Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (1)
4. Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY
, cilt.99, sa.12, ss.1127-1135, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
1. Mineral Oil Hydrocarbons in Fats and Oils
5th YABITED FATS AND OILS CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.85, (Özet Bildiri)
2. Effect of Partial Glycerides on the Volatile Compounds of Vegetable Oils During Thermal Treatments
5th YABITED FATS AND OILS CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.57, (Özet Bildiri)
3. Fatty Acid Ethyl Ester Formation in Extra Virgin Olive Oil
5th YABITEDFATS AND OILS CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.74, (Özet Bildiri)
4. MONITORING QUALITY PARAMETERS, 3-CHLORO-1,2-PROPANEDIOL (3-MCPD) AND GLYCIDYL ESTERS (GE) DURING BLEACHING WITH DIFFERENT TYPES OF BLEACHING EARTHS
19th Euro Fed Lipid Congress and Expo, Poznan, Polonya, 17 - 20 Eylül 2023, ss.1-2, (Özet Bildiri)
5. Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends
4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 - 25 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)
6. Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends
4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 Mayıs 2022, ss.1-2, (Özet Bildiri)
7. Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation
The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
8. Dezenfektan kombinasyonlarının farklı zaman parametrelerinde farklı mikroorganizmalar üzerine etkisi
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
9. Farklı bitkilerden elde edilen uçucu yağların antifungal etkileri
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
10. Salçadan izole edilen Pediococcus acidilactici suşunun çeşitli patojenler üzerine antimikrobiyel etkisi
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
11. Yeşil yapraklı sebzelerin sterilizasyonunda çeşitli dezenfektanların etkisi.
Türkiye 13. Ulusal Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
12. Lactobacilli as a cause of deterioration in pastry
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
1. Türkiye 13. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı
Gıda Teknolojisi Derneği, Ankara, 2020
2. Gıda Güvenliği
Gıda Mikrobiyolojisi, A. Kadir HALKMAN, Editör, Başak Yayınevi, Ankara, ss.427-444, 2019