Akademik Unvanlar
-
2004 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1996 - 2004 Doç.Dr.
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2017 - 2020 Dekan
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2012 - 2015 Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2012 - 2015 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Verdiği Dersler
-
Doktora Veteriner Halk Sağlığı
-
Doktora Zoonoz Hastalıklarla Mücadele
-
Doktora Peynir Teknolojisi
-
Doktora Gıda Mikolojisi
-
Doktora Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrolü
-
Doktora Süt Yan Ürünleri Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Hijyeni
-
Yüksek Lisans Gıda Kalite Kontrolü
-
Doktora Veteriner Halk Sağlığı
-
Doktora GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE KONTROLÜ
-
Doktora Gıda Kontaminantları
-
Lisans İntern
-
Yüksek Lisans Gıda İnf. Ve Zehirlenmeleri
-
Lisans Vet. Hek. Halk Sağlığı
-
Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Gıda Alanında Kullanılan Bazxı Yeni Nesil Dezenfektanların Temiz ve Kirli Yüzeylerde Bakterisidal Etkinliğinin Araştırılması
Sarımehmetoğlu B. (Danışman)
S.Ertaş(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Ankara'da satışa sunulan meyveli yoğurtların mikrobiyolojik ve kimyasal yönden incelenmesi
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
D.UFUK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kuzu etlerinden listeria monocytogenes izolasyonu ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
N.KOCAMAN(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Ton balığı konservelerinde katı faz ekstraksiyon ve HPLC Metodu ile Bisfenol A varlığının incelenmesi
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
-
Paketlenmiş tavuk etlerinden hareketli aeromonas türlerinin saptanması
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
-
Hindi etlerinden hareketli aeromonas türlerinin izolasyon ve identifikasyonu
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
-
Beyaz peynir yapımında bazı probiyotik bakterilerin kullanılmasının Listeria monocytogenes üzerine etkisi
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
-
Ankara'da tüketime sunulan tereyağlarının mikrobiyolojik yönden Türk Gıda Kodeksi'ne uygunluğunun saptanması
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
B.ÖZCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Ankara'da tüketime sunulan tavuk, karkas, burger ve karaciğerlerinde arcobacter türlerinin saptanması
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
N.ORAL(Öğrenci), Doktora, 2004 -
Tavuk göğüs ve but etinde renk, pH ve duyusal kalite üzerine ışınlamanın etkisi
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
V.BAŞBAYTAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birliklere alınan peynirlerde aflatoksin B1 ve M1 varlığının ve seviyelerinin saptanması
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
E.KARDEŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Kanatlı etlerinin mikrobiyolojik kalitesi ve dayanma süresi üzerine ışınlama ve modifiye atmosferle paketlemenin etkisi
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
S.TOPAL(Öğrenci), Doktora, 2000 -
Pastırma üretiminde kritik kontrol noktalarında kontaminasyon düzeyinin belirlenmesi ve iyileştirme koşullarının araştırılması
SARIMEHMETOĞLU B. (Danışman)
G.İNAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999