Desteklenen Projeler
4
-
2023 - 2025 Türkiye Sarımsak (Allium sativum L.) Gen Kaynaklarının Morfolojik, Moleküler Karakterizasyonu ve Kemotaksonomik Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
Akan S., Karakan F. Y.(Yürütücü), Arpacı B. B., Koç M., Erol Ü. H., Beşirli G., et al.
-
2022 - 2024 Türkiye'nin Farklı Coğrafi Bölgelerinde Yetiştirilen Sarımsak (A sativum L.) Genotiplerinin Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AKAN KARACA S. (Yürütücü), EROL Ü. H., YARALI KARAKAN F., PAÇAL N., ERGUN ÇETİN B.
-
2018 - 2022 Opportunities for Olive Oil Value Chain Enhancement Through the by-Products Valorisation
-
2011 - 2015 Taşköprü Sarımsağının Hasat Sonrası Fizyolojisine Modifiye Atmosferde Paketleme ve Metiljasmonat Uygulamasının Etkisi