Makaleler
12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
2. Occurrence, enterotoxigenic properties and antimicrobial resistance of Staphylococcus aureus on beef carcasses
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.63, sa.1, ss.17-23, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
3. Isolation and characterisation of Staphylococcus aureus strains isolated from beef, sheep and chicken meat
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.63, sa.4, ss.333-338, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
6. Acidified sodium chlorite, trisodium phosphate and populations of Salmonella typhimurium and Staphylococcus aureus on chicken-breast skin
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.30, sa.2, ss.110-117, 2006 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Investigation of the Microbial Flora of Pastirma Marketing in Ankara Ankara'da Tüketime Sunulan Pastirmalarda Mikrobiyal Floranin İncelenmesi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.23, sa.SPEC.ISS., ss.57-62, 1999 (SCI-Expanded, Scopus)
12. Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucuklarında Laktobasillerin Seyir İzolasyon ve İdentifikasyonu
GIDA
, cilt.21, sa.6, ss.465-470, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
1. Laktik Asit ve Buhar Uygulamalarının Kanatlı Göğüs Derilerinde Campylobacter jejuni Populasyonu Üzerine Etkileri
1. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)