Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Oxidative stability of high oleic palm and hazelnut skin oil blends

4th International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Vigo, İspanya, 23 Mayıs 2022, ss.1-2

Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation

The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021

Lactobacilli as a cause of deterioration in pastry

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Güvenliği

Gıda Mikrobiyolojisi, A. Kadir HALKMAN, Editör, Başak Yayınevi, Ankara, ss.427-444, 2019

Metrikler

Yayın

15

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3