Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (2)
Scopus (12)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 22

1. Evaluating Biosecurity Practices in Live Animal Markets: A Case Study from Türkiye

First Conference on Animal Biosecurity, Barcelona, İspanya, 5 - 06 Haziran 2025, ss.94, (Tam Metin Bildiri)

2. vanM-Pozitif Vankomisin-Değişken Enterokoklar

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

3. Escherichia coli İzolatlarının Filo-Gruplarına Göre Bölgesel Dağılımı ve Gıda Güvenliğine Etkisi

7th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Nisan 2024, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

4. Yoğurdun Demir ile Zenginleştirilmesi

IX. ULUSAL / III. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.70-71, (Özet Bildiri)

6. Iron Fortification of Pasteurized Milk

International Congress on Biological and Health Congress., Türkiye, 26 - 28 Şubat 2021, (Özet Bildiri)

11. Risk of Dioxin in Poultry Meat and Products

5th International Poultry Meat Congress, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

12. The effects of aflatoxin residues on nutritional contents in ground red chili peppers (Capsicum annuum).

14th International Congress of the European Association for Veterinary Pharmacology and Toxicology (EAVPT-2018), Wroclaw, Polonya, 24 Haziran - 27 Ağustos 2018, (Özet Bildiri)

20. The Effect of Storage Conditions on Egg Quality

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

21. Relationship between the total oil profile and aflatoxin content in dried chili pepper

52nd Congress of the European-Societies-of-Toxicology (EUROTOX), Sevilla, İspanya, 4 - 07 Eylül 2016, (Özet Bildiri) identifier
Kitaplar 9

1. Arı sütü

Arı Ürünleri, Prof.Dr. Özlem Küplülü, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.139-162, 2025

3. Mikro Gıda Bileşenleri

Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı Akıl Notları, GÖNCÜOĞLU MUAMMER, AYAZ NAİM DENİZ, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.46-80, 2024

4. Zoonoz hastalıklarla mücadele

Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı Akıl Notları, GÖNCÜOĞLU MUAMMER, AYAZ NAİM DENİZ, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.305-320, 2024

5. Ornitin türevi alkaloidler: Pirolizidin alkaloidleri, tropan alkaloidleri

Gıda Alkaloidleri ve Halk Sağlığı Açısından Önemleri, Küplülü Özlem, Editör, Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular, Ankara, ss.1-11, 2022

6. Arı Ürünlerinde Kontaminasyon Sorunu ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Arı Ürünleri, Prof. Dr. Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.47-58, 2020

7. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Şireli, U.Tansel, Editör, TÜRKİYE KLİNİKLERİ, Ankara, ss.59-68, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

8. Antibiotic Residues Problem in Honey and Solution Recommendation

Arıcılık, Arı Ürünleri ve Apiterapi, Prof.Dr. Kemal Küçükersan, Editör, TÜRKİYE kLİNİKLERİ, Ankara, ss.86-92, 2018

9. Balda Antibiyotik Kalıntı Sorunu ve Çözüm Önerileri

Arıcılık, Arı Ürünleri ve Apiterapi, Prof.Dr. M. Kemal Küçükersan, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.86-92, 2018
Metrikler

Yayın

52

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

65

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

75

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

32

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

7

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları