Evaluation of Oxidative Stability and Quality Parameters of Sunflower Oil Enriched With Different Levels of Retinyl Palmitate Under Different Storage Conditions


Creative Commons License

Şahin Bodur G., Keser A., Akpınar Uzun M., Tekin A.

FOOD SCIENCE & NUTRITION, cilt.0, sa.0, ss.1-10, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 0 Sayı: 0
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1002/fsn3.70463
  • Dergi Adı: FOOD SCIENCE & NUTRITION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Agricultural & Environmental Science Database, Food Science & Technology Abstracts, Greenfile, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-10
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • Ankara Üniversitesi Adresli: Evet