Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Food Safety Awareness in Cooking Programs on Turkish Television Channels

7th International Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022

MALDI-TOF MS Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Artisanal Cheeses of Turkey

41st International Congress of the Society for Microbial Ecology in Health and Disease, Alexandroupoli, Yunanistan, 14 Haziran 2022

The Effect of Microfiltration on Microbiological Properties of Milk.

International Eurosian Conference on Science, Engineering and Technology (EurosianScientech 2018), Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018

The Effect of Molecular Resonance on Mesophilic and Psychrotrophic Aerobic Microflora of Raw Milk.

International Eurosian Conference on Science, Engineering and Technology (EurosianScientech 2018), Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018

A Potential New Dietetic Food: Donkey Milk and Its Antimicrobial Effects

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018

Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyal İnteraksiyonlar

6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Mayıs 2018

Microbial Quality Assessment of Foods by A Novel Real-time PCR Technique

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018

A Rising Problem in Seafood: Development of Antibiotic Resistance in Human Pathogenic Bacteria in Seafood.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018

Kefir Tanelerinin Mikroflorası

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017

Farkımızın Farkındayız

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017

Gıda Güvenliğinde Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Tekniklerinin Yeri ve Önemi.

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015

Gıda Güvenliğine Küresel Bakış

Türkiye Ziraat Mühendisliği 8. Teknik Kongresi, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015

Effect of Mastitis on Raw Milk Composition and Dairy Products Quality

2nd International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 05 Kasım 2014

Microbial Foodborne Illnesses and Detection Methods From The View of Food Safety.

Food Ingredients Turkey Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2014

Working with Enzymes in Dairy Production

Food Ingredients Turkey Conference: Capitalising on Food Innovation, İstanbul, Türkiye, 17 Ekim 2012

The Implementation of Commercial Real-Time Kits In Detection of Escherichia coli O157 From Raw Ground Beef

Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012

Evaluation of PCR and Real-Time PCR Methods for Rapid Detection of Foodborne Pathogens.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010

Do Leafy Green Vegetables and Their Ready-to-Eat (RTE) Salads Carry a Risk of Foodborne Pathogens?

XXXIII International Congress on Microbial Ecology in Health and Disease, Yunanistan, 6 - 10 Eylül 2010

Antibiotic Resistance Pattern of Salmonella spp. Determined from Ready-to-Eat (RTE) Salads

IUFoST 15th World Congress of Food Science and Technology, Cape-Town, Güney Afrika, 22 - 26 Ağustos 2010

The Usage of Immuno-PCR Combined Assay in Detection of Salmonella spp. in Milk Samples

Food Micro 2008: The 21st International ICFMH Symposium on Evolving Microbial Food Quality and Safety, Aberdeen, İngiltere, 01 Eylül 2008

Application of Immunomagnetic Beads and PCR Assay for Detection of Salmonella spp. in Chicken Meats

XII. International Congress of Bacteriology and Applied Microbiology, İstanbul, Türkiye, 05 Ağustos 2008

Antimicrobial Effects ofHelichrysum plicatum DC. subsp. plicatum Extracts on Escherichia coli O157:H7

XII. International Congress of Bacteriology and Applied Microbiology, İstanbul, Türkiye, 5 - 09 Ağustos 2008

Detection of Salmonella in Foods by Using Real-time PCR

Rapid Methods Europe 2007, Noordwijkerhout, Hollanda, 29 - 30 Ocak 2007

Kitap & Kitap Bölümleri

Mikroskobik İnceleme

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Servgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.109-139, 2019

Gıda Kaynaklı Bazı Patojen Bakteriler ve Kültürel İzolasyon Yöntemleri

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.207-229, 2019

Mikrobiyolojik Sayım Yöntemleri

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.141-169, 2019

Mikrobiyolojik Hızlı Analiz Yöntemleri

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.171-206, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Physicology and Biochemisty of Acetic Acid Bacteria

Acetic Acid Bacteria. Fundamentals and Food Applications, . I. Yucel Sengun, Editör, CRC Press, ss.71-91, 2017

Microflora of The Intestine: Biology of the Enterococcus spp.

Encyclopedia of Food Microbiology , C. Batt,and M.L. Tortorello, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Michigan, ss.652-657, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

75

Atıf (WoS)

340

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

301

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

9

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları