-
2008 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2000 - 2008 Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1995 - 2000 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi
-
2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Ankara Üniversitesi
-
KUZU KARKASLARINDA STAPHYLOCOCCUS AUREUS'UN VARLIĞI, ENTEROTOKSİJENİK ÖZELLİKLERİ VE ANTİBİYOTİK DİRENÇLİLİĞİNİN BELİRLENMESİ
ÖZDEMİR H. (Danışman)
E.ŞEN(Öğrenci), Doktora, 2021 -
VAKUM PAKETLİ SIĞIR ETLERİNDE MİKROFLORA' NIN GELİŞİMİ
ÖZDEMİR H. (Danışman)
H.GÜNDÜZTEPE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Laktik asit ve asidifiye sodyum kloritin piliç göğüs derilerinde salmonella populasyonu üzerine etkileri.
ÖZDEMİR H. (Danışman)
Ç.ÖNER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Sığır karkaslarında staphylococcus aureus'un varlığı, karakterizasyonu ve antimikrobiyal dirençliliğinin belirlenmesi
ÖZDEMİR H. (Danışman)
-
Kuzu karkaslarında mikrobiyal yüzey kontaminasyonun belirlenmesi
ÖZDEMİR H. (Danışman)
-
Ankara'da satılan damacana sularının bazı bakteriler yönünden incelenmesi
ÖZDEMİR H. (Danışman)
-
Çiğ sütlerde termofilik campylobacter türlerinin varlığı
ÖZDEMİR H. (Danışman)
E.ÖRMECİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Piliç karkaslarına ait boyun derilerinde termofilik campylobacter türlerinin varlığı ve C. jejuni'nin PCR tekniği ile saptanması
ÖZDEMİR H. (Danışman)
-
Marketlerde satılan piliç parça etlerinde termofilik Campylobacter türlerinin varlığı
ÖZDEMİR H. (Danışman)
M.SAVAŞÇI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Ticari starter kültürlerin fermente Türk sucuklarının organoleptik kalite niteliklerine etkisi
ÖZDEMİR H. (Danışman)
S.TÜRKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004