Yayınlar & Eserler

Makaleler 25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (14)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (4)

22. Siyah Sarımsak

GIDA DERGİSİ , cilt.39, sa.6, ss.363-370, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. STUDY OF GARLIC GENOTYPES BASED ON SOME MORPHOLOGICAL TRAITS USING WEIGHTED RANKING METHOD

VII. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Mart 2024, ss.1061-1068, (Tam Metin Bildiri)

2. HOW DO DIFFERENT COOKING METHODS AFFECT THE NUTRITIONAL CONTENT OF VEGETABLES?

VII. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Mart 2024, ss.1055-1060, (Tam Metin Bildiri)

3. Türkiye’deki Şalgam (Brassica rapa var. rapaceum) Gen Kaynaklarının Kök Özelliklerinin Belirlenmesi

XIII. Sebze Tarımı Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.128, (Özet Bildiri)

4. Garlic: Nutritional Content, Production Techniques and Postharvest Strategies on Quality Maintenance in Food Sector

Food Science Nutrition & Public Health Conference, Brussels, Belçika, 18 Mart 2021, (Tam Metin Bildiri)

5. Sebzecilik sektörü: dünü, bugünü ve geleceği

Türkiye Ziraat Mühendisliği IX. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 17 Ocak 2020, cilt.1, ss.585-607, (Tam Metin Bildiri)

6. Taşköprü Sarımsağında Karlılık Analizi

1. Uluslararası Tarım ve Çevre Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2019, ss.362-370, (Tam Metin Bildiri)

7. Taze Sarımsak (Allium sativum L.) Başlarının Modifiye Atmosferli Paketlerde Depolanma Performansı

5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, cilt.1, ss.424-432, (Tam Metin Bildiri)

8. Fonksiyonel Gıda Kaynağı ‘Kırmızı Pancar’

5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1515-1528, (Tam Metin Bildiri)

9. Diyetimizde Bir Yenilik: Siyah Sarımsak

International Eurasian Congress on Natural Nutrition and Healthy Life and Sport, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.651-657, (Tam Metin Bildiri)

10. Managing Food Safety in Freshly Consumed Horticultural Products

X. Internaonal Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series - Ohrid / Macedonia, Ohrid, Makedonya, 27 - 28 Ekim 2018, ss.608, (Özet Bildiri)

11. Combined Effect of Methyl Jasmonate and Modified Atmosphere Packaging on Keeping Quality in Peeled Garlic Cloves

64th Scientific Conference with International Participation Food Science, Engineering and Technology, Plovdiv, Bulgaristan, 19 - 21 Ekim 2017, ss.40, (Özet Bildiri)

12. Determination of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus ) Postharvest Quality Losses in Modified Atmosphere Storage Conditions

The Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Bishkek, Kırgızistan, 20 - 23 Eylül 2017, ss.98-103, (Tam Metin Bildiri)

13. The Effect of Methyl Jasmonate (MJ) on Storability of MA-Stored Garlic (Allium Sativum L. Cv. Taşköprü)

XII International Controlled and Modified Atmosphere Research Congress, Warszawa, Polonya, 18 - 22 Haziran 2017, (Özet Bildiri)

14. Functional Food Properties of Garlic and CurrentApproaches

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants Natural and Healthy Life, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.443, (Özet Bildiri)

15. Sarımsak Üretim ve Ticaretinin Ekonomik Önemi, series- Proceedings, p. 4-5 March 2017, Edirne/Turkey

III. International Balkan and Near Estern social Sciences Congress, Edirne, Türkiye, 4 - 05 Mart 2017, ss.1817-1824, (Tam Metin Bildiri)

17. Organik Gıdaların Besin Kalitesi ve İnsan Sağlığına Etkileri Yönünden Değerlendirilmesi

Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

18. Evaluation of edible vegetable sprouts in terms of health

1st International Congress of Turkish One Health, Konya, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, ss.22, (Özet Bildiri)

19. Sebze Üretiminde Değişimler ve Yeni Arayışlar

Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, cilt.1, ss.579-605, (Tam Metin Bildiri)

21. Farklı yetiştirme ortamlarının sebze filizi yetiştiriciliğinde ki etkinliğinin belirlenmesi

10. Sebze Tarımı Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2014, ss.351-356, (Tam Metin Bildiri)

22. Solanaceae Familyasına Ait Sebze Türlerinin Muhafazası

5. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.405-412, (Tam Metin Bildiri)

24. Türkiye de sebze tohumu uygulamalarına yönelik araştırma sonuçlarının değerlendirilmesi

Türkiye IV. Tohumculuk Kongresi, Samsun, Türkiye, 14 - 17 Haziran 2011, cilt.1, ss.211-216, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. Sarımsak Islahı

Sebze Islahı Cilt IV: Allioideae (Soğangiller), Kazım Abak,Şebnem Ellialtıoğlu,Eftal Düzyaman,Ahmet Balkaya, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.179-243, 2022

2. Sarımsağın İnsan Sağlığı Bakımından Tarihteki Önemi ve Kullanımı

Pratik Tarım ve Sürdürülebilirliğin Yansımaları, Şeyda Çavuşoğlu, Yusuf Uzun, Editör, İksad, Ankara, ss.153-180, 2022

3. Taze Kesilmiş Ürünlerde Antioksidanlar

Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi, Rezzan Kasım, Pınar Şanlıbaba, Mehmet Ufuk Kasım, Editör, PALME, Ankara, ss.221-246, 2021
Metrikler

Yayın

53

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

14

Atıf (WoS)

123

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

120

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

24

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

7

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

57

Proje

4

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları