SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Separation of squalene from olive oil deodorizer distillate using short-path molecular distillation
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.99, sa.2, ss.175-179, 2022 (SCI-Expanded)
Differentiation of Mechanically and Chemically Extracted Hazelnut Oils Based on their Sterol and Wax Profiles
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.93, sa.12, ss.1625-1635, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3D Food Printing With Improved Functional Properties: A Review
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
, cilt.4, sa.2, ss.178-192, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları
Türkiye 14. Gıda Kongresi, 19 - 21 Ekim 2022
Yemeklik Bitkisel Yağların D Vitamini ile Zenginleştirilmesi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020
Potential of Emulsion-based Delivery Systems to Enhance Vitamin D Bioavailability
14th Euro Fed Lipid Congress and Expo, 20 - 23 Ekim 2019
Influence of Legume Proteins on the Lipid Oxidation of Omega-3 Emulsions
2017 AOCS Annual Meeting, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017
Clean Label, Natural Emulsifiers
2017 AOCS Annual Meeting, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
FATS AND OILS TECHNOLOGY
FOOD - Science, Technology and Engineering, Ertan Anlı; Pınar Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.533-556, 2022
HAM YAĞ ELDE ETME YÖNTEMLERİ
ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ, DOÇ. DR. PINAR ŞANLIBABA, DR. YALÇIN GÜLER, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.506-521, 2022
Gıda ve Sürdürülebilirlik
Gıda Felsefesi
, Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.141-158, 2021