Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. Mineral Oil Hydrocarbons in Fats and Oils

5th YABITED FATS AND OILS CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.85, (Özet Bildiri)

2. Effect of Partial Glycerides on the Volatile Compounds of Vegetable Oils During Thermal Treatments

5th YABITED FATS AND OILS CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.57, (Özet Bildiri)

3. Fatty Acid Ethyl Ester Formation in Extra Virgin Olive Oil

5th YABITEDFATS AND OILS CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.74, (Özet Bildiri)

5. Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends

4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 - 25 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)

6. Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends

4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 Mayıs 2022, ss.1-2, (Özet Bildiri)

7. Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation

The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

12. Lactobacilli as a cause of deterioration in pastry

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

2. Gıda Güvenliği

Gıda Mikrobiyolojisi, A. Kadir HALKMAN, Editör, Başak Yayınevi, Ankara, ss.427-444, 2019
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

2

Açık Erişim

1