SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Azot ve Bor Gübrelemesinin Kırmızı Pancarın Depolama Sürecinde Besin Elementi Konsantrasyonlarına Etkisi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.27, sa.1, ss.115-124, 2022 (Hakemli Dergi)
Modifiye atmosferli paketlemenin yeşil sarımsak (Allium sativum L.) yapraklarında kalite korunumuna etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.165-173, 2019 (Hakemli Dergi)
Evaluation and Comparison of Some Parameters in Four Garlic Varieties
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.1866-1875, 2019 (Hakemli Dergi)
Baş lahanada (Brassica oleraceae var. capitata L.) hasat ve muhafaza
Tarım Gündem
, cilt.43, ss.42-44, 2018 (Hakemsiz Dergi)
Pleurotus Türlerinde Hasat Sonrası Uygulamaların Kaliteye Etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimi Dergisi
, cilt.22, sa.3, ss.445-453, 2018 (Hakemli Dergi)
Havucun Hasat Sonrası Fizyolojisi ve Soğukta Muhafazası
Tarım Gündem
, sa.40, ss.25-27, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Bahçe Bitkilerine Kullanılan Işık Kaynakları
AKADEMİK ZİRAAT DERGİSİ
, cilt.6, ss.63-70, 2017 (Hakemli Dergi)
Domatesin İçindeki Zenginlik
Tarım Türk
, sa.64, ss.5-8, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Domateslerde Muhafazaya Dayanım ve Çeşit Faktörü
Tarım Türk
, sa.64, ss.14-18, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Taze sebzelerin soğuk muhafazası
Tarım Türk
, cilt.10, sa.55, ss.39-43, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Siyah Sarımsak
GIDA DERGİSİ
, cilt.39, sa.6, ss.363-370, 2014 (Hakemli Dergi)
Sarımsak Tüketiminin İnsan Sağlığına Yararları
AKADEMİK GIDA DERGİSİ
, cilt.12, sa.2, ss.95-100, 2014 (Hakemli Dergi)
Havuç Yetiştiriciliği
TARIM TÜRK
, sa.40, ss.25-28, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Turp Raphanus sativus L Sebzesinin Fonksiyonel Gıda Olarak Değerlendirilmesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.23, sa.3, ss.289-295, 2013 (Hakemli Dergi)
Aşılama Metodu İle Fusarium a Dayanıklı Domates Üretim Yöntemi
TARIM TÜRK
, sa.34, ss.28-30, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Biber Fidesi Üretimi ve Biber Türleri
TARIM TÜRK
, sa.38, ss.50-53, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Sarımsak Yetiştiriciliği
HASAD DERGİSİ
, cilt.332, sa.1, ss.82-84, 2012 (Hakemli Dergi)
Örtüaltı Sistemleri ve Bilinmesi Gerekenler
TÜRK TARIM
, sa.208, ss.50-53, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Hasat Öncesi ve Hasat Sonrası Uygulamaların Sarımsakta Depo Ömrü ve Kaliteye Etkisi
GIDA DERGİSİ
, cilt.37, sa.1, ss.227-234, 2012 (Hakemli Dergi)
Patlıcan Yetiştiriciliği
TARIM TÜRK
, sa.33, ss.18-20, 2011 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Garlic: Nutritional Content, Production Techniques and Postharvest Strategies on Quality Maintenance in Food Sector
Food Science Nutrition & Public Health Conference, Belçika, 18 Mart 2021
Sebzecilik sektörü: dünü, bugünü ve geleceği
Türkiye Ziraat Mühendisliği IX. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 17 Ocak 2020, cilt.1, ss.585-607
Yeni Trend Sarımsak Formları ve Önemi
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport, 2 - 06 Ekim 2019
Taşköprü Sarımsağında Karlılık Analizi
1. Uluslararası Tarım ve Çevre Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2019, ss.362-370
Fonksiyonel Gıda Kaynağı ‘Kırmızı Pancar’
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1515-1528
Taze Sarımsaklarda Yeni Bir Pazarlama Şekli: Modifiye Atmosferli Paketleme
HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.34
Diyetimizde Bir Yenilik: Siyah Sarımsak
International Eurasian Congress on Natural Nutrition and Healthy Life and Sport, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.651-657
Managing Food Safety in Freshly Consumed Horticultural Products
X. Internaonal Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series - Ohrid / Macedonia, Ohrid, Makedonya, 27 - 28 Ekim 2018, ss.608
Effects of GA3 Applications on Plant and Fruit Growth in Tomato Production
I. International GAP Agriculture Livestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018
Determination of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus ) Postharvest Quality Losses in Modified Atmosphere Storage Conditions
The Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Bishkek, Kırgızistan, 20 - 23 Eylül 2017, ss.98-103
The Effect of Methyl Jasmonate (MJ) on Storability of MA-Stored Garlic (Allium Sativum L. Cv. Taşköprü)
XII International Controlled and Modified Atmosphere Research Congress, VARŞOVA, Polonya, 18 - 22 Haziran 2017
Sarımsak Üretim ve Ticaretinin Ekonomik Önemi, series- Proceedings, p. 4-5 March 2017, Edirne/Turkey
III. International Balkan and Near Estern social Sciences Congress, Edirne, Türkiye, 4 - 05 Mart 2017, ss.1817-1824
Evaluation of edible vegetable sprouts in terms of health
1st International Congress of Turkish One Health, Konya, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, ss.22
Farklı yetiştirme ortamlarının sebze filizi yetiştiriciliğinde ki etkinliğinin belirlenmesi
10. Sebze Tarımı Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2014, ss.351-356
Solanaceae Familyasına Ait Sebze Türlerinin Muhafazası
5. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.405-412
Marul Lactuca sativa L Muhafazası
5. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.413-418
Agaricus bisporus ve Bazı Pleurotus spp Türlerinin Muhafazası
5. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.425-428
Örtüaltında Yetiştirilen ve Farklı Zamanlarda Hasatı Yapılan Fındık Turplarının Bitkisel ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
9. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Konya, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2012, cilt.1, ss.358-362
Türkiye de sebze tohumu uygulamalarına yönelik araştırma sonuçlarının değerlendirilmesi
Türkiye IV. Tohumculuk Kongresi, Samsun, Türkiye, 14 - 17 Haziran 2011, cilt.1, ss.211-216
Bazı Sebzelerde Bulunan Antikanserojenik Bileşikler
VIII. Sebze Tarımı Sempozyumu, Van, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2010, cilt.1, ss.355-359
Su Kabağı Lagenaria siceraria Tohumlarının Çimlenmesi Üzerine Farklı Tuz Uygulamaları ve Yetiştirme Dönemlerinin Düşük Sıcaklıktaki Etkisi
Türkiye V. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2007, cilt.2, ss.229-231
Kitap & Kitap Bölümleri
Taze Kesilmiş Ürünlerde Antioksidanlar
Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi, Rezzan Kasım, Pınar Şanlıbaba, Mehmet Ufuk Kasım, Editör, PALME, Ankara, ss.221-246, 2021