Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends

4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 - 25 Mayıs 2022

Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends

4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 Mayıs 2022, ss.1-2

Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation

The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021

Lactobacilli as a cause of deterioration in pastry

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Güvenliği

Gıda Mikrobiyolojisi, A. Kadir HALKMAN, Editör, Başak Yayınevi, Ankara, ss.427-444, 2019

Metrikler

Yayın

17

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

4