Desteklenen Projeler
-
2024 - 2027 Çikolata Teknolojisinde Protein & Polifenol Etkileşimleri: Polifenol Biyoerişilebilirliği İçin Proses ve Bileşim Optimizasyonu ve Proteomik Karakterizasyon
-
2024 - 2026 Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif ve Yenilikçi Bir Temperleme Tekniği: Soğuk Plazma Destekli Pre-Kristalizasyon (CPCry)
-
2024 - 2026 Fermentasyon Teknolojisi İle Gıda Renklendiricisi Üretim Prosesi Geliştirilmesi
-
2024 - 2025 Ayçiçek Lesitininden Yüksek Fosfotidilkolin İçeren Fraksiyonların Üretimi Ve Çikolatanın Reolojik Özelliklerini İyileştirmek Üzere Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2023 - 2025 Fındık Proteininin Gam Arabik ve Maltodekstrin ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Doğal Renklendirici Prosesi Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi Ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Jel Yapılarda Jelatin-Polifenol (Renklendirici) İnteraksiyonunun Modellenmesi
-
2023 - 2024 Biyoteknolojik Yöntemler İle Fonksiyonel İçerik Açısından Zengin Gıda Takviyesi Üretim Prosesi Geliştirilmesi
-
2021 - 2023 Marshmallow Ürünlerinde Poliol Ve Çözünür Lifler Kullanımı İle Mono Ve Disakkaritlerin İkamesi Sonucu Düşük Kalorili Ve Ketojenik Ürün Geliştirilmesi
-
2020 - 2023 Yumuşak Şekerlemeler için Enkapsüle Mikroalgal Biyomaslardan Doğal Renklendirici Geliştirilmesi
-
2020 - 2022 Ultrasound Destekli Kristalizasyon ile Çiğnenebilir Şekerleme Prosesi Geliştirilmesi
-
2013 - 2015 Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü eğitim araştırma ve uygulama işletmesine dondurma ünitesi kurulumu
Patent