Makaleler
25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (14)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (4)
2. Relations between Some Phytochemical Properties and Fatty Acid Content of Pumpkin (Cucurbita pepo L.) Seeds
Journal of Agricultural Science and Technology
, cilt.27, sa.3, ss.663-675, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
3. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Bazı Kestane Kabağı (Cucurbita maxima Duch.) Genotiplerinin Teksel Seleksiyonla Islahı
Alatarım
, cilt.23, sa.1, ss.1-9, 2024 (TRDizin)
7. Azot ve Bor Gübrelemesinin Kırmızı Pancarın Depolama Sürecinde Besin Elementi Konsantrasyonlarına Etkisi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.27, sa.1, ss.115-124, 2022 (Hakemli Dergi)
10. Effects of Storage Temperature and Packaging on Physiological and Nutritional Quality Preservation of Minimally Processed Spinach
Journal of Agricultural Science and Technology
, cilt.24, sa.3, ss.679-691, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
11. Morphological characterisation and volatile analysis of Turkish garlic genotypes
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.46, sa.4, ss.424-440, 2022 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
14. Potential effects of storage period, warehouse locations, and methyl jasmonate in long-term stored garlic bulbs
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.45, sa.1, ss.79-90, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
18. The effect of modified atmosphere packaging on keeping quality in green garlic (Allium sativum L.) leaves
Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences
, cilt.24, sa.3, ss.165-173, 2019 (TRDizin)
19. Modifiye atmosferli paketlemenin yeşil sarımsak (Allium sativum L.) yapraklarında kalite korunumuna etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.165-173, 2019 (TRDizin)
21. Pleurotus Türlerinde Hasat Sonrası Uygulamaların Kaliteye Etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimi Dergisi
, cilt.22, sa.3, ss.445-453, 2018 (TRDizin)
22. Siyah Sarımsak
GIDA DERGİSİ
, cilt.39, sa.6, ss.363-370, 2014 (Hakemli Dergi)
23. Sarımsak Tüketiminin İnsan Sağlığına Yararları
AKADEMİK GIDA DERGİSİ
, cilt.12, sa.2, ss.95-100, 2014 (Hakemli Dergi)
24. Turp Raphanus sativus L Sebzesinin Fonksiyonel Gıda Olarak Değerlendirilmesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.23, sa.3, ss.289-295, 2013 (TRDizin)
25. Hasat Öncesi ve Hasat Sonrası Uygulamaların Sarımsakta Depo Ömrü ve Kaliteye Etkisi
GIDA DERGİSİ
, cilt.37, sa.1, ss.227-234, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
24
4. Garlic: Nutritional Content, Production Techniques and Postharvest Strategies on Quality Maintenance in Food Sector
Food Science Nutrition & Public Health Conference, Brussels, Belçika, 18 Mart 2021, (Tam Metin Bildiri)
5. Sebzecilik sektörü: dünü, bugünü ve geleceği
Türkiye Ziraat Mühendisliği IX. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 17 Ocak 2020, cilt.1, ss.585-607, (Tam Metin Bildiri)
6. Taşköprü Sarımsağında Karlılık Analizi
1. Uluslararası Tarım ve Çevre Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2019, ss.362-370, (Tam Metin Bildiri)
7. Taze Sarımsak (Allium sativum L.) Başlarının Modifiye Atmosferli Paketlerde Depolanma Performansı
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, cilt.1, ss.424-432, (Tam Metin Bildiri)
8. Fonksiyonel Gıda Kaynağı ‘Kırmızı Pancar’
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1515-1528, (Tam Metin Bildiri)
9. Diyetimizde Bir Yenilik: Siyah Sarımsak
International Eurasian Congress on Natural Nutrition and Healthy Life and Sport, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.651-657, (Tam Metin Bildiri)
10. Managing Food Safety in Freshly Consumed Horticultural Products
X. Internaonal Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series - Ohrid / Macedonia, Ohrid, Makedonya, 27 - 28 Ekim 2018, ss.608, (Özet Bildiri)
12. Determination of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus ) Postharvest Quality Losses in Modified Atmosphere Storage Conditions
The Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Bishkek, Kırgızistan, 20 - 23 Eylül 2017, ss.98-103, (Tam Metin Bildiri)
13. The Effect of Methyl Jasmonate (MJ) on Storability of MA-Stored Garlic (Allium Sativum L. Cv. Taşköprü)
XII International Controlled and Modified Atmosphere Research Congress, Warszawa, Polonya, 18 - 22 Haziran 2017, (Özet Bildiri)
15. Sarımsak Üretim ve Ticaretinin Ekonomik Önemi, series- Proceedings, p. 4-5 March 2017, Edirne/Turkey
III. International Balkan and Near Estern social Sciences Congress, Edirne, Türkiye, 4 - 05 Mart 2017, ss.1817-1824, (Tam Metin Bildiri)
18. Evaluation of edible vegetable sprouts in terms of health
1st International Congress of Turkish One Health, Konya, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, ss.22, (Özet Bildiri)
21. Farklı yetiştirme ortamlarının sebze filizi yetiştiriciliğinde ki etkinliğinin belirlenmesi
10. Sebze Tarımı Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2014, ss.351-356, (Tam Metin Bildiri)
22. Solanaceae Familyasına Ait Sebze Türlerinin Muhafazası
5. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.405-412, (Tam Metin Bildiri)
23. Örtüaltında Yetiştirilen ve Farklı Zamanlarda Hasatı Yapılan Fındık Turplarının Bitkisel ve Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
9. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Konya, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2012, cilt.1, ss.358-362, (Tam Metin Bildiri)
24. Türkiye de sebze tohumu uygulamalarına yönelik araştırma sonuçlarının değerlendirilmesi
Türkiye IV. Tohumculuk Kongresi, Samsun, Türkiye, 14 - 17 Haziran 2011, cilt.1, ss.211-216, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
3
3. Taze Kesilmiş Ürünlerde Antioksidanlar
Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi, Rezzan Kasım, Pınar Şanlıbaba, Mehmet Ufuk Kasım, Editör, PALME, Ankara, ss.221-246, 2021
Metrikler
Yayın (WoS)
14
Yayın (Scopus)
14
Atıf (WoS)
123
H-İndeks (WoS)
6
Atıf (Scopus)
120
H-İndeks (Scopus)
6
Atıf (Scholar)
24
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
7
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
57
Proje
4
