Makaleler
5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
6. Determination of antioxidant properties of dairy dessert with addition of whey and carob samples by DPPH, ABTS and FRAP methods
5th International Conference on Natural and Applied Science and Engineering, Nevşehir, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)
7. Süt ve Ürünlerinde Antioksidan Bileşenler
5th International Conference on Natural and Applied Science and Engineering, Nevşehir, Türkiye, 26 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)
8. Some properties of kefir obtained from different ratios of pineapple juice-milk mixtures
58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture, Dubrovnik, Hırvatistan, 11 Şubat - 17 Mart 2023, ss.191, (Özet Bildiri)
9. Geleneksel Dolaz Peyniri
2ndInternational Congress on Multidisciplinary Natural Sciences and Engineering, Ankara, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2022, ss.335-340, (Tam Metin Bildiri)
10. Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Yoğurtları
2ndInternational Congress on Multidisciplinary Natural Sciences and Engineering, Ankara, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2022, ss.222-228, (Tam Metin Bildiri)
11. Süt Endüstrisinde Atık Su Özellikleri Ve Arıtma Olanakları: Fizikokimyasal Yöntemler
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.737-751, (Tam Metin Bildiri)
