Yayınlar & Eserler

Makaleler 32
Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (25)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (1)
Scopus (25)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 38

1. Food Safety Awareness in Cooking Programs on Turkish Television Channels

7th International Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2. MALDI-TOF MS Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Artisanal Cheeses of Turkey

41st International Congress of the Society for Microbial Ecology in Health and Disease, Alexandroupoli, Yunanistan, 14 Haziran 2022, (Özet Bildiri)

3. The Effect of Microfiltration on Microbiological Properties of Milk.

International Eurosian Conference on Science, Engineering and Technology (EurosianScientech 2018), Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

4. The Effect of Molecular Resonance on Mesophilic and Psychrotrophic Aerobic Microflora of Raw Milk.

International Eurosian Conference on Science, Engineering and Technology (EurosianScientech 2018), Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

5. A Potential New Dietetic Food: Donkey Milk and Its Antimicrobial Effects

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

6. Can Molecular Resonance Effect Technology Be Effective to Inhibit Complex Microbiological Associations in Food Industry?

3rd International Congress on Food Technology, Kapadokya, Türkiye, 10 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

7. Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyal İnteraksiyonlar

6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

8. Microbial Quality Assessment of Foods by A Novel Real-time PCR Technique

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

9. A Rising Problem in Seafood: Development of Antibiotic Resistance in Human Pathogenic Bacteria in Seafood.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

10. Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Brined Cheese from Weekly Markets in Turkey

FEMS 2017-7th Congress of European Microbiologists, Valensiya, İspanya, 9 - 13 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

11. Kefir Tanelerinin Mikroflorası

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

12. Farkımızın Farkındayız

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

13. Laktik Asit Bakterilerinin Aflatoksin B1 ve Aflatoksin M1 Bağlama Yetenekleri

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

14. Gıda Güvenliğinde Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Tekniklerinin Yeri ve Önemi.

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

15. Gıda Güvenliğine Küresel Bakış

Türkiye Ziraat Mühendisliği 8. Teknik Kongresi, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, (Tam Metin Bildiri)

16. Effect of Mastitis on Raw Milk Composition and Dairy Products Quality

2nd International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 05 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

17. Microbial Foodborne Illnesses and Detection Methods From The View of Food Safety.

Food Ingredients Turkey Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

18. Working with Enzymes in Dairy Production

Food Ingredients Turkey Conference: Capitalising on Food Innovation, İstanbul, Türkiye, 17 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

22. The Implementation of Commercial Real-Time Kits In Detection of Escherichia coli O157 From Raw Ground Beef

Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)

24. Evaluation of PCR and Real-Time PCR Methods for Rapid Detection of Foodborne Pathogens.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

25. Do Leafy Green Vegetables and Their Ready-to-Eat (RTE) Salads Carry a Risk of Foodborne Pathogens?

XXXIII International Congress on Microbial Ecology in Health and Disease, Yunanistan, 6 - 10 Eylül 2010, (Özet Bildiri)

26. Antibiotic Resistance Pattern of Salmonella spp. Determined from Ready-to-Eat (RTE) Salads

IUFoST 15th World Congress of Food Science and Technology, Cape-Town, Güney Afrika, 22 - 26 Ağustos 2010, (Özet Bildiri)

27. Immunomagnetic Separation (IMS) and Polymerase Chain Reaction (PCR) Detection of Listeria monocytogenes in Cig Kofte, A Traditional Bulgur Ball Product

IUFoST 15th World Congress of Food Science and Technology, Cape-Town, Güney Afrika, 22 Ağustos 2010, (Özet Bildiri)

28. Do Helichrysum plicatum dc. subsp. plicatum (HPP) Extracts Have an Inhibitory Effect Against Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus?

IUFoST 15th World Congress of Food Science and Technology, Cape-Town, Güney Afrika, 22 Ağustos 2010, (Özet Bildiri)

29. The Usage of Immuno-PCR Combined Assay in Detection of Salmonella spp. in Milk Samples

Food Micro 2008: The 21st International ICFMH Symposium on Evolving Microbial Food Quality and Safety, Aberdeen, İngiltere, 01 Eylül 2008, (Özet Bildiri)

30. Application of Immunomagnetic Beads and PCR Assay for Detection of Salmonella spp. in Chicken Meats

XII. International Congress of Bacteriology and Applied Microbiology, İstanbul, Türkiye, 05 Ağustos 2008, (Özet Bildiri)

31. Antimicrobial Effects ofHelichrysum plicatum DC. subsp. plicatum Extracts on Escherichia coli O157:H7

XII. International Congress of Bacteriology and Applied Microbiology, İstanbul, Türkiye, 5 - 09 Ağustos 2008, (Özet Bildiri)

32. Detection of Salmonella in Foods by Using Real-time PCR

Rapid Methods Europe 2007, Noordwijkerhout, Hollanda, 29 - 30 Ocak 2007, (Özet Bildiri)

37. The Combination of Immunomagnetic Separation and ATP Bioluminescence Methods in Enumeration of Escherichia coli O157:H7.

Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Mikroskobik İnceleme

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Servgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.109-139, 2019

2. Gıda Kaynaklı Bazı Patojen Bakteriler ve Kültürel İzolasyon Yöntemleri

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.207-229, 2019

3. Mikrobiyolojik Sayım Yöntemleri

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.141-169, 2019

4. Mikrobiyolojik Hızlı Analiz Yöntemleri

Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri, Seval Sevgi Kırdar, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.171-206, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Physicology and Biochemisty of Acetic Acid Bacteria

Acetic Acid Bacteria. Fundamentals and Food Applications, . I. Yucel Sengun, Editör, CRC Press, ss.71-91, 2017

6. Microflora of The Intestine: Biology of the Enterococcus spp.

Encyclopedia of Food Microbiology , C. Batt,and M.L. Tortorello, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Michigan, ss.652-657, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma