2
Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends
4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 - 25 Mayıs 2022
Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends
4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 Mayıs 2022, ss.1-2
Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation
The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021
Dezenfektan kombinasyonlarının farklı zaman parametrelerinde farklı mikroorganizmalar üzerine etkisi
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020
Farklı bitkilerden elde edilen uçucu yağların antifungal etkileri
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020
Salçadan izole edilen Pediococcus acidilactici suşunun çeşitli patojenler üzerine antimikrobiyel etkisi
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020
Yeşil yapraklı sebzelerin sterilizasyonunda çeşitli dezenfektanların etkisi.
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020
Lactobacilli as a cause of deterioration in pastry
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
Kitap & Kitap Bölümleri
Türkiye 13. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı
Gıda Teknolojisi Derneği, Ankara, 2020
Gıda Güvenliği
Gıda Mikrobiyolojisi, A. Kadir HALKMAN, Editör, Başak Yayınevi, Ankara, ss.427-444, 2019