-
2024 - Devam Ediyor Gıda Teknolojisinde Bazı Kritik Proseslerin Karbon Ayak İzlerinin Hesaplanarak Yaşam Döngüsü Açısından Değerlendirilmesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
KONAR N. (Yürütücü), ŞANLI T., GÖRGÜLÜ Y. F., MARAŞLI S., SAĞDIÇ O., TOKER Ö. S.
-
2024 - Devam Ediyor Bazı Atıştırmalık Gıdalar İçin Raf Ömründe FizikoKimyasal Kimyasal ve Duyusal Özelliklerin Kinetik Değişimlerinin Belirlenmesi ve Hızlandırılmış Raf Modelleri Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KONAR N. (Yürütücü), ELMACI C., ATALAR İ., TOKER Ö. S., MARAŞLI S., YOLCU E. İ., et al.
-
2025 - 2027 Kakao (Çekirdek, Nib Ve Kitle) Kavurma Alternatifi Soğuk Plazma Temelli Yenilikçi Proses Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
Konar N. (Yürütücü), Görgülü A., Toker Ö. S., Atalar İ., Altınay C., Palabıyık İ.
-
2024 - 2027 Çikolata Teknolojisinde Protein & Polifenol Etkileşimleri: Polifenol Biyoerişilebilirliği İçin Proses ve Bileşim Optimizasyonu ve Proteomik Karakterizasyon
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Konar N. (Yürütücü), Toker Ö. S., Palabıyık İ., Çapanoğlu Güven E., Sağdıç O.
-
2024 - 2026 Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif ve Yenilikçi Bir Temperleme Tekniği: Soğuk Plazma Destekli Pre-Kristalizasyon (CPCry)
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2024 - 2026 Fermentasyon Teknolojisi İle Gıda Renklendiricisi Üretim Prosesi Geliştirilmesi
-
2024 - 2025 Ayçiçek Lesitininden Yüksek Fosfotidilkolin İçeren Fraksiyonların Üretimi Ve Çikolatanın Reolojik Özelliklerini İyileştirmek Üzere Kullanım Olanaklarının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
-
2023 - 2025 Fındık Proteininin Gam Arabik ve Maltodekstrin ile Konjugasyon Koşullarının Optimizasyonu, Enkapsülasyon Kaplama Materyali ve Yüzey Aktif Madde Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
-
2023 - 2024 Doğal Renklendirici Prosesi Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi Ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
Konar N. (Yürütücü), Atalar İ., Toker Ö. S., Palabıyık İ.
-
2023 - 2024 Jel Yapılarda Jelatin-Polifenol (Renklendirici) İnteraksiyonunun Modellenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Konar N. (Yürütücü), Atalar İ., Toker Ö. S., Palabıyık İ.
-
2023 - 2024 Biyoteknolojik Yöntemler İle Fonksiyonel İçerik Açısından Zengin Gıda Takviyesi Üretim Prosesi Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
-
2021 - 2023 Marshmallow Ürünlerinde Poliol Ve Çözünür Lifler Kullanımı İle Mono Ve Disakkaritlerin İkamesi Sonucu Düşük Kalorili Ve Ketojenik Ürün Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
-
2020 - 2023 Yumuşak Şekerlemeler için Enkapsüle Mikroalgal Biyomaslardan Doğal Renklendirici Geliştirilmesi
-
2020 - 2022 Ultrasound Destekli Kristalizasyon ile Çiğnenebilir Şekerleme Prosesi Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
Konar N. (Yürütücü), Toker Ö. S., Palabıyık İ.
-
2013 - 2015 Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü eğitim araştırma ve uygulama işletmesine dondurma ünitesi kurulumu