Desteklenen Projeler
-
2021 - 2023 Keten Tohumu Müsilajının Püskürtmeli Kurutucuda Enkapsülasyonu
-
2021 - 2023 Farklı Kurutma Tekniklerinin Mikroenkapsüle Edilmiş Fındık Zarı Yağı ve Yüksek Oleik Palm Yağı Karışımının Fiziksel Stabilite, İn Vitro Sindirim ve Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkis
Diğer Ülkelerden Üniversiteler Tarafından Desteklenmiş Proje
Tekin A., Bonacına C. E. (Yürütücü), Akpınar M.
-
2019 - 2023 Gıda Emülsiyonlarının 3-Kloropropan-1,2-Diol ve Glisidil Esterlerinin Salınımı Üzerine Etkisi ve Bu Maddelerin Emilimlerinin Azaltılmasına Yönelik Stratejilerin Geliştirilmesi
-
2021 - 2022 Emülgatör seçiminin Fındık Yağı Nanoemülsiyonlarının oluşumu ve Stabilitesi üzerine etkisinin araştırılması