Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (2)
Scopus (12)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
4. Efficacy of peroxyacetic acid against Salmonella biofilms and as a decontamination agent in poultry meat
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.73, sa.2, ss.4007-4014, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
7. CDC ve EFSA'nın 2019 Gıda Kaynaklı Hastalık Özeti
Mektup Ankara
, cilt.19, sa.3, ss.10-15, 2021 (Hakemsiz Dergi)
12. Antibacterial activity of Turkish honey against selected foodborne pathogens
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.4, ss.413-418, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
13. Emerging details about COVID-19 and chronology of the pandemic in Turkey
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.3, ss.323-332, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
18. Importance of Pyrrolizidine Alkaloids in Bee Products
Mellifera
, cilt.17, ss.1-8, 2017 (Hakemli Dergi)
19. Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
, cilt.2, sa.1, ss.17-2, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
22
1. Evaluating Biosecurity Practices in Live Animal Markets: A Case Study from Türkiye
First Conference on Animal Biosecurity, Barcelona, İspanya, 5 - 06 Haziran 2025, ss.94, (Tam Metin Bildiri)
2. vanM-Pozitif Vankomisin-Değişken Enterokoklar
X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, (Özet Bildiri)
3. Escherichia coli İzolatlarının Filo-Gruplarına Göre Bölgesel Dağılımı ve Gıda Güvenliğine Etkisi
7th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Nisan 2024, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
5. SIĞIR, KOYUN VE TAVUK E. COLI İZOLATLARINDA ANTİBİYOTİK, AĞIR METAL VE DEZENFEKTAN DİRENCİNİN BELİRLENMESİ
9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.36-37, (Özet Bildiri)
7. L. monocytogenes ve E. coli O157:H7 İzolatlarının Karakterizasyonu ile Bakteriyofaj Kokteyli Kullanılarak Çiğ Köftede L. monocytogenes’in Biyokontrolü
8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.48-51, (Özet Bildiri)
8. Tavuk boyun derilerine uygulanan peroksisasetik asit ile Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis kontrolü
5th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
9. Disinfection recommendations against Salmonella Typhimurium and Salmonella Enteritidis biofilms in poultry meat industry
5th International Poultry Meat Congress, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
10. Control of Salmonella Typhimurium and Salmonella Enteritidis with Peroxyacetic Acid Applied to Chicken Neck Skin
5th International Poultry Meat Congress, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
11. Risk of Dioxin in Poultry Meat and Products
5th International Poultry Meat Congress, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
13. Ankara’da Satışa Sunulan Piliç Etlerinde ESBL Üreten E.coli Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
14. Karadeniz, Marmara, Egeve Akdeniz’xxeait Su ürünlerindeki metal kontaminasyonlarının belirlenmesi
7. vETERİNER gIDA hİJYENİ kONGRESİ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
15. Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’xxe ait Su Ürünlerindeki Metal Kontaminasyonunun Belirlenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
16. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinde Üretilen Ballarda C. botulinum Sporlarının Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.64-65, (Özet Bildiri)
17. Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water onReducing Foodborne Pathogens in Cutting Boards
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
18. Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water on Reducing Foodborne Pathogens in Cutting Borads
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
19. Tavuk Karkaslarında Post-Chilling Peroksiasetik Asit Uygulaması ile Raf Ömürlerinin Uzatılması
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26 - 30 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)
20. The Effect of Storage Conditions on Egg Quality
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
22. Farklı Işık Kaynaklarının Kırmızı Etin Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
6. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
9
1. Arı sütü
Arı Ürünleri, Prof.Dr. Özlem Küplülü, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.139-162, 2025
2. Veteriner Hekimliği Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı, Akıl Notları
Güneş Tıp Kitapevleri, 2024
3. Mikro Gıda Bileşenleri
Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı Akıl Notları, GÖNCÜOĞLU MUAMMER, AYAZ NAİM DENİZ, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.46-80, 2024
4. Zoonoz hastalıklarla mücadele
Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı Akıl Notları, GÖNCÜOĞLU MUAMMER, AYAZ NAİM DENİZ, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.305-320, 2024
Metrikler
Yayın (WoS)
14
Yayın (Scopus)
13
Atıf (WoS)
65
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
75
H-İndeks (Scopus)
5
Atıf (Scholar)
32
H-İndeks (Scholar)
4
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
7
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
11
Proje
7